כ גל גדול VS בר רפאלי - סקס אדיר

גל גדול VS בר רפאלי

1
אחת הסיבות שאני אוהב ומעדיף את גל גדול על פני בר רפאלי הן רבות ומגוונות :

היופי הטבעי המדהים שלה,תבונותיה וחוכמתה וגישתה לחיים אופיה הצנוע,מבטה הרך המלטף והמזין,חינניותה,אינה רודפת פרסום וצדה

גברים עשירים 'בלבד'

ואינה גולד דיגרית כמו בר,וגם פטריותית אמתית אשר שרתה בצבא(בניגוד לבר,החוצפנית שגם בקשה פטור ממס)

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000911779#fromelement=article_footer
מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

גל גדול VS בר רפאלי

3
סופר אין לי שום דבר נגד שני הבחורות הללו אבל לדבר במושגים שאתה מדבר על בחורה שמופיע בטלווזיה או עיתון כאילו יש לך הכירות איתה בצורה הבין אישית..זה סוג של הערצה או אהדה...

אני יכלו להבין את הרצון לקרבה של יופי גשמי כזה או אחר אבל להאמין לכתבה כזו או אחרת כאשר יחצנים,סוכנים ועוד טפילים אחרים ערכו,סיננו ושיפרו וצבעו בכל צבע שיראה טוב באותו היום זו קצת תמימות..

דרך אגב בעלה ממש לא עני אלה איש עסקים מתחום הנדל"ן (תיווך,יזמות וכדומה), נכון לא ברמת התאבון של בר רפאלי, שזה כנראה בגלל אמא שלה שהיתה די דומה בגילה עד שתפס איש עסקים מקומי שהיה עשיר מספיק כדי שתתחתן איתו. לבר, האמא רוצה מולטי מליונר כמו "חברתה" לזנות מורן אטיאס, כלומר דג שמן מאוד (לאונרדו אומרות השמועות הוא בכלל הומו).

השירות שלה היה מדריכת מד"ס, ומי שהיה בצבא יודע שזה תפקיד של פרוטקציה או של ספורטי "מצטיין" (לזכותה יאמר שאכן עשתה צבא).

האם הבחורה יותר סולידית משאר הירקות בביצה...עם זה אני מסכים
האם יש כאן איזה כשרון עצום שבלי היכולות הפיזיות שלה הינו שמים לב עליה...אז ממש לא.

bigdady2014-01-25 18:17:49

.You so need a Daddy, little girl

גל גדול VS בר רפאלי

4
ביגי,לא אמרתי שבעלה עני,אבל שים לב,וקרא את הפוסט בגלובוס(בקישור הנ"ל)
כאשר היא אומרת

"לא בריא לאדם לתפוס את עצמו כמותג. זה מגלומני"
וזה מבחינתי מעיד על צניעות ועל יושרה וגם תובנה חכמה ,גם רותם סלע התחתנה עם אריאל רוטר(הבן של מנכ"ל קסטרו) אבל היא בכלל לא חכמה,וגל גדות גם בלי איפור ופוטושופ יפיפיה יש לה יופי חינניות ומתיקות
ולגבי בר רפאלי,היא מתה על פרסום וכסף,ותהיה מוכנה לעשות הכל בשבילו,פעם היא אמרה,שנחמד להכיר קיבוצניק שמנגן וגולש,אבל זה לא יחזיק מעמד הרבה זמן,כי היא צריכה גבר גבר מבוסס שיחזיק אותה קצר ולא אחד שמתנחמד אליה יותר מדי
בקיצר כמו רוב הכוסיות הדפוקות שאוהבות 'משחקי אגו'

גישת ה 'קרוב-רחוק'
כי זה מאתגר ולא משעמם בניגוד למישהו שמיד חושף את כל הקלפים .

superman19792014-01-25 20:11:08

גל גדול VS בר רפאלי

6
סופר כל אדם סביר עם קצת מחשבה בראשו וקצת ענווה בגופו לא יגיד בעיתון "אני הגדול מכולם" , אני מותג, רוצים אותי אני THE sh*t ..זה יוצר אנטיגוניזם במיוחד בארץ.
האם היא אמיתית אז אני בוחר בסקפטיות.שוב זו כתבה ולא שיחה אישית שבה אתה מקבל הצצה לאישיות האדם, לכן אני סקפטי.

אני טוען שהיא בדיוק כמו בר רפאלי בפן של לחפש תשומת לב,שימוש בגוף שלה על מנת להתקדם ולא בראש שאולי היא שמיש ואולי לא...
האם היא זונת לייקים כמו בר אז לא כי בר המלכה במקרה הזה..אבל גל עדיין בסקאלה.
ההשואה שלהן מבחינת חינוך היא לא הוגנת וזאת בלי להזכיר את ההסטוריה שלהן, אחת גדלה בראש העין הלא זוהרת והדי צנועה ושם קיבלה חינוך כנראה פחות או יותר נורמלי והשניה גדלה בהוד השרון לאמא שהיתה זונת לייקים (וגם די הסוג השני שאנחנו מכירים) כאשר היא חשופה לכל התעשיה המגעילה הזו ודי נדחפת על ידי אמא שלה כבר מגיל לצעיר להיות דוגמנית ולחפש "דג שמן".
התוצאה היא ברורה.

לגבי היופי של גל אין מה לתווכח בענין, זה סוביקטיבי וטעמך האישי...אני אישיתי חושב שהיא חיננית ולא יותר מזה.

bigdady2014-01-26 00:58:15

גל גדול VS בר רפאלי

7
עדי הימלבלוי יפה יותר מבר וגם קרן מיכאלי ,בלי איפור היא ממש לא יפה,יש לה מלא נמשושים,ראיתי אותה פעמיים במציאות(פעם אחת בנסיעה )

גל גדול VS בר רפאלי

8
הזכרתי לי משהו במשפט "בלי איפור"...
מי שאוהב כוכבות פורנו יאהב את זה:
http://www.youtube.com/watch?v=XLidunGaYc4
וזו הרשימה המלאה
http://funnie.st/309/p0rnstars-without-makeup

כמו שאמרו "הבל החן שקר היופי"....ואני לא מדבר בכלל על פוטושופ והגרוע מזה תוכנות עריכה בוידיאו
כדוגמה כאן
http://vimeo.com/83502019

לכן יפה זה מושג יחסי ...

bigdady2014-01-26 02:46:30

שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”