כ 2 אחיות במוצקין - סקס אדיר

2 אחיות במוצקין

4
חברה חבל על הכסף כל תאגיד הקריות הזה הוא בלוף אחד גדול .מסחטת כסף עם הבטחות בשמיים ושירות חרא.התמונות לא אמיתיות .ובסכום כזה אתם יכולים להשיג דברים יותר טובים.נכון שהיו בחורות נחמדות כמו קירה .או המכוערת הבלונדינית שלא היו מלכות היופי אבל עם שירות ששכחת שהם לא מלכות היופי .עם שרות חרא שיש שם לא שווה יותר מ150שח במקרה הטוב .מעל זה שילחו לחפש כל הפצועות שם.

2 אחיות במוצקין

5
לפי מה שאני הבנתי, הבחורה עם השיער החום היא קירה שחזרה לסיבוב נוסף ולא "אלת האהבה".
להיות עם שתי בחורות (גם אם הן לא אחיות) זה תמיד מעניין...
המחיר יקר זה בטוח.
לפי מה שהבנתי, "הדיל" הזה לא ימשך הרבה זמן.

אם יהיה זמן, אבקר היום.

2 אחיות במוצקין

6
בובו אני הבנתי מהפקידה שהבחורות לא צעירות .. 29 ו 28 .. וגם אלת האהבה בגיל הזה.
קירה אם אני זוכר נכון הייתה דיי צעירה. שלא לדבר על זה שאם הפקידה אומרת 29 זה כנראה 35
בכל אופן, אם תהיה נשמח לשמוע דיווח.

2 אחיות במוצקין

7
gogo1- כמה שאני זוכר, קירה, בת 30 בערך.
אני כמעט בטוח שהיא הבחורה אם השיער השחור.

ניסיתי להתקשר מפעם לפעם מהצהריים ועד הערב, ללא הצלחה.
כל הטלפונים של ה"תאגיד" היו סגורים.
מקווה שהם הלכו ליום "חברה" ולא נסגרו...

2 אחיות במוצקין

9
וואו מר לוחש, כמה מרמור!!

כמו שאמרתי, קירה בת 30 בערך.
לא 24 ולא 40.

לפי מה שאני חוויתי והבנתי מדיווחים של אחרים, חלק מהבנות נתנו שירות מעולה.
ברור שיש נפילות, אבל בשביל זה קיים הפורום...

לפחות חזרו לענות לטלפונים!!!
קירה ואחותה (שבנתיים קיבלו שני מספרי טלפון שונים) עובדות בנפרד, אבל ישתפו פעולה מפעם לפעם.
אם יצא להיפגש, מבטיח לדווח.

2 אחיות במוצקין

10
bob 100אח שלי גיבור בטח מירמור.התאגיד הזה הוא שקרן .מבטיחים לך דברים במחירים בשמיים ובסוף אתה מקבל שירות של זונת רחוב מקרית ביאליק .אין אמת בפירסום.לפחות שיורידו את המחירים שהנפילה לא תהייה כ"כ כואבת.לגבי קירה היא בת 40 היא אמרה .אבל במקרה שלה זה לא משנה כי היא באמת חמודה .אולי הכי שווה בתאגיד המסריח הזה. וכל המטרה שלי פה היא להזהיר מהתאגיד כי חבל שכגודל הצפייה כך תהייה גודל האכזבה .תדעו לאן אתם הולכים ואיזה שירות חרא תקבלו .
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”