כ לורן MILF מגבעת שמואל :) - דף 11 - סקס אדיר

לורן MILF מגבעת שמואל :)

101
אז הייתי אצל לורן לפני כמה ימים.

מבחינת מראה, אני חושב שהפנים שלה ממש לא רעות אבל כל השאר על הפנים:
חזה סחוט כמו שקיות, ישבן לא יפה וכרס לא קטנה.

היא משמיעה כל מיני אנחות וגניחות כאילו כדי לגרות, לי אישית זה ממש הוריד.
מבחינת המצציצה מגיע לה צל"ש היא שואבת מעולה כולל ליקוקי ביצים ודפיקת פה בלי אף תלונה, בדיוק כמו שאני אוהב.

מבחינת הזיון, תקעתי אותה באנאלי ואחרי כמה זמן נהיה ריח לא נעים, אני לא יודע עד כמה היא מתנקה לפני מפגש.
לבסוף אמרתי לה לשכב עם הראש מחוץ למיטה, ואוננתי מעליה תו"כ שהיא מלקקת את הביצים. בסוף גמרתי לה כמות יפה לתוך הפה ולאחר כמה שניות קמה לירוק בכיור.

בקיצור, חוץ מכשרון המציצה היא ממש לא שווה לדעתי ובטח לא 300 ש"ח
לא אחזור בשום אופן

102
בשעה טובה הצלחתי לבקר את הגברת לאחר שזו היתה תפוסה במשך ימים.
אולי הירידה בלחץ נבעה מהביקורת הקוטלת והמוגזמת שנכתבה כמה הודעות מעלי.

כנראה שהגעתי לגברת בדקה ה- 89 כי לדבריה מחר אמורים לפנות אותה מהמקום כך שלא ברור מה יהיה עתידה והיכן.

הגברת בשנות ה- 45 לערך, סה"כ נראית לא רע, רזה עם בטן קטנה, חזה קטן עם פטמות זקורות.

הייתה מאד נקיה, כוס מגולח (וזאת בניגוד לחוות דעת הקוטלת מלמעלה)

עשתה לי את השואו שלה שזה כולל מעין ריקוד סטרפטיז חובבני ומשם זרמנו הלאה לאחלה זיון שהיא רוכבת עלי.

לא אלאה בפרטים על הדירה שכן כתבו כבר לפני על הדירה המבולגנת. בכל מקרה, כל ההתרחשות היתה בחדר שינה.

היא משתפת פעולה ומאד משתדלת לספק את כל הרצונות.

סה"כ חויה נחמדה מאד. כמו שציינתי, לא יודע מה יהיה עתידה לאור העובדה שהיא קיבלה צו פינוי ומחר מגיעים לפנותה מהדירה..

לסיום, תודה לידידי האדום.
choose life

104
חברים יקרים, לאחר שנתיים של הצצה פסיבית באתר ובפורום הצטרפתי רשמית לכח. מקווה לתרום ולדווח על יעדים חדשים באיזור המרכז. האם מישהו יוכל, רק בשביל הסיפתח, למסור לי בפרטי את הטלפון של הגברת הנ"ל ו/או של הליידי מרחוב בן עמי בתל אביב.

תודה רבה

105
שלום לחברים
היום זכיתי לבקר את הגב', לאחר שביומיים האחרונים דיברתי איתה, ולא הצלחתי לתאם (יום אחד בגללי ואתמול הילדים היו בבית חולים).

בכל מקרה הגעתי היום לאחר תיאום קצר. מדובר בבניין פרטי באיזור דתי (גבעת שמואל) . הדיסקרטיות חשובה לה מאוד. ביקשה לא להיכנס בבניין אם משהו נמצא בלובי, ביקשה לא לעלות למעלית עם אנשים. ביקשה כי אלחץ על שתי קומות שונות, כדי לבלבל את האויב במקרה שייכנס משהו למעלית. שיצאתי ביקשה כי ארד במדרגות קומה ורק אחר כך אזמין מעלית מהקומה התחתונה.

