כ Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב - דף 56 - סקס אדיר

Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב

551

לובה פופינס הקופאית משתוללת עם אוינק אוינק הקונה בסופר Tongueצחוק

שלום חברים יקרים! שמי אוינק אוינק וכהרגלי מידי סוף שבוע באתי לעשות קניות בסופר. לקחתי בסה"כ 15 מוצרים והתקרבתי לקופה מהירה שישבה בה בחורה סקסית ... רציתי להגיד חביבה אבל היה לה רצח בעיניים Shockedצחוק

נשבע לכם הייתה לה הבעה על הפנים כאילו אני ממש מטרד בשבילה וכל רגע היא תשלוף סכין ותעשה ממני שיפוד צחוק

"שלום אדוני" חייכה לעברי הקופאית בחיוך קר ולקחה את המוצר הראשון שלי.

"פיק... פיק... פיק..." נשמע בכל פעם שהקופאית העבירה אחד מהמוצרים שלי.

"המממ זהו אדוני זאת קופה עד 10 מוצרים. יותר אני לא מעבירה לך כלום! אתה יכול ללכת לקופה אחרת!!" אמרה לי הקופאית... לובה פופינס, קראתי את שמה על התג שהיה מחובר לחולצתה.

"מה זאת אומרת? יש לי עוד 5 מוצרים תעבירי לי אותם!" דרשתי מלובה שהביטה לעברי בעיניי השטן שלה צחוק

"אדוני אתה לא קורא שלט? כתוב בשלט עד 10 מוצרים!" צעקה לובה וחשפה שיניים... פחדתי שהיא תיתן לי ביס צחוק

"גברת לובה למה את כל כך כועסת? נראה לי שכבר הרבה זמן לא קיבלת זיון טוב!" אמרתי ללובה שהביטה לעברי בהלם צחוק

"אני לא קיבלתי זיון? נראה לי שאתה לא קיבלת זיון! עכשיו תקבל זיון מלובה!" צעקה לובה וקפצה מהכיסא. היא באה מאחוריי והתחילה להלום עם מפשעתה בישבני צחוק

"טוב הבא בתור!" צעקה לובה אחרי שנרגעה והתיישבה חזרה על הכיסא שלה. לובה שמה לב שאין אף אחד אחריי. לא התכוונתי ללכת לשום מקום, נשארתי והתעקשתי שהיא תעביר את חמשת המוצרים שנשארו לי חיוך גדול

"אדון קורא שלט? עד 10 מוצרים!" צעקה לובה בעצבים צחוקצחוקצחוקצחוק

"אבל לובה למה את כל כך עצבנית? כבר הרבה זמן לא קיבלת זין הא?" שאלתי את לובה וצחקקתי למראה הבעת פניה.

"אתה חושב אני זונה? הא? תענה לי!!!" כועס צעקה לובה צחוק

"את אמרת את זה, אם את זונה את צריכה זין!" Tongueצחוק אמרתי ללובה ודחפתי לה את שאר המוצרים שנשארו לי, ביניהם היה גם רבע גליל של נייר טואלט צחוק

"אני אצטרך לטפל בך בחומרה עכשיו!" צעקה לובה ודחפה אותי לשירותים Tongueצחוק

היא העיפה אותי על הגב והתיישבה על פניי עם ישבנה Tongue "אדון קורא שלט? עד 10 מוצרים! עכשיו אני אקפוץ על הפנים שלך 10 פעמים!" צעקה לובה וקפצה על פנים שלי, גרררר זה היה מדהים! Tongue

לפתע לובה חשפה שיניים והתחילה לנשוך אותי בגופי כמו נמרה שלא אכלה שבוע צחוק

צרחתי ללא הפסקה מנשיכותיה של הקופאית המטורפת הזאת והסתובבתי מצד לצד כמו שווארמה צחוק

לובה הייתה חרמנית בטירוף ודרשה ממני ירידה. היא נשכבה על הגב ובמהרה צללתי אל הכוס הרעב שלה. ציפיתי למצוא שם קורי עכביש אבל למזלי הכוס שלה היה חלק כמו משי Tongue

Good Luba Very Good Tongueקריצה

ליקקתי את הכוס שלה בשקיקה ואחרי כמה דקות לובה גמרה! Tongue

ורק לחשוב שלפני כמה דקות לובה רצתה להרוג אותי... תראו אותה עכשיו כולה קורנת מאושר! Tongueצחוק זה לא מנע ממנה לחזור ולקפוץ על פניי עם ישבנה התפוחי והסקסי, אחחח איזה חורצ'יק מדהים יש לה! גררררררר הלשון שלי עשתה חיים משוגעים! Tongueקריצה

לובה הייתה רעבה לזין טוב אז היא נשכבה עליי ב 69 ועטפה את אוינק אוינק הקשיח שלי בפיה החם מוחא כפייה ליקקתי את הכוס ואת התחת שלה ולובה מצצה את אוינק אוינק הקשיח והברישה את הביצים החלקות שלי בפיה החם! אחחח ומציצת פוליש שלה הייתה בכלל ליגת על! Tongueמוחא כפייה

מהשירותים ברחנו לחדר צדדי שהייתה בו מיטה גדולה. לובה החרמנית עלתה עליי לרכיבה ובמהרה חשפה שיניים חדות והתחילה לנשוך אותי בחוזקה באוזניי צחוק פאק היא ממש אכלה לי את האוזניים כמו ערפדה מהגהנום! Shockedצחוק

זיינתי אותה בכוס החם שלה ולובה המשיכה להשתולל ולאכול לי את האוזניים, גם הצוואר שלי זכה לכמה ביסים טובים צחוק

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את לובה באוויר. העפתי אותה באוויר על אוינק אוינק הקשיח שלי ולובה הייתה ברקיע השביעי! Tongue

התיישבתי על הספה ולובה המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית Star

אחרי שלובה סיימה לקפץ עליי ולחפור לי על השלט שלה: "אדון לא קורא שלט? קופה מהירה עד 10 מוצרים!!!" צחוקצחוקצחוק הרמתי אותה שוב באוויר והקפצתי אותה על אוינק אוינק הקשיח שלי בחזרה למיטה. השכבתי את לובה על המיטה וזיינתי אותה במיסיונרית טובה Star לובה התחרפנה והפליקה לי על התחת ללא הפסקה צחוק

לובה נשענה על השידה וזיינתי אותה במרץ בכוס הלוהט שלה! Tongue לפתע לובה הפנתה את תשומת ליבי לשלט שכתוב עליו: "נא לזיין את הקופאית לובה כמו שצריך" צחוקצחוקצחוק

WTF? חשבתי לעצמי צחוק יאללה איזה לובה נימפומנית חסרת מעצורים מוחא כפייהצחוקקריצה

"קדימה אוינק אוינק תקרע אותי! נא לבצע את ההוראות שרשומות בשלט!" צעקה לובה ונתנה לי קונטרות מטורפות מוחא כפייה

לובה התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לפרק את הכוס הרעב שלה Evil Smile

אח"כ זחלנו לקצה למיטה והרבצנו כפיות סוערות! אחחח לובה היא כזאת ליידי חמה ומטריפה! Star

הסתובבנו וזיינתי את לובה במרץ כשהיא שוכבת על הבטן. הטוסיק העסיסי שלה קיפץ לפי קצב הזיון, אחחח זה היה פשוט מדהים! Tongueמוחא כפייה

עברנו לדוגי מהיר ועצבני! זיינתי את לובה בכוס הרטוב שלה והפלקתי על ישבנה המקפץ חיוך גדול

הרגשתי שלובה ממש רעבה אז החלטתי להאכיל אותה בזרע החם שלי Star

היא נשכבה עליי ב 69 ומצצה לי בשקיקה את הזין בזמן שליקקתי ברעב גדול את הכוס ואת התחת שלה Tongue אחרי כמה דקות השפרצתי לפיה כמות גדולה של זרע חם חיוך גדול

לובה חייכה לעברי ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק דופק את לובה הקופאית!" Tongueמוחא כפייהStar

ואז היא צחקקה וגרגרה את הזרע בגרונה Coolאצבע למעלה

אחחחחח לובה לובה הקופאית הכי סקסית במדינה! אהבת חיי החדשה! לובה תעשי לי ילד! Tongueצחוקקריצה

סןף

שרונוש סקסית שלי היה מעולה!! TongueTongueTongue

איזה צחוקים עם לובה הקופאית צחוקצחוקצחוק

לובה תפורה עלייך! אין עוד לובה נימפומנית חולת זין כמוך Tongueצחוקקריצה

גרררר ד"ש לחורצ'יקים הטעימים Tongueקריצה

HeartHug

Lavelle
מנענע רק את שרון הכוסית בעלת הכוס המתוק והתחת המחרפן והדורש!

552

אוינק אוינק מחפש בננה עבור אהובתו אוקטביה פופינס Tongueצחוק

שלום חברים יקרים! שמי אוינק אוינק ואני גבר נאה ואמיץ. שום דבר לא יעמוד בדרכי ואני אהיה מוכן ללכת באש ובמים למען אישתי האהובה והיקרה אוקטביה פופינס Approve רק מה יש לה לפעמים דרישות זאתי שתהיה בריאה צחוק

בוקר אחד כהרגלינו עשינו סקס פרוע, אנחנו זוג חרמנים מטורפים אין דברים כאלה! ואוקטביה בכלל נימפומנית חסרת מעצורים, צריך זין מברזל כדי לעמוד בדרישות של החורים הרעבים שלה צחוקקריצה

תוך כדי מימוזים וליטופים אוקטביה לפתע באה ביציאה שרק השד יודע מאיפה היא הביאה אותה Wacko

"אוינק אוינק בא לי בננה!" Tongue צעקה בהתלהבות אוקטביה כאילו מדובר במיליון דולר.

