דיווח טרי מרמת גן.
חיפשתי משהו זריז ברמת גן ומצאתי את המספר הזה 054-7518691.
נתנה פרטים של 200 ל 40 דקות או אופציה מהירה של 150 לחצי שעה.בחרתי באופציה המהירה מכוונת לרחוב חשמונאים ליד צומת עלית ברמת גן.דירת קרקע ישנה מוזנחת מעט והגברת בת 45-50 מלאה פנים נאות ומאוד נחמדה.
החלה בעיסוי לא מקצועי בעיקר ליטופים עם שמן ולאחר כמה דקות ביקשה להתהפך.
החלה בעיסוי עם החזה הגדול והדי נפול שלה עד לסוף הנעים.
סך הכל אשה נחמדה אבל מבוגרת והדירה עצמה פרטית אך מעט מוזנחת.
עד שיפתחו מחדש את הדירה של אלכס ואמילי ברמת גן כנראה שנמשיך לחפש מציאות בעיר.
מומלצת לאוהבי הבוגרות .
תהנו.
עיסוי מבוגרת ברמת גן
3ניסיתי את מזלי בדירה הזאת , הקול של הבחורה שנתנה פרטים היה צעיר ולא תואם את הדיווח אז החלטתי לנסות - כנראה שמאז התחלפו שם הבנות . בקבלת הפרטים היה חשש קל שמי שנותנת את הפרטים זו לא נותנת השירות אבל שהגעתי ראיתי רוסיה באיזור השלושים המוקדמות עם גוף יפה. הכניסה למקום לא כל כך דיסקרטית שביל ארוך ויש מצב שנתקלתי בעוד מקבל שירות ובאחד השכנים... כשהגעתי היא הציגה את עצמה והזמינה אותי להכנס. בחדר העבודה מיטה רגילה ומיטת עיסוי . מבלי לפתח ציפיות מי שיהיה נחמד ועדין יזכה לפינוק טוב, כמובן תלוי בכימיה . לסיכום חוץ מאיזור הפה שהוא לא כל כך אסטתי ונמנעתי ממפגש איתו שאר הגוף דיי יפה וחלק .
הדירה גם לא משהו ואם באפשרותכם לוותר על המקלחת שם אז זה עדיף.
הדירה גם לא משהו ואם באפשרותכם לוותר על המקלחת שם אז זה עדיף.
עיסוי מבוגרת ברמת גן
4טוב, מי שמחפש המלצה על איזה מקום סוף - שיעבור הלאה.
אתם מכירים את זה שכל הסימנים רעים, כבר מהטלפון, ובכל זאת ממשיכים ומגיעים, נכנסים, משלמים וכל הזמן הכל נראה רע.
אז זהו, שהיה אפילו יותר גרוע.
מפרסמת ביד 2 עם תמונה סופנית.
כבר כשהגעתי הבנתי שנפלתי. דודה מבוגרת. 50 + עם פנים אולי אפילו יותר מבוגרות.
למה לא הסתובבתי? כי היא היתה ארוזה בשמלה סוף הדרך ואמרתי שאני מוכן לוותר על הפנים בשביל גוף נשי ובשל. אז זהו. אתם בטח מריחים את הסוף.
הקיצור - 200 ש"ח בשביל מסג' ובאדי.
מתחילה במשהו שרחוק מאוד מלהיות מסג'. כמה רחוק? משהו כמו מסג' תאילנדי, אבל עם מרפקים. בין לא נעים ללא נורא.
כל המסג' לקח 10-12 דקות שבהן היא כל פעם מורידה פריט לבוש אחר.
נשארה בסוף עם תחתונים ואמרה להסתובב. פייר, חזה יפה (קטן-בינוני) אבל קצת זקן במגע. לא יותר להסביר יותר מזה.
עבודת יד סתמית ביותר. באמצע היא פתאום עצרה וחייכה חיוך מטומטם. לא הבנתי. ואז קלטתי שהיא חושבת שגמרתי (ולא גמרתי).
אמרתי לה שהיא מטומטמת. סתם. אבל ת'אמת זה מה שרציתי באמת להגיד. במקום זה הסברתי לה שלא גמרתי - היא שמה עוד שמן ואחרי דקה היינו גם אחרי הסיפור הזה.
לא כיוונה למקלחת. כששאלתי, כיוונה בחוסר חשק לחדר. נכנסתי לחדר מזוהם! באתי לסגור את מכסה השירותים כדי לשים את המגבת וקלטתי חר-צף. כן כן אמיתי לגמרי ובגודל טבעי. הגברת לא הורידה מים.
טוב... ברור לכם שלא התקלחתי. נסעתי עם כל השמן הביתה.
