כ שירה (ג'ואל) במנדרין - סקס אדיר

שירה (ג'ואל) במנדרין

1
לפני מספר ימים ביקרתי במנדרין בערב, היתה שם אחת יפיפיה בלונדה שנראתה ממש ממש טוב, לשאלתי אמרה שהיא אשה ולא קוקס, לקחתי אותה והיתה מדהימה. גוף פצצתי, רזה חטובה עם רגליים יפיפיות וחזה גדול מעוצב מדהים, אכן היה לה כוס, לפי מראה ומבנה הפנים שיערתי שהיא קוקס מנותחת ולאחר מעשה אכן זיהיתי גרוגרת
היא זרמה בקלות עם כל תנוחה שבחרתי והחלפתי כמה וכמה תוך כדי, וראוי גם לציין שהיתה מאד סבלנית ופוזיטיבית והייתי זקוק לזה כשחשבתי על העובדה שאני מזיין ניתוח (לא אהבתי את הרעיון)
אני לא מכיר אישית אבל מתמונות היא נראית קופי ג'ואל, נראה לי שזו ג'ואל שקוראת לעצמה שירה לאחר ניתוח
מי שמוכן לנסות יהנה

הגומר2014-01-13 07:09:34
יפות >< רזות >< חזה ענק

שירה (ג'ואל) במנדרין

3
[QUOTE=blacko] אני בדיוק פתחת אתמול נושא זיהוי קוקסינלית. מה שאתה מתאר נשמע בול מה שאני שואל לגביו. שמת לב למבטא רוסי אצלה??? האם היה לה נצנץ מודבק ללחי??[/QUOTE]

תגיד, מר נצנץ על הלחי, אתה טורח לקרוא את הכותרות של ההודעות? כי אם היית טורח היית שם לב שהוא מדבר בכלל על מנדרין, ואתה מדבר על חולון. ומה הקשר מבטא רוסי לג'ואל? זרקו לך שם, תעשה חיפוש בגוגל או בפורום לפני שאתה קופץ עם שאלות הזויות.
ג'ואל חתכה לפני שנים, וגם לאחר שהתפרסמה לעיתים רחוקות מאוד מפציעה בתל ברוך, ככה שזה לא מפתיע. בעיניי אחרי שחתכה כבר לא שווה את הביקור, חבל כי היה לה כלי מכובד ביותר.

שירה (ג'ואל) במנדרין

5
עצרת את הרכב, זיינת לה את המוח כמה ומי נגד מי, אבל לא שאלת לשמה או ביקשת טלפון, ואני האידיוט? אני סתם בזבזתי הודעה? עכשיו כל אחד שיעלה לכאן הודעה עם תיאור על בלונדינית תחפור לו אם זאת היא? באיזה סרט אתה חי?
כנראה שגם בהבנת הנקרא אתה לא חזק במיוחד, מה לא ברור בג'ואל לא רוסייה, ואין לה מבטא רוסי? ההיגיון הפשוט אומר שזו לא היא, יש מבין או שאני צריך לתרגם לך את זה עם בדידים?
תתפלא, יש לבנות מקומות קבועים, ולרוב מי שהולכת לתל ברוך לא תיסע לכיוון השני, בשביל מה? הלקוחות הקבועים שלה יודעים איפה להשיג אותה, אז מה ההיגיון בללכת למקום אחר ועוד חור כמו חולון?
שיהיה לך בהצלחה עם הנצנצים שלך, וצא מהרגישות, לא תקפתי בהודעה הראשונה יא טמבל. עכשיו כן תקפתי, אולי בסוף ייכנס לך משהו לדבר הזה שאתה קורא לו מוח. suck this2014-01-13 17:18:37

שירה (ג'ואל) במנדרין

6
Blacko

לא בנות לא עוברות מתל ברוך לחולון

מי שעובדת בתל ברוך זה אומר שהיה ותיקה בתחום והיה יכולה לעבוד שם

כל הבנות שהולכות לחולון ולהר ציון זה כי הבנות בתל ברוך לא מאפשרות

להם לבוא לעבוד בתל ברוך

שירה (ג'ואל) במנדרין

7
חח שמע אחשלי אתה מצחיק אותי אבל לריב באינטרנט? לא לרמה שלי מילא פנים מול פנים אבל אנחנו לא ילדים אז בוא נרגיע כן?

חבל.
לא ציינתי כששאלתי את שמה היא ענתה "שהיא לא רוצה להגיד ושומרת ל הפרטיות" במילים האלו
לגבי זה שאתה חושב שחולון זה חור בוא אחדש לך
ערב ערב עומדות שם 4 קוקסיניות לפעמים גם זה מגיע ל7
אז כן זה לא מה השהולך בת"א אבל לדעתי הרבה יותר נוח בחולון יותר דיסקרטי גם פחות רעש פחות באלגן ופחות סיכונים
לגבי המקומות הקבועים לא יודע אם זה תמיד נכון כי עובדה שהקוקסניליות משתנות כל הזמן וכל פעםם נוספות חדשות ויש תחלופה
הבנות עובדות גם פה וגם שם הן מחחלקות לעצמן את זה איך שבא להן. כבר שנתיים שכל הזמן מגיעות קוקס (חוץ מאיזה 2 קבועות)

לא רלוונטי כבר הנושא כי פותח השירשור שינה את הכותרת

שירה (ג'ואל) במנדרין

9
תל ברוך זה באסה אתה נוסע רחוק יחסית לעומת הר ציון ונמצאות שם מלאות לא צעירות ולא מעניינות

בהר ציון תמיד יש הפתעות וכמובן צעירות ומצב לקחת לבית (קרה לי כמה פעמים).
כל הפעמים שנסעתי עד תל ברוך הייתה לי אכזבה ונסעתי הביתה בלי כלום אפילו לא טלפון
לא יודע מה יש לחפש שם ממש קצת קוקסינליות ואי אפשר לראות מרחוק וסתם אנשים שעושים סיבובים הלוך ושוב.
לגבי חולון אני לא מכיר מישהו יודע את הרחוב? אולי שווה בדיקה
סקס מוריד עול מלבך
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”