"בננה? מאיפה אני אשיג לך עכשיו בננה? עכשיו לא עונת בננות" שאלתי אותה כלא מאמין והבטתי בבננה הקשיחה שבין רגליי, המממ מה שלי כבר לא מספיקה לה? חשבתי לעצמי בלב ונחרדתי צחוק

אוקטביה עשתה פאפי פייס וביקשה שאני אשיג לה בננה כאילו הייתה ילדה קטנה שמבקשת סוכריה על מקל צחוק בלית בררה כיסיתי את הבננה הקשיחה שלי ויצאתי לדרכי בחיפוש אחר הבננה שאהובתי אוקטביה כל כך חשקה בה מבולבלצחוק

"אויי אוינק אוינק אהובי אתה האביר על הסוס הלבן שלי!" שמעתי את אוקטביה צועקת בהתלהבות כשעשיתי את דרכי לכיוון הדלת. "ואת הסוסה הנימפומנית שלי" Evil Smileקריצה חשבתי...

החלטתי לחפש בננה בחנות הפירות הגדולה ביותר שאני מכיר, יש להם תמיד את כל סוגי הפירות. לרוע מזלי המוכרת הודיעה לי שזאת לא עונת הבננות והציעה לי לקנות תפוז טרי במקום.

התעקשתי על הבננה והמוכרת לא יכלה לעזור לי... פאק 1:0 לבננה! צחוק

בחנות הבאה המוכר כמעט בעט אותי החוצה כשהתעקשתי על בננה... נו מה זה זה , תראו מה אני צריך לעבור בשביל אוקטביה והבננה שלה... 2:0 לבננה צחוק

בחנות הבאה כבר שיחק לי המזל. לא לא השגתי בננה, אבל המוכרת הנחמדה החליטה לעזור לי ולחשה לי באוזן שיש איזה מאפיונר שמחזיק בקזינו שלו בננות! Tongue

"שששששש אבל אל תגיד לאף אחד שגיליתי לך... ורק שתדע שגיליתי לך את זה רק כדי ללטף את הבננה שלך בתמורה!" אמרה לי בשקט המוכרת וליטפה עם ידה את הזין הקשיח שלי Tongue יאללה עוד נימפומנית, נראה לי אני מגנט לנימפומניות צחוקקריצה

הגעתי לקזינו היוקרתי שהמוכרת בחנות הפירות המליצה לי לקפוץ אליו. לא רחוק משם ראיתי את המאפיונר ליד שולחן הרולטה. ניגשתי לשם בהתרגשות וקניתי כמות יפה של ז'יטונים והתחלתי להמר ברולטה.
במהרה הפסדתי את הכל ונותרתי מרושש ליד השולחן. הרגשתי כמו טמבל שהייתי צריך לשחק ברולטה המחורבנת הזאת בשביל פאקינג בננה! אבל איכשהו ניחמתי את עצמי שאהובתי אוקטביה תהיה מאושרת בטירוף כשאני אביא לה בננה ובטח תתנפל עליי כמו שהיא לא התנפלה עליי מעולם! Star

המאפיונר המאיים עמד עדיין ליד השולחן ושיחק והייתי צריך להחליט מהר מה לעשות... לברוח מהקזינו עם הזנב בין הרגליים או להיות אמיץ ולפתח שיחה עם המאפיונר. בחרתי באופציה
השניה Coolחיוך גדול

"הממממ אדוני... שמעתי שאפשר להשיג פה בננה, הגעתי למקום הנכון?" שאלתי בחשש את המאפיונר שחייך אליי בחיוך ממזרי.

"בננה? בטח שאפשר להשיג פה בננה... בוא אחריי ואני אתן לך בננה" אמר המאפיונר והוביל אותי לחדר צדדי. הלכתי אחריו בחשש קל אבל ידעתי שמרגע שאני אקבל את הבננה שלי הסיוט הזה יגמר ואני אוכל לחזור לאוקטביה אהובתי עם הבננה הנחשקת! Tongue

"הנה הבננה שלך!!!" צעק לפתע המאפיונר ושלף מהמכנסיים שלו זין ענקי! ShockedShockedShocked

IMG 3332 1

מהר מאוד הוא הוריד אותי בכוח על הברכיים ודחף את הבננה שלו לפה שלי Shockedצחוק (שרון לבשה את הסטרפאון הגדול צחוק).

"נו איך הבננה אתה אוהב אותה הא? אה שרמוטה שלי? תראה איזה בננה גדולה וטעימה!" צעק המאפיונר בזמן שמצצתי לו את הזין בגרון עמוק בכיצחוק

"אדוני אדוני אני צריך בננה אמיתית!" צעקתי לו בקושי כאשר הבננה שלו לא סתמה לי ת'פה צחוק

"זאת בננה אמיתית! 100 אחוז בננה!" צעק המאפיונר והתפקע מצחוק צחוק

"אדוני אני רוצה לקחת איתי את הבננה" אמרתי לו בקושי רב.

"מה לקחת את הבננה? בשום פנים ואופן לא! זאת הבננה שלי! אבל אם אתה מתעקש אני אתן לך בננה שתוכל לקחת איתך, אבל קודם אני צריך לגמור! קדימה תגמיר את הבננה שלי! Tongueצחוק אאאאהההההה אוווווווווווו כןןןןןןןןןןן איזה פה יש לך! הבננה שלי מבסוטית!" TongueStarמוחא כפייה צעק המאפיונר וגמר לי בפה מבולבלצחוק

הרגשתי מנוצל אבל החלטתי לשכוח מהסיוט הזה ולחזור הבית
ה עם ראש מורם כשהבננה בידי! Star

המאפיונר נתן לי את הבננה ואמר לי תוך כדי קריצה שהוא מחכה לי בקרוב Shocked לא לא לא, אני לא מתכוון להפוך לעבד מין של איזה מאפיונר צחוק

שמח ועליז במיוחד חזרתי אל אהובתי אוקטביה פופינס כשהבננה בידי! Tongue

"הנה אהובתי הבאתי לך בננה!" Tongue צעקתי בהתלהבות והושטתי לה את ידי שבה החזקתי את הבננה חיוך גדול

"בננה? למה הבאת לי בננה? אוינק אוינק אני רוצה תפוז!" Tongue אמרה לי אוקטביה באדישות כאילו הבננה בכלל לא הזיזה לה. פאק מאיפה היא הפליצה את התפוז הזה עכשיו? כועסצחוק

מסתבר שהזונה הקטנה שינתה את דעתה בזמן שירקתי דם ועינגתי מאפיונר כדי להשיג את הבננה הזאת! כועס עכשיו פתאום הפרינססה רוצה תפוז! נשבע לכם שאם היה לי עכשיו תפוז הייתי דוחף לה אותו לתחת! כועסצחוק ואם זה לא הספיק היא גם נשכבה בכפיות והודיעה לי שאני לא אקבל סקס היום כי נעדרתי הרבה זמן והיא התייאשה לחכות לי, הביאה ביד והיא בינתיים לא חרמנית פאאאאאאאאאאאאאאאאאאקקקקקק צחוקצחוקצחוק

נמאס לי מהשטויות שלה. שלפתי מתחתוניי את הזין הקשיח שלי ודחפתי לה אותו לפה Evil Smile

"הנה הבאתי לך בננה! בננה גדולה ועסיסית!" TongueStar אמרתי לה וצחקקתי בממזריות.

"ווואאאואווו הבננה הזאת מאוד טעימה!" צעקה אוקטביה ומצצה לי ת'זין בשקיקה.

אוקטביה התחילה לשאול שאלות ורצתה לדעת מה עברתי כדי להשיג את הבננה. נאלצתי לשקר לה אבל אהובתי לא פראיירית בכלל והריחה את השקרים שלי Shockedצחוק

היא השכיבה אותי על הגב ותיישבה על הפנים שלי עם ישבנה הסקסי! אחחח איזה תחת! טרפתי אותו בשקיקה! Tongue

אוקטביה רכבה עם ישבנה על פני בפראות עד שנשברתי וסיפרתי לה על המאפיונר והבננה. אוקטביה שהייתה עסוקה עם הבננה בין רגליי התפוצצה מצחוק מבולבלצחוק

התעצבנתי ואיימתי שאני אדחוף לה ת'בננה האמיתית לחור של התחת! Tongue אז אוקטביה חשפה שיניים והתחילה לנשוך אותי במרץ בגופי, אחרי כמה נשיכות טובות שיניתי את דעתי צחוקקריצה

אוקטביה החרמנית רצתה ירידה. היא נשכבה על גב ופתחה את רגליה לרווחה. צללתי לעבר הכוס המתוק שלה והתחלתי ללקק אותו בשקיקה! Tongue אחרי כמה דקות אוקטביה התחילה לרעוד וגמרה כשהיא מתנפשת קלות...

"אוינק אוינק זה היה מעולה!" הודיעה לי חגיגית אוקטביה ונמסה מאושר.

רק התחלתי להרגיש ממש טוב כשלפתע אוקטביה הודיעה לי שהיא מכירה את המאפיונר בעל הקזינו. מסתבר שאוקטביה ובעל קזינו אירגנו לי את התרגיל המלוכלך הזה עם הבננה והשמוק הזה הוא דו מיני! וגם גם... הוא המאהב של אוקטביה! כועסצחוק

טוב הגיע הזמן להוציא את הקיטור על זיון טוב!

