כבר הרבה זמן שאני בעיקר קורא בפורום ולא כותב.
טובים ממני כותבים טוב יותר ומבקרים אצל בנות יותר ממני אבל היום יש לי מה להוסיף ואני מקווה שמה שאני קיבלתי הערב מלרה לא יקרה לאף אחד יותר.
שילמתי 400 ופשוט עבדו עלי !! שלא תבינו לא נכון, אני לא חדש בעסק ולא חדש לבנות בבת ים אז יש לי קצת מושג על מה אני מדבר ולנה פשוט לא שווה ביקור (אולי פעם המצב היה שונה)
זה התחיל היום בצהריים כשקבעתי עם הפקידה שטענה, 400 שקל תמונות אמיתיות ואפשר פעמיים... ביקשתי כתובת וקבעתי שעה. הגעתי עשר דקות קודם והפקידה כיוונה אותי לדירה של לרה. האמת שבזמן שהייתי, הבניין היה שומם ודיסקרטי למדי. דפקתי בדלת ולרה פתחה. אמרה שלום באנגלית וחייכה, שלחה אותי למקלחת עם מגבת. המקלחת קטנה והכל שם מתפרק (ראיתי כבר גרועים מזה).
יצאתי מהמקלחת (לרה לא התקלחה) ונכנסתי לחדרון הקטן שכולו בגודל המיטה וקצת (: ולרה התפשטה בקרירות וישר התחילה בעבודה... מנשקת מעולה לכמה שניות והופ יורדת למציצה. מוצצת טוב, עמוק (קצת חלש) וחרמנה אותי רצח. לאחר שתי דקות לרה ניסתה להלביש לי את הקנדום, בקשתי ממנה לשכב על הגב וירדתי לה לאט לאט ובסבלנות. בשלב זה התחלנו במסיונרית (לרה לא בדיוק יוצאת מגדרה לפנק) וחשבתי שאולי זו התנוחה. עברנו לדוגי קצת משעמם ושם גם גמרתי בפעם הראשונה.
עד כאן לא היה להיט אבל גם לא הייתי מתלונן א ב ל !!! מפה רק נהיה גועל. לרה נכנסה למקלחת וכשיצאה שאלה אם אני רוצה פעם שניה, עניתי לה שכן אחרי מקלחת זריזה ולרה עושה לי פרצוף ואומרת לי ״אני לא יכולה פעם שניה. כואב לי...)" חשבתי לעצמי שסבבה ושהיא יכולה גם לתת עבוד אוראלית, לעשות ביד או לפחות להראות משתדלת. אבל כלום , מבחינתה אחרי חצי שעה וארבע מאות שקל אני יכול לעוף משם. אחרי שאמרתי לה שזה לא מה שמבטיחים בטלפון בתמורה לתשלום היא התעצבנה ואמרה ״כנס, כנס לחדר ותקבל את הפעם השניה שלך״. כן, נכון ! ממש עשתה לי חשק להסתכל עליה שוב פעם. זה ממש לא מה שאני מצפה לקבל בתמורה לארבע מאות שקל. אפשר לקבל את היחס הזה בתקתוקיה ובחצי המחיר.
נכנסתי למקלחת, ועפתי מהמקום מתוסכל וכועס.
למטה, החלטתי שאני מטלפן לפקידה ומתלונן. ואז עוד יותר הופתעתי.... המינימום שאתה יכול לצפות כשאתה מתלונן זו הבנה (והרי יש לי על מה להתלונן) אבל התשובה של הפקידה הסתכמה ב "אין לי מה לעשות ואם אתה רוצה תחזור לדירה ותקבל עוד חצי שעה". כן, נכון, מישהו במקומי באמת היה חוזר לשם ?? אז היא מוסיפה ואומרת לי שאנחנו מהאינטרנט חושבים שכל הבנות בבת ים עובדות בחברה אחת גדולה (כנראה התייחסה ל"תאגיד הבת ימי") וזה ממש לא נכון אז היא לא יכולה לפצות אותי ולא יכולה לשלוח אותי לבחורה אחרת כי אין לה ואם אני רוצה אז שאמצא לי מישהי אחרת בעצמי...
לסיכום, על טעח וריח אין להתווכח ואולי לא היתה ביננו כימיה וגם זה יכול להיות אבל לקבל יחס כזה לא שרותי ותגובה כזאת מהפקידה ??? זו לא צורה.
ואני מקווה שעזרתי לכמה אחרים שלא יפלו כמוני ברשת השקרים והעבודה בעיניים בדירה בבן גוריון של לרה !
ואת פקידה נחמדה, הרי כולם יודעים שאת קוראת כאן, אני מזמין אותך להגיב ונראה את תגובתך החכמה כדי שאחרים ידעו לאן הם באים ועם מי יש להם עסק.
לסיכום:
מציצה לא רעה עם פוטנציאל טוב מאוד
נראית טוב
יחס גרוע
תמורה ביחס לתשלום - לא שווה גם מאתיים שקל.
Scouter2014-01-15 15:06:13