שורה תחתונה: חוויה מעולה.
מקבלת בדיזינגוף. נחמדה ונעימה בטלפון. קול נשי. קוראת לעצמה מורן. בהגיעי לאיזור כיוונה אותי לדירה. המקום נחמד ומסודר. פותחת את הדלת בטייץ וחולצת טריקו. גבוהה, יפה די דומה לתמונה באטרף אם כי לא נראה לי שהתמונה שלה.
חיוך מקסים, מתיישבת על המיטה ומזמינה להצטרף. מבקשת להניח את התשלום על השולחן. המחיר 400.
ביקשתי מקלחת וקיבלתי. חיכתה ערומה, גוף יפה נעים למגע, קצת קוצים ברגלים אבל לא ברמה שמבאס. GFE מושלם, צרפתיות, מזמוזים, נשיקות בצוואר. דוחפת את הראש שלי לכיוון הזין שלה. בתחילה נראה קטן ולא מרשים. לאחר קצת עבודה, תופח למימדים מרשימים מאוד, 20 ס"מ להערכתי עבה וישר. כלי נאה ביותר. נתנה לי מציצה די איכותית אם כי קצרה. הלבישה חליפה לשנינו ועברנו לעבודה.
כמובטח בטלפון העניינים זרמו לשני הכיוונים, קודם היא אלי במספר תנוחות, למרות שלא הלך בקלות כי כאמור האיבר גדול ועבה, בסוף הצליחה להחדיר בעדינות ונתנה קצת עבודה עד שלא יכולתי עוד. התחלפנו, התחלתי במיסיונרית ולאחר שהתעייפתי עברתי לגב כשהיא רוכבת עלי. למרות שאמרה שקצת כואב בתנוחה הזאת התמידה ולא התלוננה עד הגמירה המיוחלת. ניסתה לבקשתי לגמור גם היא אך לא הצליחה לפני שאני גמרתי.
עוד קצת נשיקות, מנוחת הלוחם דקה שתיים, מקלחת ופרידה.
היה כיף גדול.
למתעניינים, אמרה שלא מפרסמת ולא נפגשת הרבה. רוצה עבודה נורמלית. נסו באטרף, אם תיתן לכם את המספר בהחלט שווה ביקור.