אוקטביה עלתה עליי לרכיבה והתחלתי לזיין אותה במרץ בכוס בזמן שהיא נשכה לי ת'צוואר ואת האוזניים חיוך גדול

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את אוקטביה באוויר חיוך גדול העפתי אותה במרץ על הזין שלי ואוקטביה הייתה מבסוטית בטירוף! Tongue

התיישבתי על הספה ואוקטביה המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית Tongue

אוקטביה איימה עליי שאם אני לא אדפוק אותה טוב היא תתגרש ממני ותברח לזרועותיו של בעל הקזינו צחוק זונה בוגדנית כועסצחוק

"בטופס גירושים בסעיף סיבה לגירושין יהיה רשום: דופק לא טוב" צחקה אוקטביה צחוק

הרמתי שוב את אוקטביה באוויר והקפצתי אותה למיטה. השכבתי אותה על המיטה וזיינתי לה ת'צורה במסיונרית פרועה! Tongue "אני אראה לך בעל הקזינו" צחוקצחוקצחוק

אוקטביה נשענה על השידה ופירקתי אותה מאחורה בכוס הרעב שלה חיוך גדול

אוקטביה התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לפרק את הכוס הרטוב שלה! Star

עברנו לכפיות מטורפות שבמהלכן אוקטביה רצתה שאני אוכיח לה שאני דופק אותה יותר טוב מבעל הקזינו צחוק הוכחתי לה את זה ובגדול TongueTongueTongueApprove

התהפכנו וזיינתי את אוקטביה כשהיא על הבטן. התחת שלה קיפץ ללא הפסקה והטריף אותי גררררר Tongue

עברנו לדוגי מהיר ועצבני ואוקטביה דרשה שאני אעניש אותה על כך שהיא בוגדת בי עם בעל הקזינו צחוק יאללה איזה שרמוטה בוגדנית! צחוק

החלטתי להשפריץ לה זרע חם בפה! היא מדברת יותר מידי צחוק

נשכבתי על הגב ואוקטביה נשכבה עליי ב 69, היא מצצה לי ת'בננה בשקיקה בזמן שליקקתי לה ת'כוס ואת התחת. אחרי כמה דקות השפרצתי לה בפה כמות יפה של זרע חם. אוקטביה אמרה בחיוך: "אוינק אוינק מוצץ בננה!" וגרגרה את הזרע בגרונה Tongueצחוק

נשבע לכם שחוץ מהבננה שלי שום בננה לא תדרוך יותר בבית שלי! בטח שלא הבננה של בעל הקזינו! כועסצחוקקריצה

סוף

שרונוש סקסית שלי היה ענק!!! TongueTongueTongue

איזה צחוקים מטורפים היו לנו, אין דברים כאלה צחוקצחוקצחוק

את ללא ספק יודעת מה עושים עם בננה צחוקקריצה

חולה על החורצ'יקים שלך Tongue

HeartHug

Lavelle

554

אוינק אוינק מזיין בתחת את תלמידת בית הספר אוקטביה פופינס עמדת התשלום/זיון בחניון TongueEvil Smile

שלום חברים יקרים! שמי אוינק אוינק ואני בחור נחמד וחברותי. מידי פעם אני אוהב לבוא למרכז תל-אביב ולטייל בטיילת היפה, לנשום אוויר צח ולשטוף את העיניים במגוון הכוסיות התל אביביות ששורצות בחופים Tongue

מכיוון שאני גר רחוק מהטיילת אני נאלץ לבוא עם הרכב שלי ולחנות איתו באחד החניונים ליד הטיילת.

יום אחד החנתי את את רכבי בחניון האהוב עליי (שגם אותו אני לא סובל כי כל הזמן דופקים לי מחירים הזויים! Wackoכועסצחוק) וכשעשיתי את דרכי לעמדת התלשום חיכתה לי הפתעה מדהימה! לא לא הפתעה מדהימה... הפתעה גרנדיוזית! מסוג הדברים שחולמים עליהם אבל יודעים שלא יתרחשו במציאות. הממממ תראו בעצמכם... וכל מילה מיותרת צחוקצחוקצחוק

[FLASH WIDTH=600 HEIGHT=380]http://flix.tapuz.co.il/v/flash/player/embed/embed_v30.05.11.swf?url=v%2fHandlers%2fXmlForEmbed.ashx%7bq%7dmediaId%3d4340229%7ba%7dplayerOptions%3d0%7c0%7cblack%7clarge%7c0%26ref%3d[/FLASH]

הסרטון באיכות HD Tongue

אנימציה גררררר Tongue

אחרי שזיינתי את אוקטביה התלמידה השובבה בתחת ושילמתי את חוב החניה שלי הגיע הזמן להמשיך בחגיגה! Tongue אוקטביה היא תלמידה נימפומנית שלא יודעת שובע אז מישהו צריך להשביע את החורים שלה CoolTongueצחוקקריצה

אוקטביה ישבה עדיין בדוגי כאשר ישבנה התפוחי מורם למעלה. צללתי עם לשוני בין פלחי ישבנה והתחלתי ללקק את חור התחת הטעים שלה יאאממיי יאאממיי Tongue

בזמן שהייתי דבוק עם פניי בין פלחי ישבנה אוקטביה תפסה אותי עם הרגליים והפכה אותי על הגב. זכיתי לזיון פנים מדהים מאוקטביה! אחחח תלמידת בית ספר כוסית יושבת לך על הפנים בחניון, אין משהו יותר טוב מזה! Tongueצחוקקריצה

לפתע אוקטביה חשפה שיניים והתנפלה על גופי בנשיכות מטורפות! צרחתי כמו חולה נפש, ההד שלי נשמע בכל החניון צחוק

אוקטביה החרמנית תפסה עם פיה את אוינק הקשיח שלי והתחילה להתענג עליו כיאה לניפומנית מצויה צחוקקריצה דחפתי את האצבעות שלי לחורים שלה וגיששתי שם אחרי מטבעות קטנות ושטרות גדולים... אך לא היה להם זכר צחוקקריצה הוצאתי את אצבעותיי מחוריה ומצצתי אותן בהנאה אחחח ממש מעדן! Tongue

אוקטביה החרמנית רצתה ירידה! היא נשכבה על גבה ופתחה את רגליה לרווחה. צללתי בין רגליה והתחלתי לפנק אותה בליקוק מהסרטים! Tongue אוקטביה התחילה לרעוד והתנשפה קלות עד שהיא גמרה והביטה לעברי בהערצה Approve

"אוינק אוינק זה היה מדהים! אבל אני עדיין חרמנית ורוצה שתזיין אותי כהוגן!" צעקה אוקטביה וקפצה עליי כמו קנגורו מיוחמת צחוק

אוקטביה התחילה לרכב עליי במרץ ונשכה אותי באוזניי ובצווארי, כמובן שיבבתי כמו חזרזיר קטן בזמן שאוינק הקשיח לא התרגש ונתן עבודה חבל"ז! סחטיין על הבחור! Tongueצחוק

זחלנו לקצה המיטה, אוקטביה החליפה חור ובספירה ל 3 הרמתי אותה באוויר. זיינתי אותה במרץ בתחת באוויר ואוקטביה הייתה פשוט בעננים! Tongue תגידו אפשר להזדיין על ענן? זאת הפנטזיה הפרועה שלי! Tongueצחוק

התיישבנו על איזו ספה מצ'וקמקת של הומלסים שהייתה שם ואוקטביה קיפצה עליי בפוזת הצפרדע האנאלית Tongueמוחא כפייה

הרמתי שוב את אוקטביה באוויר והעפתי אותה על אוינק הקשיח שלי ששחה בתחת הלוהט שלה בעונג רב! Star

השכבתי את אוקטביה על מיטת הסטלנים שהייתה בחניון והמשכתי לזיין אותה בתחת במיסיונרית אנאלית מטריפה! Tongue התחלתי לנשוך וללקק את אוקטביה והיא צחקקה בממזריות צחוק

עברנו לעמידה. אוקטביה נשענה על שידה מסריחה שעמדה לא רחוק מהמיטה המטונפת. באתי מאחוריה והשחלתי את אוינק הקשיח לכוס החם שלה! Tongue דפקתי אותה במרץ בכוס ואוקטביה יצאה מגדרה! Star

אוקטביה התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לפרק את הכוס הורדרד שלה חיוך גדול

זלחנו על המיטה והזדיינו בכפיות אנאליות! אחחחח היה פשוט מטורף לזיין את אוקטביה תלמידת הבית ספר החרמנית בתחת בכפיות! מגע גופה פשוט טימטם אותי! מוחא כפייהTongue

התהפכנו והמשכתי לזיין את אוקטביה בתחת כשהיא שוכבת על הבטן Tongue שוב עשיתי ניסיונות וגיששתי עם שיניי סביב צווארה אבל רעמת השיער שהייתה לה שם חסמה את דרכי צחוק

עברנו לדוגי מהיר ועצבני! Tongue בהתחלה דפקתי את אוקטביה בכוס הלוהט שלה ודחפחתי לה אצבע לתחת ואחר כך את האצבע שלי החליף בשמחה רבה חברי היקר אוינק הקשיח Star

אחרי כמה דקות גמרתי בטירוף בתחת של אוקטביה שהייתה מבסוטית בטירוף!!! אני הייתי ברקיע העשירי!!! אחחחח אין דברים כאלה! TongueTongueTongue

נפרדנו כמו יזיזים טובים ואוקטביה שבה למקומה ליד הכניסה בחניון. אין ספק שאוקטביה מקשטת את החניון המחורבן הזה כשהיא יושבת בדוגי ומחכה שימלאו את החורים שלה במטבעות, שטרות וזיינים קשיחים Tongueצחוקקריצה

ברור לכם שאני הולך לחגוג בחניון הזה בקיץ! אחחח החופש הגדול... אני מת עליו! Tongueצחוקקריצה

שכבתי במיטתי החמימה כאשר לפתע זכיתי לביקור מהטוסיק האהוב עליי! הטוסיק של אוקטביה פופינס! Tongue

"אוינק אוינק באתי לבקר אותך! העבודה שלי בחופש הגדול בחניון נגמרה אז אני אמשיך לבקר אותך בבית שלך! קדימה תלקק לי ת'כוס!" צעקה בשמחה אוקטביה והתנפלה לי על אוינק הקשיח שגדל למימדו האהוב תוך שניות צחוק

