עיסוי - שד' מוריה 52, חיפה
42הייתי במוריה שלשום. אינני גר באיזור חיפה-קריות (אלא צפונית יותר), ולכן ביקרתי בשעות הצהרים, ב-2:30. היו רק שתי בנות (שראיתי) ושתיהן לא מיוחדות ביופיין. זו שניגשה קוראים לה "מילה," צעירה וקצת שמנמונת. נתתי 200 ש"ח ל-40 דקות. אקסטרות לא שאלתי, חוץ מאשר אם מותר לגעת בה, והיא אמרה שכן. אצלי נושא הליטוף וחיבוק הוא חיוני, ועשינו כן במשך כמה דקות ארוכות. אח"כ קיבלתי מסז' רך (כפי שביקשתי) עם בודי.
יש לציין שנתתי טיפ (50) בתחילת המפגש כדי ליצור אוירה טובה.
ציון: התנהגותה - 8
יופייה - 6.5
המסז' - 8
בסך הכל נהניתי ואחזור ללא היסוס - אם לא אמצא אקשן אחר לדגום. אגב, לפני כן הצלחתי להתקשר ל-מיה הידועה. היא נמצאת ב-נו"ש ברחוב חניתה. אבל אח"כ היא לא ענתה לטלפונים; כנראה שמישהו הקדים אותי.
יש לציין שנתתי טיפ (50) בתחילת המפגש כדי ליצור אוירה טובה.
ציון: התנהגותה - 8
יופייה - 6.5
המסז' - 8
בסך הכל נהניתי ואחזור ללא היסוס - אם לא אמצא אקשן אחר לדגום. אגב, לפני כן הצלחתי להתקשר ל-מיה הידועה. היא נמצאת ב-נו"ש ברחוב חניתה. אבל אח"כ היא לא ענתה לטלפונים; כנראה שמישהו הקדים אותי.
43פרפר, יוליה עזבה את המקום. היא הסתכסכה עם הבעלים בעקבות הפסקות ארוכות מדי שנהגה לקחת במהלך המשמרת
לובנגולו מלך זולו!!!
44הייתי לפני מספר ימים, בטלפון הפקידה אמרה שיש שלוש בנות לא זוכר את השמות אבל התיאור:
בת 20 רזה, בלונדינית עם חזה בינוני.
בת 25, שיער שחור, רזה וחזה גדול.
בת 28, בלונדינית עם גוף קצת מלא אבל יפה וחזה גדול.
בפועל הגעתי לדירה וכל הבנות היו תפוסות, ראשונה יצאה בת ה28, רוסיה שלדעתי היא בסביבות ה35 פלוס, שמנמונת ולא יפה. ויתרתי על התענוג.
שנייה יצאה בת ה25 עם השיער השחור שמסתבר שהיא שחורה, טוסיק וחזה גדולים וטיפ טיפה בטן, פנים יפות לדעתי. דווקא הדליקה אותי כי בחיים לא הייתי עם שחורה אבל החלטתי לראות גם את בת ה20.
את השם של בת ה20 אני זוכר הוא ויקי.
ויקי אכן רזה ובלונדינית, צעירה, אני מעריך 20 המוקדמות וחמודה, לא מלכת היופי אבל יש לה חן. החלטתי להיכנס איתה.
היה חביב, עיסוי נחמד, נישקתי לה את החזה וגם הסכימה להתנשק בלי לשון. נתנה לי להכניס אצבעות לכוס. הבודי וההרפיה היו נחמדים גם כן.
סך הכל לא רע.
אולי אחזור לבקר את השחורה, הייתי מעדיף לזיין אותה אבל ולא לקבל עיסוי ממנה.
בת 20 רזה, בלונדינית עם חזה בינוני.
בת 25, שיער שחור, רזה וחזה גדול.
בת 28, בלונדינית עם גוף קצת מלא אבל יפה וחזה גדול.
בפועל הגעתי לדירה וכל הבנות היו תפוסות, ראשונה יצאה בת ה28, רוסיה שלדעתי היא בסביבות ה35 פלוס, שמנמונת ולא יפה. ויתרתי על התענוג.
שנייה יצאה בת ה25 עם השיער השחור שמסתבר שהיא שחורה, טוסיק וחזה גדולים וטיפ טיפה בטן, פנים יפות לדעתי. דווקא הדליקה אותי כי בחיים לא הייתי עם שחורה אבל החלטתי לראות גם את בת ה20.
את השם של בת ה20 אני זוכר הוא ויקי.
ויקי אכן רזה ובלונדינית, צעירה, אני מעריך 20 המוקדמות וחמודה, לא מלכת היופי אבל יש לה חן. החלטתי להיכנס איתה.
היה חביב, עיסוי נחמד, נישקתי לה את החזה וגם הסכימה להתנשק בלי לשון. נתנה לי להכניס אצבעות לכוס. הבודי וההרפיה היו נחמדים גם כן.
סך הכל לא רע.
אולי אחזור לבקר את השחורה, הייתי מעדיף לזיין אותה אבל ולא לקבל עיסוי ממנה.
45שלום ניקו,
תוכל לתת הגדרה לשחורה?
אתיופית?
שזופה מאוד?
מי שלא מנסה עוד ביד יעשה...
46היא לא שזופה, היא שחורה ממש. לא בטוח אם אתיופית או לא, היא נראית יותר בסגנון של השחורות האמריקאיות. גבוהה יחסית, חזה גדול ותחת גם כן. לא הייתי מגדיר אותה מלאה אבל גם לא רזה ממש ממש, בחורה גדולה אבל סקסית. הפנים שלה יפות לטעמי והשפתיים מושכות.
48היום ביקרתי במוריה, הייתה רק איזו אישה מבוגרת ובחורה צעירה בשם אנגליקה, מראה בסדר, נכנסתי - אלא שאין שום אקסטרות והעיסוי כשלעצמו לא משהו. אז על מה התשלום? פה אל תגע, זה אל תעשה, בקיצור שנינו , אני והוא , התבעסנו ועזבנו בלי להגיע ל סוף "המרגיע".
ציון כללי למקום - 6, אני לא אחזור. ומה שהוביל אותי לשם הייתה דווקא זו שדיברה איתי בטלפון ואופן הדיבור היה מאוד שירותי.
נו, עוד אכזבה
49אליסיה שדרות מוריה 52.
לפני חדש נכנסה לשם בחורה חדשה בשם אליסיה, עולה חדשה מאוקראינה. נכון, שהיא לא יודעת עברית אבל היא נחמדה ונראית ממש
טוב (לפי דבריה, עבדה קודם ביפה נוף 107). היא גם די ליברלית ומאפשרת לגעת לה בשבלול ולהכניס אצבעות (לא עמוק מידי).
אפשר גם לעשות שמה מסאג עם שתי בחורות ב 300 ש"ח בלבד לחצי שעה (אליסיה + עוד בחורה). יוצא בן זונה של מסאג. דרך אגב, הטלפון המעודכן של המקום הוא : 8101868 - 04. מקווה שעזרתי.