כ מועדון בבוקרשט - דף 2 - סקס אדיר

מועדון בבוקרשט

11

אנסה לענות על השאלות כולל בפרטי

לי זו לא פעם ראשונה , לחברה שהיו איתי זו פעם חמישית ויותר ומהם קיבלתי את ההכוונה .
אז קודם כל כשמגיעים לשדה בבוקרסט , לוקחים מהמכונות ביציאה (ממש לפני שיוצאים לרחוב) כרטיס.

שימו לב בבוקרסט יש 2 סוגי מוניות 1.39 ו 3.5 .

1.39 אומר שהמחיר לפעימה יהיה 1.39 רון לא לקחת שום מונית שלא רשום מאחור 1.39 .

על הכרטיס יהי מספר , כאשר תגיע המונית יבקש הנהג לבדוק את הכרטיס (שבו יהיה רשום מספר המונית).

אגב כך זה גם במלנות או בקזינו אם תרצו להזמיו מונית זה הנוהל. לגבי מלון : אני שהיתי ב2 מלונות הראשון רדיסון והאחרון מרידיאן, בשניהם לא הייתה שום בעיה להביא בחורה לחדר .

במרידיאן אתה צריך לקחת מלמטה מאחר ורק עם כרטיס החדר ניתן להפעיל את המעלית , להביא בחורה עובדת לרדיסון יקר יותר בדרך כלל מאחר והן עושות חשבון פשוט , מלון יקר בחור עשיר.

מלון מרידיאן נמצא 5 דקות מהמרכז (עלות נסיעה לקזינו או למרכז 5.5-6.6 רון)

במלון יש ספא אם אספר לכם כמה עולה מסג' (מיקצועי כמובן) בספא המפואר לא תאמינו .

כמו שאמרתי כל נהג ביחוד הנהגים שמגיעים למלון ישמחו לשלוח בחורה לחדר , עלות שליחת הבחורה היא על הנהג ,

גם אם החזרת ובקשת אחרת , התשלום לבחורה כולל בתוכו את האתנן לנהג.

תדאגו לקצת שוקולד ושתיה בחדר , בוודאות ישדרג את החוויה.

אם תהיו יותר מאחד או תסגרו דיל, הבחורה תבקש שתשקרו לנהג כדי להקטין את חלקו (אותי אף נהג לא שאל).

לגבי הליכה לבתי זונות , הייתי (כולם מכירים את הבית הירוק ) לא ממליץ . המקומות עלובים ומסריחים ,יש לך חדר

נקי במלון מה יותר טוב .

קראתי תגובות של רק מציצה או ביד , מה זה השטויות האלו !

אני עומד אחרי כל מילה שכתבתי ומקווה שעזרתי .
קומפוזיטור

מועדון בבוקרשט

15
חזרתי מרומניה ואני מודה שוב לכל העוזרים. לא התאכסנתי ברדיסון או באורכידאה, אז אני לא יכול להגיב בעניין בחורות לחדר וכו' שם.
דגמתי את שני המקמות שהוזכרו בשרשור:
MON AMOUR MASSAGE הוא ללא ספק גולת הכותרת של מסג' אירוטי והוא עונה על כל הציפיות. מקום קלאסי ונקי מאד,
בחורות מהממות שמפנקות אותך, גם בעיסוי וגם בהרפיה. אין מה לדבר על סקס, אבל האיכות היא בלתי נשכחת. עצירת חובה לכל הדעות.
לגבי TAO MASSAGE - מדובר בעיסוי טנטרי ללא גמירה. זה מוסבר מאד בבהירות כבר בהתחלה. העיסוי שם לא נופל בכלל בקטגוריה של סקס, אלא בתחום ההתנסות ההוליסטית. תשעים אחוז מהאנשים שאני מכיר לא יעריכו את זה.
הבחורות שם הן לא 'כוסיות' כמו במון אמור, אלא יותר חמודות ומתוקות. עם כל זאת, הכימיה עם המעסה היתה כל כך, שזו מבחינתי החוויה היותר טובה. תבקשו את לורי, ודיר באלאק להיות נחמדים.
שני העיסויים בעירום עולים 250 ליי.
אשמח לענות לשאלות בפרטי.
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”