"איזה כיף לי יאאאאההההוווווו!!!" צעקתי במשמחה והתנפלתי לאוקטביה על הכוס ועל התחת Tongue

גם הפעם תוך כדי שהיא מצצה את הזין שלי ואת שני חבריו הטובים אוקטביה חשפה שיניים ואכלה אותי כמו נמרה רעבה Tongueצחוק

אוקטביה החרמנית עלתה עליי ברכיבה הפוכה והתחלתי להקפיץ אותה על הזין שלי בזיון טרמפולינה אשששששש! TongueStar

תוך כדי שאוקטביה התעופפה על הזין שלי היא סיפרה לי שתקופת הלימודים זאת תקופת היובש שלה וכל התלמידים והמורים לא מצליחים לספק אותה מינית ולא עומדים בקצב שלה צחוקצחוקצחוק

המנהל התפטר והמורים מיואשים צחוקצחוקצחוק

טוב שיש אותי... אוינק אוינק מכונת הסקס שיספק את כל תאוותיה המיניות של אוקטביה פופינס הנימפומנית Tongueצחוקקריצה

אוקטביה הודיעה לי חגיגית שבא לה להרגיש זרע בפה! Tongueמוחא כפייה

ווואאאוווו אמרתי לעצמי... זאת חולת זין ממדרגה ראשונה! TongueStarצחוק

אוקטביה התיישבה בדוגי עם ישבנה מול המראה ואני השחלתי את הזין שלי לפיה החם Tongue

זכיתי מאוקטביה למציצה חמה ומטריפה ואחרי כמה דקות השפרצתי לפיה כמות יפה של זרע חם! Tongue אוקטביה חייכה לעברי ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק דופק עמדת תשלום!" Tongueצחוק

היא גרגרה את הזרע בגרונה והודתה לי על הזיון המעלף CoolStarמוחא כפייה

אחחחחח אוקטביה אוקטביה אהובתי כמה טוב שפגשתי את ישבנך הרעב בחניון! שרלילה שלי התתחתני איתי?! TongueTongueTongueצחוקקריצה

סוף

היו צחוקים חבל"ז!!! צחוקצחוקצחוק

תאמיני לי את יכולה לקשט בכיף את החניונים המטונפים שיש לנו בארץ צחוקצחוקצחוקקריצה

חולה לך על התחת! TongueStarCool

Heart Hug

Lavelle

555

סנטה אוינק אוינק קלאוס מזיין את אוקטביה פופינס Tongue

שלום חברים יקרים! שמי אוינק אוינק ואני סנטה קלאוס במשרה מלאה חיוך גדול מדי שנה אני לובש את תלבושת סנטה קלאוס המדהימה שלי Tongue

20131227 232824 (600)

ויוצא לטייל ברחבי הארץ על הכדור הפורח שלי חיוך גדול

גם הפעם הייתי בדרכי אל אוקטביה פופינס המדהימה עם שלל מתנות שהיו בתוך שק המתנות הגדול שלי. אוקטביה עוד לא יודעת מה מצפה לה! חשבתי לעצמי וחייכתי חיוך מאוזן לאוזן Tongue

בזמן שהכנתי את הכדור הפורח שלי למסע הגדול אוקטביה פופינס קרעה ת'תחת שלה בחדר כושר Tongueצחוקמוחא כפייה

[FLASH WIDTH=600 HEIGHT=380]http://flix.tapuz.co.il/v/flash/player/embed/embed_v30.05.11.swf?url=v%2fHandlers%2fXmlForEmbed.ashx%7bq%7dmediaId%3d4342665%7ba%7dplayerOptions%3d0%7c0%7cblack%7clarge%7c0%26ref%3d[/FLASH]

אין ספק שאוקטביה יודעת מה לעשות כדי לשמור על הטוסיק שלה חטוב וסקסי! כיפאק היי לאוקטביה פופינס! מוחא כפייהאצבע למעלה

הייתי כבר גבוה בשמים כאשר לפתע שמעתי יריות מלמטה Shocked היריות חלפו ממש קרוב לכדור הפורח שלי! כמה מהן אפילו גילחו לי ת'זקן! Ouchצחוק

"תהיה לי היום אחלה ארוחה! ברווזים טעימים בואו לאוקטביה!" צעקה אוקטביה פופינס וירתה כלפי מעלה עם רובה הצייד שלה צחוק (שרון ירתה מהמגב צחוק)

"לא לא אל תירה!" צעקתי בכל כוחי אך הבן זונה שירה מלמטה לא שמע אותי כועסצחוק

הנורא מכל קרה ונהייה לי חור בכדור הפורח... צנחתי אל האדמה במהירות מסחררת ונפלתי על התחת הקטן החמוד שלי... אאוץ' צחוק בינתיים אוקטביה שלא שמה לב לסנטה המעופף אספה את הברווזים שצדה וצעדה לביתה כשהיא שמחה ועליזה חיוך גדול

בהלם ותדהמה זחלתי על האדמה עם שק המתנות שלי וניסיתי להשתחרר מהכדור הפורח כשלפתע איזה בן זונה מצא אותי וציווה עליי לעמוד על 4 כועסShockedWacko (שרון שיחקה את השודד)

"פשששששש סנטה קלאוס אחלה טוסיק יש לך!" אמר השודד ובחן את הטוסיק השובב שלי שהציץ ממכנסיי שנפלו טיפה צחוק

"תגיד סנטה מה יש לך בשק?" שאל השודד בעניין רב.

"אלה מתנות לאהובתי אוקטביה פופינס!" אמרתי לשודד המניאק צחוק

"קדימה תתלה את השק על רובה שלי!" צעק השודד והושיט את הרובה לעברי (שרון הושיטה לי את קצה המגב צחוק).
הייתי בטוח שזה הבן זונה שירה ופגע בכדור הפורח שלי. חתיכת חרא! הרס לי את החג! כועסצחוק

בלית בררה תליתי את שק המתנות על הרובה של השודד והמשכתי לשבת על 4 כמו זונה אוכלת בתחת בזמן שהשודד בחן את המתנות.

"מה יש לנו פה? חוטיני... חוטיני... גרביים... עוד חוטיני... מה זה אתה איזה סוטה מין הא?" אמר השודד וגיחך צחוק

"לא מה פתאום כל זה מיועד לאהובתי אוקטביה פופינס! היא מחכה לי בשקיקה במיטה החמה!" אמרתי לשודד שצחקק קלות צחוק

"הנה קח את החוטיני הזה וסע לשלום, יספיק לה אחד" אמר השודד וזרק חוטיני אחד לעברי צחוק

"בן זונה! חתיכת חרא!" צעקתי לעבר השודד שברח עם השק שלי והשאיר אותי עם חוטיני אחד מסכן. מה אני אעשה עכשיו? אוקטביה תהרוג אותי Ouchצחוק

ההליכה לביתה של אוקטביה הייתה ארוכה ומייאשת. עם הכדור הפורח שלי אני פשוט נוחת על הגג ומתגנב דרך החלון. הפעם הייתי צריך לעשות את הדרך הארוכה ברגל... השודד הבן זונה הזה ממש לא מתחשב, סנטה אוינק כבר לא צעיר כמו פעם צחוק

לבסוף הגעתי לביתה של אוקטביה ודפקתי על הדלת שלה 3 פעמים. שמעתי את קולה הסקסי מעבר לדלת "פתוח!" אמרה אוקטביה ונכנסתי בהתרגשות ובחשש קל קריצה

"אוקטביה זה אני! הגעתי!" אמרתי בשמחה והראתי את הפרצוף המזוקן שלי צחוק

"אווו סנטה קלאוס סוף סוף הגעת... חיכיתי לך כבר מלא זמן! סנטה איפה שק המתנות שלי?" שאלה אוקטביה בהתרגשות Tongue

"המממ השנה אין שק אבל יש חוטיני!" אמרתי לה במהרה וזרקתי את החוטיני לעברה צחוק

"חוטיני? מה זה הכל? אפילו כשאני יוצאת לשופינג אני חוזרת עם 10 חוטיני לפחות!" צעקה אוקטביה בעצבים צחוק

"אהובתי אני יכול להסביר... היה איזה שודד ששדד אותי כאשר התרסקתי עם הכדור הפורח שלי, הוא לקח לי את השק והשאיר לי רק חוטיני אחד, את חייבת להאמין לי!" הסברתי לאוקטביה שהביטה לעברי עם פרצוף זעוף צחוק

"סנטה אוינק אני לא מאמינה לך! יש לך מאהבת נכון? נתת את שק המתנות שלי למאהבת החדשה שלך!" צעקה אוקטביה והעיפה אותי על המיטה. היא התיישבה על פניי עם ישבנה וציוותה עליי ללקק את הכוס ואת התחת שלה Tongue

המשכתי לנסות לשכנע את אוקטביה להאמין לי אבל היא לא האמינה לי וביקשה שאני ארד לה במהרה לפני שהיא תתפוצץ מחרמנות צחוק

"סנטה חיכיתי לירידה הזאת שנה שלמה! קדימה סנטה תפנק אותי כהוגן!" צעקה אוקטביה בחרמנות ופתחה את רגליה לרווחה Tongueמוחא כפייה

ליקקתי לאוקטביה את הכוס בשקיקה ואחרי כמה דקות היא התחילה לרעוד והתנשפה קלות עד שגמרה ואז הודיעה לי שזה היה מעולה! Tongue

אוקטביה הפכה אותי על הגב והתיישבה שוב על פניי עם ישבנה הסקסי. היא התנפלה על הזין הקשיח שלי וליקקה אותו ואת חבריו הטובים כמו חתולה רעבה Tongue המשכתי להתענג על החורים הטעימים שלה והייתי פשוט בעננים חיוך גדול לפתע אוקטביה חשפה שיניים והתחילה לנשוך אותי בגופי כמו חיה רעה ורעבה, התפתלתי מצד לצד וצרחתי כמו מטורף, שיניה החדות פשוט הרגו אותי צחוק אוקטביה לא עצרה פה וקשרה את הזין שלי עם חגורת הסנטה שלי צחוק היא עשתה מאוינק הקשיח שלי פודל קטן וממושמע ומשכה בו כמה פעמים להנאתה הרבה צחוקצחוקצחוקקריצה

