8
על ידי MNIA
הלכתי היום בשעות הצהריים וממש התאכזבתי.
בעייתי לחנות שם, אין שום דיסקרטיות, המקום ליד איזה מסעדה של פלאפל או שניצלים וכולם רואים אותך נכנס.
לא ידעתי איך לזהות את מי שארנבון היה איתה, אז נכנסתי עם מישהי אחרת (אני מתאר לעצמי), נראית די צעירה, קצת שמנמונת אבל עם חזה גדול ותחת קטן.
לשם זיהוי שלה אומר שיש לה פירסינג בצד של השפה העליונה, קעקוע עם להבות בגב התחתון ועוד קעקוע של כפות רגליים של איזה חיה על צד ימין של הגב העליון.
לא הציעה להתקלח ולא התקלחה בעצמה, ביקשה ממני לשכב עם הראש למטה על המיטת טיפולים והתחילה במסא'ג סתמי, לי הרגיש שהיא מנסה להעביר את כל הזמן ככה עד שביקשתי ממנה לעבור לעיקר. לא מציצה לא כלום ישר שמה קונדום ועלתה עליי. לא יודע מה זה היה, אם זה בגלל המיטת טיפולים או שהיא פשוט לא יודעת מה לעשות, אבל היא בקושי זזה לאיזשהו כיוון וכבר מתחיל לרדת לי. עברנו למיסיונרית אבל גם לא הכי נוח בגלל המיטה, ניסינו דוגי ולא נעים לה, ניסינו שאני עומד והיא על הגב על המיטה ולא הולך.
בשלב הזה כבר לא עומד לי הזין מרוב שעמום אז רציתי לרדת לה (אני יודע, לא רעיון טוב בלי מקלחת) והיא לא רצתה כי הייתה מכוסה בשמן, אז אמרתי לה שפשוט תעשה לי הרפיה ידנית. קצת נגעתי בה בחזה ובכוס בזמן שהיא עושה לי ביד עם מה שהרגיש כמו חצי ליטר שמן עד הגמירה.
היא התקלחה מהר ויצאה, אני התקלחתי ביסודיות להוריד את השמן ממני ועזבתי גם כן.
בקיצור, לא יכול להמליץ לא עליה ולא על המקום. אולי מי שמחפש את זאתי שארנבון פגש יהיה לו יותר מזל, אבל אני אישית מעדיף לא לשחק רולטה רוסית עם הכסף שלי. חבל, דווקא הדיווח של ארנבון מאוד הדליק אותי וקיוויתי לפגוש אותה.
אני מעדיף בחורות פרטיות או בחורות של הארגון הבת ימי, קצת יותר יקר אבל שם לפחות יודעים בערך מה מקבלים מראש.