כ מירי-מעסה פרטית מחולון - דף 5 - סקס אדיר

מירי-מעסה פרטית מחולון

43
לפני כתיבת הפוסט הראשון שלי אני רוצה לתת קרדיט ענק לפרופסור היקר שנתן לי את הפרטים לגבי הבחורה או יותר נכון- גברת.
וכך היה- אני מעריץ נלהב של הבחורות המשפריצות (squirt girls) וקיבלתי אינפורמציה מלבה שנמצאת באתר אטרף שאכן היא כזאת אז פניתי למר דוקטורט לחוויות מין מיוחדות- הפרופסור שדגם את הגברת הנ"ל והציע לי גם את מירי, שמשפריצה ונותנת שירות חם וזול יותר ונגיש יותר מכיוון שאני גר בקרבת המקום שלה.
פרטים על המפגש- כפי שרשמתי, מדובר על גברת לא צעירה, שואפת לגיל 60 לפני המראה, לא שאלתי לגילה. כשראיתי את הגוף והפנים בכניסה לדלת די נבהלתי כי אני בחור בן 22 חרמן שמחפש חוויה מתקנת אחרי חודש וחצי ללא מגע נשי. אך כפי שאמר רבנו ומורנו, רבי משה בן כסית השם יקום אייקיויו- כשהזין עומד, השכל בתחת.
היא אפילו לא דרשה מחיר בכניסה לחדר, שלפתי שטר של מאה והוספתי את מה שהיה לי בשקלים (משהו כמו 17 ש"ח) ויצאנו לדרך.
התחילה במסאג' מאסיבי וכאדם רגיש יכולתי לומר רצחני בכיוון הרגליים והחלה לדבר על המשפחה שלה ולמה בעצם היא נותנת שירות (אשמור פרטים אלו מפאת כבודה).
החלו ליטופים שלי לכיוונה כשהיא ממשיכה במסאג' המעלף- יש כאלו שיאהבו יש כאלו שלא, אני לא אהבתי כי הוא אינטנסיבי וגולש לכל הגוף, אני מקווה שאצליח לחזור לעבודה.
בכל מקרה האינטרקציה איתה מעולה, אשת שיחה שלא שוללת את דיבורו של האחר על אף פער גילאים של ארבעה עשורים אך כשהגיע רגע האמת היא חטפה רגליים קרות וניסתה בשיטת מצליח לתקתק אותי, שפכה חצי דלי של שמן על החבר העצוב וניסתה לשפשף.
הבהרה! היא לא עשתה זאת כי היא אדם שמנסה לגזול כסף שלא מגיע לו אלא אדם מצפוני.
היה לה די קשה לגעת בגבר כל כך צעיר בגילה המתקדם אז הלכתי על השיטה העלק הפסיכולוגית והסברתי לה שכל הנשים שהייתי איתן בעברי היו צעירות וחסרות ניסיון- כמובן שזה שקר אבל בשביל לקבל שפשוף הייתי נכנס לחדרי הפרטי, מוריד בגדים ועושה סקר שוק ברשימת הסרטים הבלתי נגמרת של הפורנו.
היה קצת פור פליי כדי להפשיר אותה, יצאה מהחדר להביא כיסוי לחבר העייף וליטפה אותו בלבד, כחובב אקט אוראלי התאכזבתי.
ירדתי לכיוונה ואני יכול לומר שהיא שמורה ונקייה, לאחר כמה רגעים עם תוספת האצבעות התחילה להתכווץ ויצא לה שפריץ עצום על השיער שלי, שלראשונה בחיי זה קורה!
פמפום זריז במיסיונרית והזרעונים שחיכו חודש וחצי יצאו לאור.

חוות דעת על הגברת-

דיסקרטיות- 5, הגעתי בתשע וחצי בערב ולכן התנועה במעליות הייתה שקטה, תתחילו להכין את החיוכים המזוייפים במידה ואתם מגיעים מוקדם יותר ועולים במעלית עם השכנים.
מראה- 4, לא לטעמי.
יחס- 11! לא קיבלתי יחס כזה מאז ימי אילנה ז"ל מרחוב גאולה.
מחיר- מעולה! אפילו לא ידעתי על איזה סכום מדובר, נתתי את מה שיכולתי.
אווירה- בתחילה הרגשתי שהכניסה אותי למחסן חדר קטנטן עם מיטת טיפולים, מיטת שינה וכורסא אך למזלי המזג אוויר היה גשום עם קור שחודר לעצמות.

האם אחזור?
יכול להיות, בתנאי שנתאם לפני כן שאין יותר מסאג'ים!! קריצהTongueקריצה

מי שירצה לקבל את המספר טלפון של הגברת מוזמן לשלוח הודעה.

לילה טוב ושבוע מעולה לכולם!!!

[הועבר לשרשור המתאים]

UMA2014-01-19 09:37:26
אני מזיין, משמע אני קיים!

מירי-מעסה פרטית מחולון

50
יש עליה כבר פוסט בפורום עיסויים...

http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=28527&KW=%EE%E9%F8%E9&PID=223442#223442

[בוצע איחוד שרשורים, הלינק יפנה לשרשור הנוכחי]

UMA2014-01-19 09:38:31
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”