אחרי עוד ליקוקים הדדיים ב 69 אוקטביה עלתה עליי לרכיבה Tongue

[FLASH WIDTH=600 HEIGHT=380]http://flix.tapuz.co.il/v/flash/player/embed/embed_v30.05.11.swf?url=v%2fHandlers%2fXmlForEmbed.ashx%7bq%7dmediaId%3d4342529%7ba%7dplayerOptions%3d0%7c0%7cblack%7clarge%7c0%26ref%3d[/FLASH]

ואז הרמתי את אוקטביה באוויר והתחלתי להקפיץ אותה על הזין הקשיח שלי Tongue אוקטביה התלהבה בטירוף וביקשה שאני אפרק את הכוס שלה מוחא כפייה אוקטביה מבקשת ואני מבצע Tongueצחוקקריצה ואז התיישבתי עם אוקטביה על הספה והיא המשיכה לקפוץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית Tongue אחחחח אוקטביה את מטריפה אותי! תעשי לי קוקיות בזקן! Tongueצחוק

הקפצתי את אוקטביה שוב באוויר ואז השכבתי אותה על המיטה. המשכתי לפרק אותה במיסיונרית פרועה והיא התלהבה בטירוף והפליקה לי על התחת Tongue ניסיתי לנשוך אותה כמה פעמים אבל היא התחמקה ללא הפסקה צחוק

עברנו לזיון בעמידה, אוקטביה נשענה על השידה ופירקתי את הכוס שלה מאחורה, הפלקתי על ישבנה והתענגתי על ישבנה המקפץ Tongue

אוקטביה התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לזיין אותה בהנאה רבה חיוך גדול

זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות פרועות, אחחחח אוקטביה הזאת נימפומנית חסרת מעצורים! אני צריך לזיין אותה לעיתים יותר תכופות... הכוס שלה חם ורעב! Tongue

התהפכנו וזיינתי את אוקטביה כהוגן בכוס כשהיא שוכבת על הבטן Tongue

אוקטביה התיישבה בדוגי והלמתי בכוס שלה במרץ עם אוינק הקשיח שלי TongueStar

הצעתי לאוקטביה לטעום את הזרע הקסום שלי והיא התלהבה בטירוף! Tongue אין כמו זרע של סנטה לכבוד השנה החדשה Tongueצחוקקריצה

אוקטביה נשכבה עליי ב 69 והתחילה למצוץ לי בשקיקה בזמן שליקקתי את החורים הטעימים שלה Tongue

אחרי כמה דקות מילאתי את פיה של אוקטביה בזרע חם והיא אמרה בפה מלא ובחיוך: "סנטה אוינק אוינק קלאוס" Tongue היא גרגרה את הזרע בגרונה והודתה לי על הזיון המדהים! Tongue

"סנטה זה היה מדהים! זאת המתנה הכי טובה שאתה יכול לתת!" צעקה אוקטביה בהתלהבות וחיבקה אותי בחום חיוך גדול

נפגש בשנה הבאה עם עוד זיונים מטריפים של סנטה אוינק אוינק קלאוס ואוקטביה פופינס הנימפומנית TongueTongueTongueצחוקקריצה

סוף

שרונוש סקסית שלי היה מדהים!!! TongueTongueTongue

את ללא ספק יודעת איך לענג סנטה קלאוס חרמן צחוקצחוקצחוקקריצה

סנטה כבר מתגעגע לחורצ'יקים הטעימים שלך TongueStar

HeartHug

Lavelle

556

נהג המונית אוינק אוינק מאחר לאוקטביה פופינס ומפצה אותה בזיון פרוע במונית! Tongue

שלום חברים יקרים! שמי אוינק אוינק ואני נהג מונית חיוך גדול

חביב ונחמד שאוהב להסיע נוסעים ובעיקר נוסעות כוסיות ממקום למקום. אני די אוהב את העבודה שלי כי אפשר לשבת על התחת כל היום ולשמוע סיפורים עסיסיים מהלקוחות שלי צחוק

יום אחד התקשרה אליי מישהי חביבה והזמינה מונית. החביבות שלה הפכה די מהר לשפה של פרחה מצויה שלא יודעת להעריך שירות טוב. תשמעו את השיחה הלא שגרתית הזאת ותשפטו בעצמכם מי יצא כאן הבן זונה צחוק

אני: "מוניות אוינק אוינק שלום!" חיוך גדול

הבחורה: "שלום אני רוצה להזמין מונית להירקון גורדון"

אני: "הירקון גורדון? אני 10 דקות אצלך"

הבחורה: "OK אני מחכה... דרך אגב קוראים לי גברת אוקטביה"
אני: "נעים מאוד גברת אוקטביה, אני נהג המונית אוינק אוינק"

יצאתי לדרכי אך היה פקק נורא בעיר... לעזאזל!

כעבור 15 דקות קיבלתי שיחה וגברת אוקטביה הייתה מעבר לקו...

גברת אוקטביה: "נו איפה אתה יא בן זונה?!" כועסShockedצחוק

אני: "מה בן זונה? גברת יש פקקים!"

גברת אוקטביה: "יש פקקים? אמרת 10 דקות! אני מאחרת לפגישה!"

אני: "אני כבר אצלך!"

גברת אוקטביה: "קדימה יא מעפן תזיז ת'תחת שלך כבר!"

הפקק לא השתחרר וכעבור כמה דקות שוב שיחה מאוקטביה...

גברת אוקטביה: "נו איפה אתה יא חתיכת חרא?!" כועס

אני: "גברת אני כבר אצלך"

גברת אוקטביה: "אני מחכה לך כבר 45 דקות יא אוכל בתחת!"

אני: "גברת תרגעי הייתה פה תאונה"

גברת אוקטביה: "כל הזמן יש לך תירוצים... תפסיק כבר לאכול בתחת ותיסע לפה!"

בדיוק כשעברתי את הרכב התקוע שוב שיחה מהגברת העצבנית צחוק

גברת אוקטביה: "יא חתיכת שרמוטה איפה אתה?" כועס

אני: "אני פה את לא רואה אותי?"

גברת אוקטביה: "לא אני לא רואה אותך! איפה אתה? כבר שעה אני מחכה לך!"

אני: "גברת תכניסי ת'אצבע לתחת ותרגעי!"

גברת אוקטביה: "יא מעפן! יא זין מצ'וקמק!" צחוק

בסופו של דבר הגעתי אל הגברת העצבנית ואיך שהיא ראתה אותי היא התחילה לנבל את הפה צחוק

"אתה אוינק אוינק?" שעה וחצי אני מחכה לך בחוץ יא חתיכת בן זונה! ככה אתה מכריח אותי לחכות בחוץ? אני עכשיו אחנוק לך ת'פרצוף עם התחת המסריח שלי!" צחוקצחוקצחוק צעקה גברת אוקטביה ואחרי שהעיפה אותי על המושב באחורי היא התיישבה עם ישבנה על פניי צחוק

התחת שלה בכלל לא היה מסריח והריח נהדר! Tongueקריצה

אוקטביה המשיכה להאשים אותי על האיחור "הקטנצ'יק" שלי ואמרה לי שמעכשיו עליי לקרוא לה המלכה אוקטביה ואני אהיה אוינק אוינק עבד המין שלה... חחחח כן בטח צחוק

כאשר צחקקתי בלגלוג מתחת לישבנה אוקטביה התחילה לנשוך אותי בזין צחוק

"יא מעפן בגללך איחרתי לפגישת הסקס שלי! עכשיו אתה תצטרך לפצות אותי על כך!" צעקה אוקטביה והתחילה למצוץ לי ת'זין שגדל למימדים שאוקטביה הייתה מאוד מרוצה Coolקריצה

העברתי לשון רטובה על החורים של אוקטביה והפכתי אותה על הגב. הורדתי ממנה את החוטיני המנומר והסנפתי אותו כהוגן. אוקטביה פתחה את רגליה לרווחה והזמינה אותי להתקרב לגביע הקדוש שלה צחוק איך שהעברתי לק על הכוס הורדרד שלה אוקטביה פתחה את פיה ושיגרה לעברי כמה מילים יפות צחוק

"קדימה יא כלב מלוכלך תרד לי תכף ומיד! קדימה תרד למלכה שלך!" צעקה אוקטביה והתפוצצה מצחוק צחוק יכולתי להשבע שראיתי גם את הכוס שלה צוחק Shockedצחוק השפתיים הורודות פרסו כנפיים צחוק

ליקקתי לאוקטביה ת'כוס המתוק שלה בשקיקה ואחרי כמה דקות היא התחילה לרעוד וגמרה כשהיא מתנשפת קלות. חיוך רחב הופיע על פניה היפות וסוף סוף יכולתי לראות פנים של אוקטביה המלאכית ולא של אוקטביה הכלבה צחוקקריצה

אוקטביה המשיכה לשכב כאשר ראשה מונח על הכרית. היא המשיכה לחייך לעברי ואמרה שהירידה שלי הייתה מדהימה! פיה המתוק קרא לזין הקשיח שלי אז במהרה רכנתי מעליה והכנסתי את הוד קשיחותו אוינק אוינק לפיה החם Evil Smile

דפקתי את פיה של אוקטביה קלות ואחרי ששנינו היינו כבר חמים בטירוף אוקטביה עלתה עליי לרכיבה חיוך גדול

אוקטביה רכבה עליי כמו חיה נימפומנית חסרת מעצורים ונעצה את שיניה החדות בצווארי ואכלה את אוזניי צחוק ליקקתי את בית השחי שלה בהנאה ותפסתי את ישבנה העסיסי בכפות ידיי גרררר Star

