לאחר תקופה החלטתי לחזור ולקבל טיפול אצל אלה מארלוזרוב פינת דיזנגוף,
והופתעתי לגלות שהגברת ממשיכה להעניק עיסוי מעולה, כמו בפעמים הקודמות שהייתי אצלה.
היא מקבלת בסבר פנים יפות . עם הרבה סימפטיה וחן,והטיפול ניתן בחדר נעים
וממוזג,מקלחת לפני ואם רוצים גם אחרי הטיפול.
מומלצת מאד, למי שמעוניין לקבל עיסוי טוב ומקצועי וללכת לדרכו מרוצה.
ביקור חוזר אצל אלה מרחוב ארלוזרוב
2אפשר לקבל תיאור בת כמה הבחורה . איך היא נראית שמנה רזה ? צבע שיער . וצבע שיער . תודה רבה
רב שגל
3שכחתי צבע עיניים . מבנה גוף . גודל חזה . והאם העיסוי מתבצע בלבוש מלא , או בלבוש חלקי עם תחתונים וחזייה . תודה
רב שגל
4הייתי אצלה והעיסוי שלה לא באמת מיקצועי הרפייה משמימה ואין אקסטרות.
דיווחתי עליה בעבר בחורה ICE.
וכן היא שווה זיון וזה הכי מבאס בטיפול.
שב"ש
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד
ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.
5הייתי חרמן פצצות, משהו די רגיל אצלי למזלי זה בא רק 6 פעמים ביום אז אפשר לחיות עם זה...
מצאתי את הנייד הזה ביד 2 150 שקל חצי שעה אמרתי מה יש להפסיד ונסעתי.
בנייד היא אמרה לי ארלוזורוב 24 ישר חשדתי שזאת אלה מבית פ'ראג שני בתים ליד,החשדות התאמתו כשהיגעתי למספר 24
היא כיוונה אותי לבית של אלה... ובדירה למרבה ההפתעה הייתה אלה
טוב עם הגעתי עד הלום נעשה עליה סיבוב מספר 2.

החלטתי ללכת על המסלול הארוך ושלפתי 200.
היא התחילה במסאג' שבדי פשוט כששועל קרבות ותיק כמוני מבדיל בין עיסוי אמיתי לבין סתם מריחות שמן.
לאחר 25 דקות עיסוי רגלים תחת וגב הסתובבתי והיא הביאה שמן חם ושפכה לי כמות נכבדת על הזיין,כאילו היא הולכת להמשיח את האפיפיור הבא.
בזמן ההרפיה היא לא נותנת לגעת בכוס רק בציצי וחלשששש הכי חשוב אצלה שיהיה חלש...
בקיצור מבאס את התחת,ראיתי שההרפייה לא הולכת לשום מוקום שאלתי לגבי בודי? היא השיבה 50,אז 50 זה קטן עליי אם כבר הגעתי עד הלום נעשה בודי מספר 2.
אלה עלתה על המיטה הצמידה את שדיה לזין ואוננה... גם כאן לא הרגשתי שאני הולך לגמור... אולי בגלל ה- 3 ג'ויינטים שלקחתי מהבוקר ואולי בגלל שכבר עברתי את השלב של ציצים על הזיין.
כנראה שבאיזה שהוא שלב נשבר לה והיא ירדה מהמיטה והמשיכה בהרפייה... ואז אמרתי בלב "שמע ישראל..." ושאלתי "כמה יעלה לי סקס איתך?"
300 השיבה אלה בלי להסס... טוב עם הגעתי עד הלום לסיבוב מספר 2, אני לא הזיין???
אלה התפשטה לגמרי יש לה פס של שיער ערווה מגרה וחושני וכאן העלילה סוף סוף מקבלת תפנית מעניינת.
אלה פקדה עלי לשבת על הספה (זה היה החלום שלי כבר הרבה שנים) לזונות אין ספות, למעסות יש ספות אבל הן לא מיזדיינות בקיצור סוף סוף זה קורה.

אלה הלבישה לי קונדום עם שני ידיים כאילו הייתי סנדוויץ' בקפה ג'ו,לאחר מכן עלתה עלי ושיחקה עם הזיין בדגדגן שלה הרטיבה את הכוס ואז החדירה אותי פנימה היא התחילה ברכיבה טובה שלאט לאט בגלל שלקח לי מלא זמן לגמור התחילה להינות מהעיניין,מרכיבה עולה ויורדת היא עברה לרכיבה קדימה ואחורה,כשהיא נצמדת עם הדגדן שלה לזיין שלי... לא עברו 2-3 דקות ואלה גמרה בקול ששון ושימחה.
אלה הלכה ונישכבה על מיטת העיסוי כך שהכוס שלה מוגש בדיוק בגובה הנכון לזיין,תפסתי לה את שני הירכיים והתחלתי לפמפם אותה באינטנסיביות,אלה בחורה גדולה וחזקה ועמדה בלחץ,הכוס שלה די צר ומורגש היטב,פס השיער מחרמן למלהסתכל עליו ותוסיפו לזה זיון אגרסיבי לא עברו כמה דקות ויריתי צרורות של זרע שלדעתי היו יותר טובות ממופע הזיקוקים בדובאי.
עשיתי מקלחת טובה והלכתי הבייתה...
לסיכום-
רוסייה בת 40 + מבנה גוף גדול
מסאג' 150 חצי שעה לא שווה נקודה.
בודי ב 50 לא שווה נקודה.
זיון ב- 300 לי הייתה כימיה והיה בן זונה.
חזה בינוני,כוס עם תספורת מיוחדת והכי חשוב כוס צר.
יש חניון ציבורי ממול יש תחבורה עובדת עד 23.00.
אני ממליץ רק על זיון ב-300.
שב"ש
ובגלל שבאמת היה זיון מעולה אפילו ששילמתי כפול לו רק הייתי יודע,אני מקדיש לאלה היקרה את השיר הבא... 

7פרופסור,אחלה דיווח.
לגבי המחיר , ה300 לזיון זאת תוספת מעל ה 150 למאסג או השלמה ל 300?
8כפי שהפרופסור אומר עיסוי סתמי,לפי דעתי היא צריכה להיות בת 50+.הספיק לי פעם אחת איתה.
לא אחזור.
9תודה רבה על המחמאות... 

10אני עוד צעיר מידי אז אני לא הולך לזונות יותר מידי=]אז אין לי מספרים אבל תודה רבה על המספר.
חח ראיתי שההיית אצל אלה היא לקוחה קבועה שלי במקום עבודה
לפני 7 שנים הייתה יותר כוסית השמינה קצת ,אני חושב שראיתי אותה אחרי הזיון איתך באה לקנות יין אמרה שהיא חייבת להרגע :)))