כ ג'סיקה מרחוב לבנדה - דף 4 - סקס אדיר

ג'סיקה מרחוב לבנדה

31
תודה לאוהב טבעי על התגלית.אכן,אמת בפרסום,יפיפיה,נחמדה,קצרה בדיבור,נהניתי מאד.הצגתי עצמי בחיוך וזכיתי בחיוך אבל איננה דברנית ונראה שרוצה בדיסקרטיות.התנשקה איתי חופשי לחלוטין ככל שרציתי וממושכות כולל נשיקות עומק,אח"כ עברנו למיטה,התמזמזנו,מציצות,ליקוקי ביצים,רימינג,נשיקות,
ליטפתי תוך כדי את שפתי הערווה לכל אורכן וחדרתי מעט עד שחשתי בלחלוחית מבצבצת,היא לקחה את ידי ודחפה לכיוון הדגדגן וכשהייתי עדין מידי דחפה חזק יותר הכנסתי אצבע נוספת ועיסיתי את נקודת הGהרגשתי בעבוע והמשכנו.בקשתי להאריך את הפגישה לשעה אבל ג'סיקה אמרה שקבעה אצל הספר המשכנו ללא לחץ,מסיונרית כי כף לראות,לנשק תוך כדי,אח"כ דוגי,להרגיש ולראות את הישבן המהמם.לא גמרתי והיא הציעה גמירה בפה שלא אחרה לבוא.
לסיכום,חצי שעה מהממת,שומרת על הגיינה,שוטפת הפה,מתקלחת.
יצאתי והלכתי לאורך הרחוב ופתאום עוקפת אותי צעירה תמירה בטרנינג שמתקשה להסתיר את יופיה,חייכנו ברכתי אותה ביום טוב והיא מיהרה למספרה.
ראיתי שמתחת לשפעת שערה הבלונדי מבצבצים שורשים שחורדיניים...
לשאלותי סיפרה שהיא סטודנטית למינהל ותעזוב בקרוב,לא נקבה במועד.
אגב,התנשקה בעיניים עצומות,אולי דימתה את החבר...
האדם אינו אלא תבנית הלך רוחו

ג'סיקה מרחוב לבנדה

38
אז ביקרתי את ג'סיקה

הבחורה אכן נראית מצויין, כוסית, לא דוגמנית מסלול אבל כוסית
הגוף כמו שרואים ממש יפה והפנים גם
כשהתקלחתי הגברת שטפה את הפה עם מי פה אז הנחתי שנשיקות הולכות להיות
ואכן כך, התנשקנו נשיקות די עמוקות, הרגשתי GFE
לא נתנה לרדת לה, רק קצת אצבעות אבל לא יותר מדי
לדעתי היא לאט לאט נפתחת
יורדת ממש טוב בלי
מלקקת ברימינג עדין ומצויין
יונקת ביצים ממש טוב
בקיצור נפלאה
לחזור? כן כשיבוא החשק שוב

ולהלך רוח, איתי היא פתחה מדי פעם עיניים כשהתנשקנו
אולי כדי לוודא שזה אני? קריצה

אוליגופול:

הטפשות שלו זה בור ללא תחתית לא נתקלתי בכזה דבר מימי..לא פלא שביבי ראש ממשלה.

גזען!

ג'סיקה מרחוב לבנדה

39
לי הייתה חוויה הרבה פחות מוצלחת. הבחורה חמוצת פנים, קפואה ומכנית.

מבחינת מראה הייתי נותן לה 7.5-8, לא יותר. בחורה נאה (לא יותר מזה) עם קצת בטן (לא יותר מדי) וחזה בינוני ונעים למגע בדיוק בגודל כף היד.
לזכותה אציין את הרימינג העמוק והמציצה החשופה וכן את האפשרות לגמור בפה (לא ניצלתי).
לרעתה אציין את הזיון הגרוע והמכני, עם המון הגבלות. רחוקה מלהיות ליברלית וזורמת. מישהו כתב שהיא כמו הזונות שהיו בתל אביב בעבר. האמת היא שבימי הזוהר של לפני 10-15 שנה, לא הייתי שם עליה אפילו לא 200 ש"ח.
שורה תחתונה: חבל על הכסף. אין סיכוי שאחזור.

ג'סיקה מרחוב לבנדה

40
כן מקסימום,גם אתי הפעם פקחה עיניים מידי פעם,אולי התפקחה...הייתי פעם שניה היום.סיפרה לי שקנתה שלשום כרטיס חזור לעוד שבועיים,אז...חברה לידיעתכם,למרות שלא הסכימה להפריש לי אחוזים,אבל ויתרתי בגלל העכוזים. אך,איזה עכוזים היא יודעת לנענע... הלך רוח2014-01-14 16:01:23
האדם אינו אלא תבנית הלך רוחו

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”