כ לבה-מאתר אטרף - דף 19 - סקס אדיר

לבה-מאתר אטרף

182
עברה חצי שנה מאז שהייתי אצל לבה... התגעגעתי ולכן קפצתי לביקור.
איך שנכנסתי התנלפה עלי בנשיקות,חצי שנה עברה ולבה נראתה טוב מתמיד,לדעתי הורידה קצת במשקל השיער שלה ארך והיא עשתה אחלה תיספורת עם גוונים,אני אישית מאוד אהבתי את ה-LOOK.
עשיתי אחלה מיקלחת בחדר המיקלחת המוזיאוני שלה,יש לה כל מיני אלמטים עיצובים שהרגשתי שאני בכלל מתקלח אצל מיכל נגרין.
לבה לקחה אותי למיטה המחוממת והסבירה לי שיש לה סדין חשמלי,לבה משפריצה כמו גדולה ואחרי שעה של ירידות וחדירות הייתה על המיטה שלולית של לפחות חצי ליטר נוזלים,עברה לי ישר המחשבה על הסדין החשמלי ועל זה שאני אוטוטו הולך להתפחם אצלה במיטה.
שיתפתי את לבה במחשבותי והיא הרגיעה אותי ואמרה שיש שעוונית... עשיתי תפילת הדרך לאלוהי השעוונית והמשכתי לפמפם...
אני לא אפרט מה שהלך שם, אפשר לקרוא את התגובה הראשונה שלי בפוסט זה היה פחות או יותר אחד על אחד.
הדבר היחידי ששינינו זה שלבה הוסיפה ויברטור למיטה,רק מהמראה שלו אני כמעט גמרתי הוא גדול מבריק ובצבע אדום.
"יאללה הפועל" צעקתי בלב כל פעם שהחדרתי לה את הויברטור האדום לכוס.
במהלך הירידות בדקתי האם אני יכול להכניס לה את כף ידי,רק 4 אצבעות נכנסו וזה די הרבה,יש לי אצבעות כמו נקנקיות מיס לוסי,אני מאמין שמשתמש רגיל/ממוצע יוכל להכניס את כל ה-5.
סך הכול הייתי שם שעתיים וארבעים דקות שזה כלל מיקלחת לפני מיקלחת אחרי אקט ארוך בהתחלה,קצת שיחות נפש ואחרי זה עוד אקט ארוך שבסיומו שפכתי זרע בכמות שאני לא יכול לאונן כבר יומיים.

לסיכום-אחת העיסקאות הטובות ב-400 שקל בגוש דן.

מי שרוצה נייד מוזמן בפרטי-לבה עברה לעבוד רק 3 ימים בשבוע קחו בחשבון.

שב"ש
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

לבה-מאתר אטרף

184
לי היא מוצצת גרון עמוק עד הסוף... היא מאוד אוהבת אגרסיבי...

גמירה על הפנים לא יודע לא נסיתי...
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

לבה-מאתר אטרף

185
חברים לזין
לאחר תקופה ארוכה של התנזרות מסקס מחוץ למשפחה
בקרתי את לבה הססתי ארוכות מה לכתוב אבל ראיתי מה שכתב קשקשתא אודותיה
וזה מסכם פחות או יותר את המפגש איתה
ברצוני לציין שהיא אישה טובה ונבונה ואשת שיחה אבל היא מתאימה לחובבי ז'אנר המבוגרות 60+
והמלאות ותת ז'אנר המשפריצות
ביקור אחד היה יותר מדי עבורי!!!!Ouch
לשעבר גלגל עמוק

לבה-מאתר אטרף

187
יצא לי לבקרה לא מזמן היה לי חשש בגלל הגיל והמראה כיוון ואין תמונה אחת שלה. ידעתי למה לצפות אבל הופתעתי לטובה. גם מהמראה (לא הייתי נותן לה 60+ פחות לכיוון 50 שדיים). היא אישה טובה וחמה שאוהבת לעשות סקס טוב (הזמן יכול לגלוש חופשי במקרה שלי 3 שעות ויכולנו להמשיך יותר אם השעה לא היתה מאוחרת) עם אנשים שמעריכים אותה . אני אישית חובב השפרצות ואמינו לי היו לא קצת , הפסקתי לספור בפעם העשירית. אבל חוץ מההשפרצות היא עושה גם מציצה מעולה (גרון עמוק בהחלט היה). היא אישה חביבה שלימדה אותי לא קצת דברים על עצמי ואני שמח שביקרתי אותה.
לסיכום הייתה לי חוויה טובה עם אישה טובה שאוהבת לעשות סקס שאני אישית נהנתי לרדת לה וקיבלתי תמורה כמו שצריך :)
היא מזכירה ומשבחת את הפרופסור לטובה וכן היא מודעת לתגובות בפורום.

לבה-מאתר אטרף

188
חדש אני באתר וגם בעינייני נשים בתשלום.
כותב לראשונה.
לאחר התלבטותיות רבות ביקרתי את לבה.
איזו אשה.אהבתי התרגשתי ולאחר כשבועיים היום התקשרתי ורציתי לבוא שוב.
תגובתה היתה .
אני מאוהבת הורדתי פרופיל. נמצאת במרכז רק יומיים בשבוע.
בימים אלו פוגשת רק מתי מעט חברים ותיקים.
מקוה שאני כלול בין החברים.
אנסה מזלי ביום שובה הביתה.
וכולי

לבה-מאתר אטרף

190
מאוד ניהנתי לקרוא על כך שהיא עושה סיבון אירוטי עם מטפחת בד.
זה בדיוק מה שאני מחפש !!!
יחד עם זאת, היא ממש לא בטווח הגילאים שדגמתי עד היום.
הבנתי גם שהיא אינה זמינה יותר ללקוחות חדשים.
אם כך, מי מכיר אחרות שמספקות שירות סיבון אירוטי ?
יחס גורר יחס

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”