זחלנו לקצה המושב ובספירה ל 3 הרמתי את אוקטביה באוויר. העפתי אותה כהוגן באוויר על אוינק אוינק הקשיח ואוקטביה הייתה מבסוטית בטירוף! מוחא כפייה

"כן כן נהגוס תגביר ת'קצב!" צעקה אוקטביה כאילו היא רכבה על הארלי דייוידסון חרמן צחוק

התיישבתי עם אוקטביה על ספסל (הספה) והיא המשיכה לקפוץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית! Tongue הציצים שפיצים שלה קיפצו מולי והעיניים שלי היו פשוט באקסטזה! מוחא כפייה Star

קמתי שוב עם אוקטביה ואחרי שדפקתי אותה עוד קצת בעמידה, השכבתי אותה על המושב האחורי (המיטה) של המונית והרבצתי בה במיסיונרית מהירה Evil Smile אוקטביה יצאה מגדרה והפליקה על הטוסיק השובב שלי ללא הפסקה מוחא כפייהצחוק

צאנו שוב מהמונית ודפקתי את אוקטביה בעמידה כשהיא נשענת על המונית מאחורה. כל הגוף הסקסי של אוקטביה היה פרוס לפניי... הרגשתי שאני דופק את אפרודיטה בכבודה ובעצמה... אחחח איזה מחזה מדהים! Tongue

"יופי יופי ככה אני אוהבת! אם היית נוהג אליי ככה לא היית מאחר יא חתיכת בן זונה!" צחוק צעקה אוקטביה כאשר דפקתי אותה במרץ בכוס הדורש שלה Evil Smile

אוקטביה התיישבה בדוגי בקצה המושב האחורי והמשכתי לפרק ת'כוס הרעב שלה! Star

זחלנו לתוך האוטו והרבצנו כפיות פרועות על המושב האחורי! Tongue

"אוינק אוינק אני צריכה שיותר מאוחר תקפיץ אותי לאיזה מקום..." אמרה אוקטביה וחייכה בשובבות.

"לאן את צריכה שאני אקפיץ אותך?" שאלתי את אוקטביה בסקרנות...

"לכוס של האמא'שך!!!" צעקה אוקטביה והתפוצצה מצחוק צחוקצחוקצחוק

רתחתי מעצבים וזיינתי ת'זונה הזאת אוקטביה כהוגן עד שיצא לה עשן מהכוס! צחוקEvil Smileקריצה

התהפכנו וזיינתי את אוקטביה טוב טוב בכוס כשהיא על הבטן... אחחח ההרגשה פשוט מדהימה! Tongue

אח"כ אוקטביה הרימה ת'תחת החצוף שלה וזיינתי אותה חזק בדוגי חיוך גדול נהיה ממש חם במונית והזענו כהוגן צחוק

אחרי כמה דקות השפרצתי כמות יפה של זרע חם בכוס הרעב של אוקטביה. היא והכוס שלה היו מבסוטים חבל"ז Tongueצחוקקריצה

פשששש לא חשבתי שאני אזיע ככה בתור נהג מונית אבל לפעמים העבודה שלי דורשת לספק כל מיני נימפומניות רעבות לזין צחוקצחוקצחוק

"קדימה בן זונה סע! אני מאחרת לפגישה חשובה!" צעקה אוקטביה ותפסה את הזין שלי כדי להעביר הילוך צחוקצחוקצחוקקריצה

כעבור כמה ימים כאשר שכבתי במיטתי ונמנמתי את שנת הצהריים שלי הרגשתי משהו רך ולח על פניי. פקחתי עיניים וראיתי מולי תחת חשוף וסקסי בטירוף! שני החורים שלו נצצו כמו יהלומים וחיוך ענק נמרח על פניי! Tongueחיוך גדולצחוק

זאת הייתה אוקטביה פופינס שקפצה לביתי והגישה לי את שני החורים שלה לטעימה חיוך גדול

ידעתי שהזונה הנימפומנית לא תתאפק ותרדוף אחרי הזין שלי צחוק

דבר ראשון אוקטביה התנפלה על אוינק אוינק הקשיח ובהמשך התחילה לנשוך אותי בגופי כמו כלבה חולת כלבת צחוק צרחתי כמו חולה נפש ואוינק הקשיח שלי התחיל לרעוד מפחד שמא מצפה לו גורל דומה צחוק

אוקטביה הנימפומנית עלתה עליי ברכיבה הפוכה ויצאנו במהרה למסע זיונים ברחבי תל-אביב על המונית שלי Tongueצחוק

"דיו דיו דיו נהגוס שלי! דיו דיו דיו סוס פרא! תפרק אותי! קדימה תקרע לי ת'כוס!" צחוקצחוקצחוק צעקה אוקטביה והשתוללה כמו בוקרת רטובה צחוק

אוקטביה רצתה לטעום את הזרע שלי אז היא התיישבה בדוגי כשישבנה משתקף במראה ולקחה את אוינק הקשיח שלי לפיה החם Tongue

אחרי כמה דקות של מציצה חמה ורטובה השפרצתי כמות גדולה של זרע חם לפיה המתוק! Tongue

אוקטביה חייכה בשובבות ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק נהג מונית" מוחא כפייהTongueצחוק ואז גרגרה את הזרע בגרונה Star

אחחח מה אני אגיד לכם חברים... תפסתי לי טרמפיסטית נימפומנית חסרת גבולות! מוחא כפייהצחוקקריצה

סוף

הכוס החם שלך הטריף את אוינק הקשיח שלי כהוגן! מוחא כפייהTongueצחוק

ד"ש לחורצ'יקים המתוקים ולטוסיק המשגע שלך! TongueTongueTongue

HeartHug

Lavelle

557

אוינק אוינק רופא השיניים מטפל בפציינטית הכוסית אוקטביה פופינס חיוך גדול

שלום חבריי יקרים! שמי אוינק אוינק ואני רופא שיניים חביב וסקסי!

בקליניקה שלי אני מטפל בעשרות פציינטים ופצייטניות מידי יום ויש לי מונטין מצוין בעיקר בקרב הפציינטיות שלי שיוצאות מהקליניקה שלי עם חיוך מאוזן לאוזן ועם דגדוג בין הרגליים Tongueצחוקקריצה

הפעם לקליניקה שלי הגיעה פציינטית כוסית בטירוף! ברונטית יפייפיה בעלת טוסיק סקסי בטירוף! ממש נפלה לי הלסת כשראיתי אותה צחוק

הובלתי את אוקטביה הפציינטית הכוסית לחדר העבודה שלי וביקשתי ממנה לשכב על הכיסא.

אוקטביה התלוננה על כאבים בשן הקידמית... כשבחנתי את השן שלה לא ראיתי שום דבר נורא, סתימה קטנה והכל יהיה בסדר הרגעתי את אוקטביה והיא נשמה לרווחה חיוך גדול

בזמן ששיניה הלבנות והצחורות נצצו מולי תפסתי את המקדחה שלי (ויברטור) וקירבתי אותה לפה של אוקטביה. המקדחה הסוררת משום מה לא פעלה מבולבל בלי להתרגש יותר מידי החלטתי לעבור לתוכנית ב' Evil Smile

שלפתי ממכנסיי את המקדחה הפרטית שלי (זין) והכנסתי אותה לפיה של אוקטביה. אוקטביה ששמה לב למקדחה המחליפה נשכה אותה קלות וצחקקה בממזריות צחוק

"היי היי לא לנשוך את המקדחה!" צעקתי לעברה בחשש והיא צחקקה בשובבות צחוק

התחלתי לזיין את פיה של אוקטביה עם המקדחה שלי והיא חייכה בהנאה. נדמה היה שהיא ממש נהנית מהטיפול במקדחה הקשיחה שלי Tongueצחוק

שאלתי אם אוקטביה אם כאבי השיניים עברו והיא הודיעה לי שכן Tongue

"דוקטור אני אמצוץ לך יש לך אחלה זין!" אמרה בהתלהבות אוקטביה והמשיכה למצוץ לי בשקיקה חיוך גדול

אוקטביה שמה לב למיטה הגדולה שהייתה בקליניקה שלי והציעה לי לקפוץ עליה להמשך החגיגה Tongue

אוקטביה זחלה על המיטה ואני וחברי הקשיח זחלנו אחריה... הזזתי את החוטיני שלה הצידה והתנפלתי על חור התחת המשגע שלה! אחחח כזה חורצ'יק טעים וסקסי גרררר Tongue

אוקטביה תפסה אותי בין רגליה והעיפה אותי על הגב. היא עשתה לי זיון פנים משגע עם ישבנה והאשימה אותי שסתם אמרתי שהמקדחה מקולקלת צחוקקריצה

אוקטביה החרמנית ביקשה ירידה. היא נשכבה על גבה ובמהרה צללתי לעבר הכוס הורדרד שלה שכבר התחנן לליקוק מושקע צחוק

ליקקתי לאוקטביה את כוס המתוק שלה ואחרי כמה דקות אוקטביה התחילה לרעוד, התנשפה קלות, גמרה וחיוך גדול נמרח על פניה היפות חיוך גדול

"דוקטור זה היה מצוין! דוקטור עכשיו בוא נזדיין!" Tongue צעקה אוקטביה בהתרגשות צחוק

אוקטביה עלתה עליי לרכיבה והתחילה לנשוך אותי באוזניי ובצווארי בזמן שזיינתי אותה עם המקדחה הקשיחה שלי בכוס הרטוב שלה חיוך גדול

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את אוקטביה באוויר. העפתי אותה במרץ על המקדחה שלי מול המראה ואוקטביה הייתה המאושרת בנשים Tongueצחוקקריצה

התיישבתי על הספה ואוקטביה המשיכה לקפוץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית Tongue