לעניין עצמו, מדובר בבניין ודירה חדשים. לגב' דירה גדולה ודיי יפה וגם די מבולגנת. המקלחת של הלקוחות היא הגדולה והנקיה יותר. בשלב מסוים נכנסתי בטעות למקלחת הקטנה שצמודה לחדר השינה ואכן ראיתי אמבטיה שבשימוש הגב' וילדיה והיא היתה קטנה ולא הכי נקיה ועם הרבה בלגן כולל צעצועים ומוצצים. המקלחת של הלקוחות יפה ונקיה וכמעט ריקה. היא הזהירה אותי לא להרטיב את הרצפה (וגם אין וילון) ונזהרתי וניגבתי קצת את הטיפות הסוררות שכן היו על הריצפה עם המגבת הנקיה הלבנה שהיתה פרוסה על הריצפה מראש. קיבלתי גם מגברת גדולה ומפנקת ונקיה של חב' אורנג' במקלחת השניה קיבלתי אחת אחרת חדשה.
הגב ' עצמה בת 46 לדבריה, נראית כבת 38-40. אני ממש לא יכול להגדיר אותה ככהה ובודאיי גםלא בהירה (ממש) ככה היא באמצע כדברי כוורת. החזה כן לבן בהיר פטמות ורודות. הישבן קצת יותר כהה מהחזה.
הבחורה בהחלט על גבול הרזה. היא לבשה מעין קומבניזון שחור צמוד ושלפה מחלקו העליון את שדיה הבינוניים מינוס. היא שאלה אם להתפשט או להישאר ככה ואמרתי לה שתישאר ככה והיא נשארה כך כולל נעלי עקב. בהתחלה היא הייתה עם תחתונים ורודים חוטיני, והושיבה אותי על הכיסא שצמוד למיטה, כדי להתחיל את המפגש במעין מצב מרענן ומעורר של ריקוד ארוטי. היא רקדה כמה שניות ואז הסתובבה עם הגב אלי והתחילה לחרמן את עצמה כולל התכופפות שלה קדימה וליטוף האיזורים האינטימיים והישבן עם ידה בין רגליה . בשלב הזה שהיא חושפת את אחוריה בפניי (בעצם). היא פיסקה ישבנים עם כפות ידיה והתחילה להחדיר אצבה לרקטום. היה מחרמן ביותר וביקשתי רשות להתחיל לגעת. היא הסבירה שכדאי להתאפק ולתת לה לסיים את השלב הראשון. לאחר כחצי דקה היא הסתובבה ורכנה קדימה אל הזין המתעורר שלי, כשאני יושב על הכיסא והתחילה למצוץ חשוף. אין ספק שהבחורה יודעת למצוץ היטב, כולל גרון עמוק. פה רחב מספיק, ללא שיניים, רטיבות ראויה. ממש כמו שכתוב בספר. לאחר כעשר תנועות של דפיקות גרון כשאני יושב והיא בעצם דופקת לי את הזין עם הפה שלה (כולל בליעה של כלי יחסית רחב לכל העומק) היא עברה לליקוק מפשעה וביצים כולל קצת יותר דרומה אם כי לא היה פה רימינג. ההרגשה מעולה.
לאחר כמספר דקות של מציצות ודפיקות גרון והברשת אשכים, היא נעמדה והכריזה כי שלב האומנותי מצידה היא הסתיים, ועכשיו היא שלי ואני יכול לעשות לה כל מה שבא לי - במילים אלה. ביקשתי לעבור למיטה והתחלתי ללקק אותה היטב. הבחורה זורמת ונהנית ונותנת קונטרות וגם משפשפת לעצמה את הדגדגן תוך כדי. לעיתים היה נידמה לי כי מדובר בפעילות דיי מיכנית שלה כי היו גניחות אולי קצת מאולצות (אם כי בלחישות מגרות ולא בקול רם) ולפעמים הרגשתי כי ברור לי שהבחורה בעצם נימפומנית ובעצם משתתפת בהתלהבות שלה מתוך רצון להינות גם תוך כדי אם היא כבר שם...
כל זה לא הפריעה לה לנסות לכוון אותי לחדירה לאחר המציצה הטובה והליקוקים הטובים. היא נתנה לי קנדום והייתי צריך קצת להעמיד את הכלי ידנית כדי להלביש את הקנדום. הפעילות הידנית שלי לא הייתה מוצלחת כי היה "יבש" על הזין ולי לא היה רוק (תיכף תבינו למה). לאחר כחמש דקות בן אני מלקק ומשפשף את עצמי תוך כדי כדי להעצים את הזיקפה, היא הציעה להרטיב לי את האיזור ע"י מציצה.
היא עלתה עלי ל 69 מצצה היטב, נתנה קונטרות טובות לליקוק מהאגן שלה ולבסוף כבר לא הגעתי לשלב של הלבשת הקנדום, אלא גמרתי בתרועה עזה לתוך חלל פיה.
היא קמה והלכה לאמבטיה של הלקוחות כדי לירוק את החלבונים.