ת'אמת. בבית דפקתי מקלחת שבה שפשפתי את עצמי כמו אחרי אונס, כשכל הזמן רודף אחרי המראה של החר-צף.
טוב, אז למרות שלא באמת נדרש, סיכום כללי:
מראה: 2 (1 מתוכם זה בכלל לשמלה).
מסג': 2 (לא נתתי 1 כי בטוח איפשהו בעולם מישהו עושה מסג' יותר גרוע).
עבודת יד: 1 (נו באמת, עצרה באמצע... תקראו למעלה).
חר-צף: 8 (האמת היה חר-צף עם כבוד).
תהנו!
אתם מכירים את זה שכל הסימנים רעים, כבר מהטלפון, ובכל זאת ממשיכים ומגיעים, נכנסים, משלמים וכל הזמן הכל נראה רע.
אז זהו, שהיה אפילו יותר גרוע.
מפרסמת ביד 2 עם תמונה סופנית.
כבר כשהגעתי הבנתי שנפלתי. דודה מבוגרת. 50 + עם פנים אולי אפילו יותר מבוגרות.
למה לא הסתובבתי? כי היא היתה ארוזה בשמלה סוף הדרך ואמרתי שאני מוכן לוותר על הפנים בשביל גוף נשי ובשל. אז זהו. אתם בטח מריחים את הסוף.
הקיצור - 200 ש"ח בשביל מסג' ובאדי.
מתחילה במשהו שרחוק מאוד מלהיות מסג'. כמה רחוק? משהו כמו מסג' תאילנדי, אבל עם מרפקים. בין לא נעים ללא נורא.
כל המסג' לקח 10-12 דקות שבהן היא כל פעם מורידה פריט לבוש אחר.
נשארה בסוף עם תחתונים ואמרה להסתובב. פייר, חזה יפה (קטן-בינוני) אבל קצת זקן במגע. לא יותר להסביר יותר מזה.
עבודת יד סתמית ביותר. באמצע היא פתאום עצרה וחייכה חיוך מטומטם. לא הבנתי. ואז קלטתי שהיא חושבת שגמרתי (ולא גמרתי).
אמרתי לה שהיא מטומטמת. סתם. אבל ת'אמת זה מה שרציתי באמת להגיד. במקום זה הסברתי לה שלא גמרתי - היא שמה עוד שמן ואחרי דקה היינו גם אחרי הסיפור הזה.
לא כיוונה למקלחת. כששאלתי, כיוונה בחוסר חשק לחדר. נכנסתי לחדר מזוהם! באתי לסגור את מכסה השירותים כדי לשים את המגבת וקלטתי חר-צף. כן כן אמיתי לגמרי ובגודל טבעי. הגברת לא הורידה מים.
טוב... ברור לכם שלא התקלחתי. נסעתי עם כל השמן הביתה.
ת'אמת. בבית דפקתי מקלחת שבה שפשפתי את עצמי כמו אחרי אונס, כשכל הזמן רודף אחרי המראה של החר-צף.
טוב, אז למרות שלא באמת נדרש, סיכום כללי:
מראה: 2 (1 מתוכם זה בכלל לשמלה).
מסג': 2 (לא נתתי 1 כי בטוח איפשהו בעולם מישהו עושה מסג' יותר גרוע).
עבודת יד: 1 (נו באמת, עצרה באמצע... תקראו למעלה).
חר-צף: 8 (האמת היה חר-צף עם כבוד).
תהנו!
עיסוי מבוגרת ברמת גן
5מצטער על הנפילה, אבל טוב שדיווחת
כי גם דיווח על הנפילה הוא דיווח טוב שמזהיר
אבל איזה הזהרה זאת שאין אפילו קישור או טלפון שנדע להזהר?
בכל מקרה, מאחל לך שלא יהיו לך יותר נפילות
ונשמח אם תדווח גם על הצלחות שלך
הפורות צמא למידע חדש!
כי גם דיווח על הנפילה הוא דיווח טוב שמזהיר
אבל איזה הזהרה זאת שאין אפילו קישור או טלפון שנדע להזהר?
בכל מקרה, מאחל לך שלא יהיו לך יותר נפילות
ונשמח אם תדווח גם על הצלחות שלך
הפורות צמא למידע חדש!
בסוף הזיונים יהרגו אותך...
עיסוי מבוגרת ברמת גן
6פותח השרשור צודק, מדובר במכה קשה.
הבחורה נראית טוב רק בבגדים !
הגוף שלה רפה ורופס. היא קרה כקרח ויש לה פרצוף נפט. אין מה לומר מעבר לכך.