"כן כן דוקטור תפרק אותי! דיו דיו דוקטור שלי!" צעקה אוקטביה צחוק

הרמתי שוב את אוקטביה באוויר וקדחתי בכוס שלה כל הדרך עד למיטה חיוך גדול

השכבתי את אוקטביה על המיטה והמשכתי לקדוח בכוס שלה במיסיונרית חמה ומטריפה! אוקטביה לא הפסיקה להפליק לי על התחת ולעודד אותי צחוק

עברנו לזיון בעמידה כאשר אוקטביה נשענת על השידה. טיפלתי בכוס שלה טוב טוב! השקעתי כמו שצריך בדיוק כמו שאני משקיע בטיפולי השיניים Approveקריצה

בהמשך אוקטביה התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לפרק את הכוס הדורש שלה חיוך גדול

זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות סוערות במיוחד Star

הסתובבנו והמשכתי לקדוח בכוס של אוקטביה כשהיא על הבטן חיוך גדול

עברנו לדוגי מהיר ועצבני! זיינתי את אוקטביה טוב טוב בכוס הורדרד שלה! Tongue

החלטתי לשטוף את פיה של אוקטביה בנוזל הסודי שלי שמבטיח אריכות ימים לסתימות ושיניים לבנות כשלג קריצה

אוקטביה נשכבה עליי ב 69 ואחרי כמה דקות של ליקוקים ומציצות הדדיות מילאתי את פיה של אוקטביה בנוזל הסודי שלי Tongueקריצה

אוקטביה אמרה בפה מלא ובחיוך: "רופא שיניים אוינק אוינק" וגרגרה את הנוזל בגרונה Tongueמוחא כפייהStar

אחחח כמה כיף לראות פציינטית מאושרת בסוף הטיפול שלי Tongueצחוק

אוקטביה שהייתה מבסוטית בטירוף הודיעה לי שיש לה הפתעה בשבילי ושגם לה יש נוזל סודי בשבילי ובשביל השיניים שלי Tongueצחוקקריצה

הלכנו למקלחת וזה מה שאוקטביה עוללה שם TongueTongueTongueצחוקצחוקצחוקStarמוחא כפייהPartyEvil Smile

[FLASH WIDTH=600 HEIGHT=380]http://flix.tapuz.co.il/v/flash/player/embed/embed_v30.05.11.swf?url=v%2fHandlers%2fXmlForEmbed.ashx%7bq%7dmediaId%3d4345811%7ba%7dplayerOptions%3d0%7c0%7cblack%7clarge%7c0%26ref%3d[/FLASH]

סוף

שרונוש סקסית שלי היה מדהים! TongueTongueTongue

נהנתי בטירוף לשתות חלב מהתחת שלך! TongueTongueTongue

וכמובן לקדוח עם הזין שלי בחורים שלך Tongueצחוקקריצה

Heart Hug

Lavelle
Lavelle2014-01-25 16:14:27

558

אוינק אוינק שליח הפיצה דופק את אוקטביה פופינס בתחת Tongueצחוק

שלום חברים יקרים שמי אוינק אוינק ואני שליח פיצה זוטר בכי תמיד חלמתי שתהיה לי פיצריה משלי... הייתי קורא לה: "פיצה אוינק אוינק הפיצה הכי טובה בעיר!" Tongueצחוק

בינתיים חלומות לחוד ומציאות לחוד... אבל היי בעבודה שלי לפעמים יש הפתעות! Tongueקריצה

יום אחד הייתי בדרכי אל לקוחה שהזמינה מגש פיצה. מרוב טירטורים בעבודה לא אכלתי כל היום והייתי ממש רעב. חשבתי לעצמי שאני אקח חתיכה קטנה מהפיצה היא בטח לא תשים לב... בסוף בלי לשים לב בעצמי אכלתי את כל המשולש צחוק הייתי עדיין ממש רעב והמשכתי לזלול את הפיצה כמו חזרזיר מורעב צחוק הפיצה הייתה טעימה בטירוף! גררר גרררר אוינק אוינק Tongueצחוק

כשהגעתי לביתה של הלקוחה שהזמינה את הפיצה המגש היה כבר ריק! יאאלה זללתי את כל הפיצה איזה חזיר אני צחוק

עליתי ללקוחה עם מגש ריק ודפקתי על הדלת שלה. הדופק שלי היה על 200 וזיעה נטפה על גופי מהפחד צחוק

את הדלת פתחה בחורה ברונטית כוסית מטורפת! Tongue היא לבשה מין תלבושת של רקדנית/חשפנית ולא היה הרבה מקום לדימיון... אוינק קשיח שלי התחיל להשתולל במכנסיי צחוק

3 1

"שלום גבירתי הזמנת פיצה?" שאלתי אותה וחייכתי לעברה בנימוס.

"כן הזמנתי פיצה עם זיתים, אתה בטח רוצה טיפ הא?" שאלה הבחורה בחינניות.

"המממ כן למה לא אני אשמח לטיפ" עניתי לה בחשש קל. איזה טיפ בראש שלך? תני לי לצאת מפה חי צחוק חשבתי לעצמי...

הבחורה שהציגה את עצמה כאוקטביה פופינס פתחה את המגש והחיוך שלה נעלם תוך שניה צחוק

"איפה הפיצה שלי? המגש ריק!" צעקה אוקטביה והחטיפה לי כמה סטירות מצלצלות צחוק מה קורה פה? שאלתי את עצמי... איך משליח פיצה הפכתי לחזרזיר מוכה? Ouch

"גברת אוקטביה בטח נפלה פה טעות, כנראה שהפיצה נפלה בדרך... תשמעי מה דעתך שתעשי לי ריקוד קטן ואני אזמין לך 2 מגשי פיצה!" Tongue הצעתי לאוקטביה והחיוך חזר לפניה היפות חיוך גדול

"אתה רוצה ריקוד הא? אוינק שובב שכמוך! יש לך מזל אני חשפנית מקצועית! שב על המיטה ותתענג" אמרה אוקטביה וקרצה לי בשובבות. יופי היא רגועה אין יותר סטירות מצלצלות צחוק

התיישבתי על המיטה ואוקטביה התחילה לענטז מולי עם ישבנה העסיסי. ליטפתי את ישבנה והזזתי את החוטיני שלה הצידה. בין פילחי ישבנה חיכתה לי הפתעה גרנדיוזית! פלאג אדום היה תקוע לה בתחת! Tongue WTF? אמרתי לעצמי וחתחלתי לקפץ על המיטה מרוב שמחה צחוק

"בא לך לטעום אותו?" שאלה אוקטביה בטיזריות...

"בטח איזו שאלה?! אני אשמח לטעום אותו" אמרתי בהתלהבות והבטתי איך אוקטביה שולפת אותו מהתחת שלה. לקחתי את הפלאג החמים ומצצתי אותו כמו שרמוטה רעבה צחוק אחחחח טעם גלידה גררר גררררר Tongue

אחרי שסיימתי להתענג על הפלאג צללתי עם פניי בין פלחי ישבנה של אוקטביה וליקקתי בשמחה רבה את חור התחת שלה Star אחחחח פשוט תענוג! מוחא כפייה

אוקטביה הסתובבה והתחילה למצוץ לי ת'זין הקשיח כששנינו בעמידה. אוקטביה דחפה אותי על המיטה ועלתה עליי ב 69. המשכתי לזלול את שני החורים שלה והיא ליקקה את הזין שלי ואת הביצים כמו חתולה רעבה. אל תדאגי חתולה, החלב שלך יגיע בהמשך צחוקקריצה

אוקטביה חשפה שיניים והתחילה לנשוך אותי בצדדים, צרחתי כמו חזרזיר מוכה צחוק השיניים של אוקטביה חדות כמו סכין צחוק

אוקטביה השובבה רצתה ירידה. היא נשכבה על הגב והזמינה אותי להיכל התענוגות! Tongue פתחתי את שערי הגן עדן והתחלתי ללקק ת'כוס הורדרד שלה חיוך גדול אוקטביה התחילה לרעוד והתנשפה קלות עד שגמרה וחיוך גדול הופיע על פניה היפות חיוך גדול

אחרי עוד כמה ליקוקים, מציצות ונשיכות ב 69 אוקטביה עלתה עליי לרכיבה אנאלית Tongue

זיינתי את אוקטביה בתחת הקטן שלה והיא אכלה לי את האוזניים ונשכה אותי בצוואר. היי היי זהירות אני חזרזיר לא למאכל צחוק

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל-3 הרמתי את אוקטביה באוויר. הקפצתי אותה על אוינק הקשיח שלי שקדח בשמחה בתחת הקטן והשובב שלה, אוקטביה הייתה ברקיע השביעי מוחא כפייה

התיישבתי על הספה ואוקטביה קיפצה עליי בפוזת הצפרדע האנאלית Tongueצחוק

הרמתי שוב את אוקטביה באוויר והקפצתי אותה בדרך למיטה. השכבתי אותה על המיטה וזיינתי אותה בכוס במיסיונרית מדהימה! Tongue אוקטביה הפליקה לי על התחת ונשכה אותי מידי פעם בצוואר.