היא חזרה והדגישה לי כי אין כל בעיה לשבת ולנוח או לשכב לנוח עשרים דקות כדי להתאושש. (תיכף תבינו למה 2). אני חייב לצין כי תוך כדי ירידה שלי היא כל הזמן אוננה לעצמה והתפתלה וגנחה בעדינות. אני באמת חושב שהיא נהנית וזורמת בכיף שלה, ויש שם כנראה כ - 20% משחק או הגזמה לטובת האוירה והחרמנות שמנסים ליצור במיטה. בכל מקרה חשוב לי להדגיש שכמה דברים. כן היא נראי ת נחמד, שיער שחור - קצת אחרי הכתפיים צמוד לראש ונופל ישר לחלוטין לא גלי לא מסתלסל ולא נפוח. חלק פה כתבו שזה פיאה, לא ניראה לי. הנשיקות אצלה מחוץ לתחום. הגב' אינטליגנטית מזל תאומים יודעת מה היא עושה ומה רוצים ממנה. היא לא צעירה כאמור לעיל ויודעת היטב "להתלכלך" בסקס, להיראות, להישמע ולשחק סקסי.
חוץ מזה הבחורה מסטולית, כל הזמן עישנה משהו סיגריה מגולגלת. שאלתי אותה מה זה והיא אמרה לי שזה כמו "נייס גיא" אבל חוקי.
היא כיבדה אותי בשתיים שלוש שכטות. זה הטיס אותי וגם חירמן. לי היא הדגישה את החשיבות של זה בחירמון אצלה. לפני המקלחת הראשונה, אחרי המקלחת הראשונה, היא כל הזמן היתה עם הסיגריה הזו בפה ועישנה. גם אחרי הסקס שהייתי צריך לנוח היא עישנה כל הזמן. אמרתי לה שאני הייתי בטיסה בגלל זה והיא רצה להכין לי קפה שחור טוב בכיף שלה. וכל הזמן היא מעשנת את זה. היה חסר סוכר והיא הלכה להוסיף לי וכל הזמן מעשנת את זה. היא סיפרה לי שזה כיף לה והיא מתה על החומר הזה ורוצה אותו כל הזמן.
לי ההרגשה איתו היתה דומה לדברים אחרים שאנחנו מכירים, ומשם בה ההסבר על הפה היבש אצלי בשלב השפשוף כמוסבר לעיל.
בהתחלה יחסית היא שאלה אותי איפה ארצה לגמור לה, הצעתי על הפנים והיא אמרה לא - אבל בפה אפשרי!!! וכך היה כפי שכבר הסברתי.

יצאתי משם דיי מותש ובהרגשה טובה. היה יחס טוב, ביצועים הרבה רצון מצידה. אני חושב שיש פוטנציאל למפגש נוסף עימה, לנסות עוד דברים כמו פיסטינג וכו'. נשארתי חרמן עם טעם של עוד.

הכי מצחיק, כי למרות ההרגשה הטובה ולמרות חוסר הרגשת התקתוק מצידה, אחרי שיצאתי, גליתי שעברו רק 40 דקות, כולל 2 מקלחות קצרות ריקוד אומנותי, מנוחה ושינה של כ- 10 דקות וכוס קפה. כנראה בגלל העישון, הזמן "טס" לי והראש "רץ" עם מחשבות ותחושות והרגשתי לאחר מכן כאילו הייתי שם לפחות שעה וחצי..
מר שש בש הציע לעיל סרטון עם משהי שמזכירה לו את הגב'. יש בזה משהו, אם כי הגב' לורן יותר רזה קצת.
אני מאמין כי אדגום אותה שוב ואז איאלץ להרחיב את הדיוח.
בברכה
מר שפריץ
נ.ב. תודה לאלה שסיפקו את המספר שלה. (זה בטח היה ח"כ או מישהו אחר מהאנשים הטובים פה, אבל שכחתי את שמו). תודה שוב

והחדרת אצבעות מעין

107
זהו תיאור מדויק ומצויין של הגברת ושרותיה, תודה לך.

לקוח אחר ציין כי אתמול היתה לורן אמורה לפנות את דירתה. אני מבין מתאור הדירה כי הייתה בדירה הקודמת.

כך או כך, כנראה גם אדם חזק כמו לורן , כשמאיים עליו צו פינוי, נזקק להרגעה ולמיסטול קל (מאוד) כדי להיות מסוגל לארח לקוחות, ולתפקד בכלל.

108
[QUOTE=bigdady]
לא שמעתי על קשר בין הרואין לבעיות בשיניים, אולי פשוט אלה שמשתמשים לא ממש מעניין אותם צחצוח השיניים אלא המנה הבאה.

[/QUOTE]

יש קשר בין שימוש אינטנסיבי במתאמפטאמין לבין רקבון שיניים. נקרא "meth teeth" (גגלו שתי המילים כדי לקרוא).

המגביה עוף - ירחיק ראות

110
אכן meth teeth הוא המינוח הרפואי.
ולאחר 20-30 שנה של סמים, הבסיס של השיניים פשוט נרקב ומשם הצבע השחור.
היות ומרבית האנשים מצחצחים שיניים על בסיס יום יומי (גם המכורים שמתפקדים), אז השיניים לא מגיעות כלל למצב של התמונות שאיצטגנין קישר כאן, אבל לידיעה - השחור בשיניים זה סימן לשימוש מסיבי של הרבה שנים בסמים.

והתיאור לעיל של מר שפריץ רק יכול לחזק את הטענה שלי, שהבחורה משתמשת בסמים קשים הרבה שנים.

אגב - אחד הזרזים לשיניים שחורות הוא דווקא המעבר לשימוש במתדון - שזה סוג של סם למנסים להגמל מהירואין (אבל גם הוא בעצמו סוג שם סם ממכר, רק בלי תופעות הלוואי הקשות) - אבל אחת מתופעות הלוואי הקשות שלו זה השחרה מהירה של השיניים.

בסוף הזיונים יהרגו אותך...

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”