כ מרינה - מעסה מחולון - דף 9 - סקס אדיר

מרינה - מעסה מחולון

83
לא יודע על מה אתם מדברים.
לא צריך לתת שום טיפ.
הייתי אצלה כמה וכמה פעמים.
מעולם לא שילמתי יותר מ150.
היא עושה מסאג' מעולה.
פעם אחת באתי רק לTITFUCK ללא עיסוי ושילמתי לה רק 100.
היו פעמים שקיבלתי ממנה את כל החבילה (דהיינו גם זיון) ב150 ₪. לא נהניתי מהזיון בגלל מימדיה והרגשתי שאני טובע. לא רק בתוכה, אלא בכלל, בגלל כל המבנה והיקף הירכיים והבטן העצומה.
I fart in your general direction

מרינה - מעסה מחולון

86
הייתי השבוע אצל מרינה, טלפון קצר וקבענו לחצי שעה הקרובה בלי בעיות. כנראה שזו הדרך לקבוע איתה כי היא לוקחת את הבטוחים ולא מי שקובע שעות מראש.
לגבי התיאור - הכל כבר נאמר על הגברת... הקופאית של שופרסל, בת 45+ עם חזה ענק שעושה מסאג' קצת עייף לדעתי אבל אי אפשר לצפות ליותר בשעה שבע בערב.
לגבי זיון, בהחלט נראה שאפשרי אבל לא ממש ניסיתי כי אני צמיד מעדיף לקבל טיפול קריצה
רוסיות זה בדיוק כמו פולנית, רק להיפך.

מרינה - מעסה מחולון

87
מצאתי את הכרטיס של מרינה בmamba.
יש שם הרבה תמונות למי שמעוניין.
דיברתי איתה קצת והיא מבקשת 300 שקלים לשעה. כששאלתי עם זה כולל סקס מלא היא אמרה לי להתקשר ושנדבר על זה בטפלון (לא שללה כלום), כך שכל מי ששואל האם היא עושה אקסטרות, התשובה היא שכן אבל תלוי במחיר
עדיין לא יצא לי ללכת ולדגום אבל כנראה שאעשה זאת בקרוב.

מרינה - מעסה מחולון

90
איו לי יותר מדי מה לחדש - אבל היום עברתי בחולון וכמו שכבר כתבתי - ההתמכרות שלי לשדיים ענקיות לא מאפשרת לי לפספס את מרינה אם אני כבר בחולון.
והפעם בגלל כל הדיון בפורום שאלתי אותה באופן רשמי איך ומה -אז זה כך:

בטלפון פוחדת להגיד אבל אין לה בעיה עם זיונים / מציצות כולל גמירה בפה - השירות הנ"ל 300 ש"ח
מסג' מקצועי - האמת ,לא בדיוק זוכר - או 150 אם 200 ש"ח
ומסג' שמטרתו הרפיה וכולל את השדיים המדהימים שלה חיוך גדול - 150 ש"ח

בסה"כ אם אתה לקוח חוזר והיא כבר מרגישה נוח אתך ,אז היא בחורה פתוחה וחברותית ואפשר "להזרים" אותה לכל מיני כיוונים מעניינים.

BBWLover2014-03-19 09:06:34

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”