עברנו לעמידה. אוקטביה נשענה על השידה וזיינתי אותה בשמחה בתחת החצוף שלה Evil Smile

אוקטביה התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לשחות עם אוינק הקשיח בחורצ'יק הקטן שלה חיוך גדול

זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות פרועות! הייתי כזה מאושר שהבטחתי לאוקטביה 4 מגשי פיצה! רק שלא תהפוך לפרה עם כל הקלוריות האלה צחוק

התהפכנו וזיינתי את אוקטביה בתחת כשהיא שוכבת על הבטן! אחחח זה היה מדהים! Tongueמוחא כפייהStar

אוקטביה התיישבה בדוגי והמשכתי לפרק את הטוסיק הקטן שלה חיוך גדול

עד שהפיצה עם הזיתים תגיע הצעתי לאוקטביה לטעום את התוספת הפרטית שלי! צחוקקריצה

אוקטביה נשכבה עליי ב 69 והתחילה למצוץ בשקיקה את אוינק הקשיח בזמן שליקקתי לה את החורים ודחפתי לה אצבע לתחת חיוך גדול

גמרתי בטירוף והשפרצתי לפיה השובב של אוקטביה כמות גדולה של זרע חם! Star אוקטביה חייכה לעברי ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק שליח פיצה!" וגרגרה את הזרע בגרונה Tongueמוחא כפייהStar

עכשיו הייתי צריך לקיים את הבטחתי ולהביא לאוקטביה 4 מגשי פיצה עם זיתים... מה זה גם חולת זין וגם חולת פיצה! האישה המושלמת! צחוקצחוקצחוק

סוף

חירפנת אותי עם החורצ'יק הקטן והטעים שלך! TongueTongueTongueמוחא כפייהStar

נו? אהבת את התוספת הפרטית שלי? צחוקצחוקצחוקקריצה

ד"ש לחורצ'יקים השובבים שלך חיוך גדולחיוך גדולחיוך גדול

Heart Hug

Lavelle

560

אוינק אוינק המורה לנהיגה משתולל עם התלמידה המופרעת אוקטביה פופינס Tongueצחוק

שלום חברים יקרים שמי אוינק אוינק ואני מורה לנהיגה Tongue יש לי בית ספר לנהיגה ששמו: "נהיגה בטוחה עם אוינק אוינק התותח!" Tongueצחוקקריצה

היום הייתי צריך להעביר את השיעור הראשון לתלמידה ששמה אוקטביה פופינס.

5379228454 003

עשיתי קצת שיעורי בית וגיליתי מחבריי למקצוע שאוקטביה היא תלמידה קצת בעייתית שמכירה רק דוושה אחת... והיא דוושת הגז צחוק אבל אל דאגה כמו שאומר הסלוגן שלי: "עם אוינק אוינק ללמוד התחלת, את דוושת הברקס מצאת! על הקלאץ' לחצת, להילוך ראשון שילבת ולדרך יצאת!" צחוקצחוקצחוק

כשאוקטביה נכנסה לאוטו שלי כמעט קיבלתי התקף לב! כוסית צעירונת ברונטית עם חצאית בצבע פטל וחיוך שובב וכובש! Tongue הזין שלי מיד עבר מניוטרל להילוך ראשון והיה בהיכון! Tongueצחוק

אחרי שפיטפטנו קלות הסברתי לאוקטביה מה תפקידה של כל דוושה ומה עליה לעשות כדי שנצא לדרך... לנסיעה הרומנטית שלנו קריצה שמתי לב שאוקטביה אהבה במיוחד את ידית ההילוכים... המממ אולי זה מזכיר לה משהו? Evil Smile

ברגע שאוקטביה לחצה על הגז הלב שלי ירד לתחתונים! המטורפת הזאת נסעה כמו חולת נפש! השיער שלה התנופף ברוח כאילו היינו בעיצומה של סופת הוריקן צחוק עפנו מצד לצד בפניות כאילו נסענו על רכבת הרים צחוק גם החצאית של אוקטביה התעופפה למעלה ואת זה ממש אהבתי! בראבו אוקטביה אל תפסיקי! מוחא כפייהTongueצחוק

(התפרענו על הספה של שרון כאילו אנחנו נוסעים באוטו Tongue)

בסופו של דבר לחצתי על הברקס לפני ששנינו נהרג. אמרתי לאוקטביה שהנסיעה הייתה קצת פרועה לשיעור ראשון והיא צחקקה בשובבות.

"המורה אוינק אוינק אני חושבת שיש לי בעיה עם ידית ההילוכים ואני צריכה להתאמן עליה!" אמרה אוקטביה בהתלהבות והביטה לעברי בעיניים ממזריות Evil Smileצחוק

"הממממ טוב אם את כל כך מתקשה עם ידית ההילוכים אנחנו נאריך את השיעור ותוכלי להתאמן עליה..." אמרתי לאוקטביה בחיוך. לפני שהספקתי להשלים את המשפט אוקטביה כבר פתחה את הכפתורים במכנסיי ושלפה את הזין הקשיח שלי מתחתוניי ShockedStar

אוקטביה שילבה את הזין שלי להילוך ראשון ויצאנו לדרך צחוק

"הילוך 1! הילוך 2! הילוך 3! הילוך 4! הילוך 5! הילוך 6!" צעקה אוקטביה ושיחקה בזין שלי כאילו היה ידית הילוכים של מכונית מירוץ צחוקצחוקצחוק

אוקטביה שמה את הזין שלי על ניוטרל והתכופפה לעברו. היא התחילה למצוץ לי במציצה חמה ורטובה בזמן שהחזקתי בהגה שלא נעשה תאונה צחוק אהההה השיעור הזה יוצא משליטה! חשבתי לעצמי צחוק

לבסוף עצרנו באיזו חורשה נטושה ואוקטביה החליטה לצאת מהאוטו ולעשות לי סטרפטיז קטן... היא חשפה את הציצים המדליקים שלה ובמהרה הפיטמות שלה היו בפי. מצצתי את פטמותיה הטעימות בשקיקה וליטפתי את ישבנה התפוחי גררררר Tongue

אוקטביה סיפרה לי שכבר היו לה הרבה שיעורים ראשונים עם כל מיני מורים וכולם לא החזיקו מעמד עד לשיעור השני... חלקם מתו מהתקף לב במהלך השיעור וחלקם מתו מהתקף לב ממה שקרה אחרי השיעור Shockedצחוק

המממממ חברים ברגע זה הייתי אחרי השיעור! תאחלו לי בהצלחה כי את החלק הזה אף מורה עוד לא שרד Ouchצחוקקריצה

אוקטביה התיישבה על ברכיי ואחרי שקיפצה עליי בשובבות הרמתי אותה באוויר ונשאתי אותה לעבר איזו מיטת סטלנים שהייתה באזור צחוק

השכבתי את אוקטביה על המיטה והיא התיישבה בדוגי וביקשה ממני לטעום את הטוסיק שלה. בהתלהבות רבה צללתי עם פניי בין פלחי ישבנה וליקקתי את חור התחת הטעים שלה יאמממייי יאממייי Tongue

אוקטביה המטורפת הפכה אותי על הגב והתיישבה עם ישבנה הסקסי על פניי Tongue ליקקתי את שני החורים שלה בשקיקה בזמן שהיא מצצה את אוינק הקשיח ונשכה אותי בפראות בצדדים Tongueצחוק

אחרי שאוקטביה סיימה להתעלל בי היא נשכבה על הגב ודרשה ירידה. צללתי לעבר הכוס הורדרד והחלק שלה ופינקתי אותה כהוגן! אוקטביה התנשפה קלות, רעדה וגמרה עם חיוך מקסים על פניה היפות חיוך גדול

אחרי עוד קצת מציצות וליקוקים ב 69 כולל מציצת פוליש מדהימה אוקטביה עלתה עליי לרכיבה. זיינתי אותה במרץ עם מוט ההילוכים שלי והיא נשכה אותי באוזניי ובצווארי Tongue

זחלנו לקצה המיטה ובספירה 3... 4 ו... הרמתי את אוקטביה האוויר. הקפצתי אותה במרץ על המוט קשיח שלי והיא הייתה מבסוטית בטירוף! Star

אחרי שהעפתי את אוקטביה כהוגן באוויר התיישבתי על המושב באוטו (ספה) ואוקטביה המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית Tongue קמתי שוב עם אוקטביה, הקפצתי אות על המוט הקשיח שלי כל הדרך עד למיטה ואז השכבתי את הנסיכה החרמנית הזאתי על המיטה חיוך גדול

המשכנו להזדיין במיסיונרית חמה ומטריפה! אוקטביה סטרה על ישבני והדליקה אותי חבל"ז! Tongue קמנו ועברנו להזדיין בעמידה כאשר אוקטביה נשענת על איזה בול עץ (שידה). הזיון נשמע כמו דהירה על סוס צחוק

אוקטביה התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לפרק את הכוס החם שלה Star

זחלנו על המיטה והרבצנו כפיות פרועות! מוחא כפייה לדבריה של אוקטביה הייתי במהירות מסחררת של פרארי Tongueצחוקקריצה

אח"כ התהפכנו וזיינתי את אוקטביה בכוס הרטוב שלה כשהיא שוכבת על הבטן חיוך גדול

ואז אוקטביה התיישבה על ארבע וזיינתי אותה במרץ בדוגי מהיר ועצבני! Tongue

השיעור שלנו נמשך כבר הרבה מאוד זמן ואוקטביה הייתה קצת רעבה... אז החלטתי לתת לה לטעום את הזרע החם שלי קריצה

היא נשכבה עליי ב 69 ואחרי כמה דקות של מציצות הדדיות השפרצתי בטירוף לפיה החם של אוקטביה חיוך גדול אוקטביה אמרה בחיוך ובפה מלא: "המורה לנהיגה אוינק אוינק!" וגרגרה את הזרע בגרונה מוחא כפייהTongueצחוק

אוקטביה הודיעה לי שהיא מאוד תשמח להמשיך איתי לשיעור שני ושהיא בטוחה שאני אחזיק מעמד בניגוד לשאר המורים כי אני צעיר, חסון וחזק ובעל מוט הילוכים מרשים ביותר! Tongueצחוקקריצה

אחחחח איזה כיף לי שיש לי תלמידה נימפומנית כזאת! אוינק אוינק גרררררר גרררררררררר TongueTongueTongue

סוף

התמוגגתי מאושר כאשר שיחקת במוט ההילוכים שלי Tongueצחוקקריצה

שינייך היו חדות מאי פעם מוחא כפייהצחוקקריצה

נשיקות לחורצ'יקים הטעימים! Star

Heart Hug

Lavelle

חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”