כ ניקול 39 מאתר ממבה . - דף 2 - סקס אדיר

ניקול 39 מאתר ממבה .

11
תרשה לי לחלוק עליך בנושא ״אני לא אלכסנדר מוקדון״
כל הכבוד על הגילוי והכיבוש...
וצודק, אין טעם לסרסר את זה עד שיצא המיץ, מי שבא לו שיעבוד קצת יותר קשה.

אני חבר בממבה זמן קצת יחסית וישנן לא מעט פנינים... (הרבה יותר מאטרף וכו)

ניקול 39 מאתר ממבה .

13
אז תרשם...לכאן נרשמת ב2009 כי היית מספיק חרמן אז תרשם גם לממבה ועל הדרך תלמד איך מרמים את האתר בשביל הדיסקרטיות.
דרך אגב הבחורות (אולי הבחורים) למדו לעשות את זה כבר, תמונות מקצועיות של צלם ליפות שבניהן, ומי שמבין מבין מה זה אומר...

bigdady2014-01-16 10:44:21

.You so need a Daddy, little girl

ניקול 39 מאתר ממבה .

15
על מנת לשלוח בממבה הודעות אינך חייב להיות מנוי vip בכלל. ישנן נשים שבחרו לסנן הודעות ממנויים בלבד !

בהזדמנות זו אני פונה להנהלת אתרינו היקר ,יש לכם כאן פוטנציאל עיסקי נוסף לפירסום אותן נשים באתר בשפה רוסית .
אדמיננו תרים את הכפפה והכסף מהריצפה .

ניקול 39 מאתר ממבה .

17
אני הייתי אצל ניקול לפני שבועיים לאחר שהיא נתנה לי את הטלפון באתר.
מדובר על אישה בסביבות גיל 50. פנים מאופרות בכבדות כדי להסתיר את סימני הגיל. שדיים מסיליקון, גוף במבט ראשון נראה רזה, אבל לאחר שנוגעים בו פתאום מרגישים שהוא רופס.
אוהבת לקשקש, זה לא כמו דירה דיסקרטית שאתם נכנסים וישר למיטה. היא אוהבת לשמוע מי אתם ולדבר לפני שנכנסים למיטה. בסך הכל נחמדה מאוד.
לגבי הסקס, מתחילה במציצה עמוקה וטובה, היא רוצה שיגמרו לה בפה כי היא יכולה להמשיך ככה דקות רבות. אחר כך דוגי ולפי דעתי אפשר גם אנאלי. מה שמבחינתי TURN OFF רציני זה ריח מהכוס.
מבחינתי היא יכולה להיות בר רפאלי, אבל אם לבחורה יש ריח מהכוס, זהו, נגמר הסיפור, אני לא רואה בעיניים.
400 ש"ח לשעה לפי דעתי ללא הגבלות כאלה ואחרות. יש כאלה שיאהבו אותה, אני בכל זאת לא אהבתי את האיפור הכבוד, את הריח של הסיגריות והריח מהכוס.
לא אחזור.
שלח תגובה

חזור אל “מרכז מיון וזבל - פורום מוסתר”