כ ניקול 39 מאתר ממבה . - דף 3 - סקס אדיר

ניקול 39 מאתר ממבה .

21
ביישן 58 מה לעשות שאינך מסוגל להוציא דווח אחד כאן ? , עברתי על הודעותך כאן בפורום ויש רק תגובות ובילבולי בייצים בטחינה ,במקום זאת אתה מגדף ומטנף את הפורום .
במקומך הייתי חוזר לחור ממנו יצאת!
יש דרך להתבטא בפורום ,וקצת חרגת מהנוהל כאן .
אדמין שים בו .צחוק

אלכסנדר2014-01-19 16:02:31

ניקול 39 מאתר ממבה .

22
[QUOTE=ביישן 58]בוקר אחד מתעורר אחד שקוראים לו אלכסנדר ומפיץ ממבה ובמבה לכל לעבר.
עייפנו מיחצנים ומכאלה שמקשקשים סתם באתר.
העיפו לי אותו מהעיניים.
[/QUOTE]

מי שמקשקש - זה אתה !!!!
אישה חברה באתר ממבה, עונה לפניות ומוסרת טלפון.
נדגמה ודווחה ע"י שני חברי פורום.

סתם להאשים חבר פורום שמביא מניסיונו לטובת החברים? למה?...
אני ממליץ לך לערוך הודעתך ולמחוק את הכתוב בה.
המגביה עוף - ירחיק ראות

ניקול 39 מאתר ממבה .

28
דווח מהשטח:
היום דגמתי אותה תענוג!!.
שום ריח שום כלום הבחורה בסדר גמור יודעת להזדיין יודעת למצוץ מקבלת בתחת חופשי ציצים גדולים וטובים לדעתי מסולקנים מעט והקטע הגדול הבחורה בולעת ומחייכת כאילו הכל טוב ועוד מחייכת ואומרת לך תודה.
סה"כ חצי שעה הייתי כי לא היה לי כח לראות אותה אחרי.
בקיצור מעולההה..טלפון של הגברת : 0526314984 תהנו ןתדווחו

ניקול 39 מאתר ממבה .

29
מכיר את הגברת כבר כמעט שנה, עוד מתקופה שלא קיבלה בדירה דיסקרטית והיה צריך לשכור צימר. לא כתבתי דיווח כי היא לא מעונינת בפירסום כאן וכיבדתי את רצונה. אבל אם כבר השירשור נפתח אני רוצה להגיד שאף פעם לא הרגשתי ריח לא נעים אצלה בין הרגליים. לפי דעתי זה פשוט לא נכון. אני לא מתווכח לגבי האיפור שלה כי מה שבשביל אחד נראה כאיפור קל בשביל מישהו אחר יכול להראות כאיפור כבד. אבל ריח או שיש או שאין ובנושא הזה אני לחלוטין לא מסכים עם meninblack.

ניקול 39 מאתר ממבה .

30
אתמול הייתי אצלה.
אז ככה....קודם כל למען הסר ספק - אין שום ריח רע - ההיפך הוא הנכון....והבחורה שולטת היטב במה שכותבים עליה כאן ונפגעה מכך...ובצדק...
הסקס אדיר, היא ממש ממש אוהבת את מה שהיא עושה, ומה שהיא עושה לא מבייש שום אתלטית או כוכבת פורנו....הכל מהכל ובתוספת חיוך......
נכון...צעירה היא לא....ובת 39 הייתה מזמן מזמן...אבל מי סופר.....
חוויה מומלצת, מדהימה. לא לאוהבי הצעירות/מתוחות/דוגמניות.....
שלח תגובה

חזור אל “מרכז מיון וזבל - פורום מוסתר”