גם בעבר בוודאות זו שבתמונה הייתה זו שעובדת. מדובר היה בבלונדינית נעימה וצעירה וגם אם צעירה. עם הזמן חזרה לטפל בילד שלה ועכשיו זו היא שעונה לטלפונים.
רחוב החשמונאים 9 ר"ג
טלפונים:
054-7518691
054-9370531
הבחורה נראית טוב רק בבגדים !
הגוף שלה רפה ורופס. היא קרה כקרח ויש לה פרצוף נפט. אין מה לומר מעבר לכך.
גם בעבר בוודאות זו שבתמונה הייתה זו שעובדת. מדובר היה בבלונדינית נעימה וצעירה וגם אם צעירה. עם הזמן חזרה לטפל בילד שלה ועכשיו זו היא שעונה לטלפונים.
רחוב החשמונאים 9 ר"ג
טלפונים:
054-7518691
054-9370531
מה שאתה נותן זה מה שתקבל
עיסוי מבוגרת ברמת גן
7WOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
במילה אחת יוליה!!!!!!!!!!!!!!!!!
5 פעמים תוך שבוע !!!!!!!!!!!
בת 28 גיל אמיתי, נראית 24 גוף בן זונה, חזה טבעי בינוני (C?) ישבן פצצה וכוס מלאכי (רציתי לכתוב אלוהי אבל נראה לי לא במקום...) מה שהצלחתי לקבל(בכוונה לא כותב "להשיג"..)
ממנה אפילו מחברה אמיתית אי אפשר לקבל, בתפריט הרשמי מדובר במסג'+ בודי הרגיל ....בפועל?...האמת שאני מפחד להגיד ....אז בוא נשאיר את זה פשוט WOW!!!!
מחיר 200 ש''ח, כמובן שמהפעם השנייה אני משאיר אצלה לפחות 400 (מיוזמתי!!) לדעתי שווה גם 1000
לקח לי קצת זמן לשתף אבל הנה שיתפתי ...
ותודה למי שהזהיר חחח, .....אין שם מבוגרת עכשיו...
פתאום נהייתי(ככה כותבים?) רכושני... מרגישה לי כמו חברה... אבל חייב לשתף ולחלוק לא?...
באהבה ממני לפורום הכי טוב!! תהנו...
במילה אחת יוליה!!!!!!!!!!!!!!!!!
5 פעמים תוך שבוע !!!!!!!!!!!
בת 28 גיל אמיתי, נראית 24 גוף בן זונה, חזה טבעי בינוני (C?) ישבן פצצה וכוס מלאכי (רציתי לכתוב אלוהי אבל נראה לי לא במקום...) מה שהצלחתי לקבל(בכוונה לא כותב "להשיג"..)
ממנה אפילו מחברה אמיתית אי אפשר לקבל, בתפריט הרשמי מדובר במסג'+ בודי הרגיל ....בפועל?...האמת שאני מפחד להגיד ....אז בוא נשאיר את זה פשוט WOW!!!!
מחיר 200 ש''ח, כמובן שמהפעם השנייה אני משאיר אצלה לפחות 400 (מיוזמתי!!) לדעתי שווה גם 1000
לקח לי קצת זמן לשתף אבל הנה שיתפתי ...
ותודה למי שהזהיר חחח, .....אין שם מבוגרת עכשיו...
פתאום נהייתי(ככה כותבים?) רכושני... מרגישה לי כמו חברה... אבל חייב לשתף ולחלוק לא?...
באהבה ממני לפורום הכי טוב!! תהנו...
"אם גבר לא חושב על זיונים - הוא פשוט לא מרוכז...)
עיסוי מבוגרת ברמת גן
8אף אחד עוד לא הלך לבדוק?
יוליה 054-9370531 עונה פקידה/סופרת לקוחות שלא מזדהה כפקידה אפשר לזרום עם זה...
מדובר באמת בשירות שבחיים לא נתקלתי...
מכירים את זה שבאמצע הבודי שהחבריקו תמיד רק כמעט ונכנס.. ובאותו רגע היית מוכן לתת הכל שהכמעט יהפוך ל...
היא רק 3 חודשים בתחום ...אני כבר חודש איתה כמעט כל יום ...
כיף שיש את הפורום לחלוק ולספר ...אי אפשר לספר על חוויות כאלה מסעירות עם החבר'ה.... מרגיש גאווה על המציאה ...וכן ..אני מחפש את "הטפיחה על השכם"
ולא ..אני לא גילתי את העולם... מאתמול.. לפחות 8-9 שנים ..פשוט יש דברים ש.."אין דברים כאלה"...
יוליה 054-9370531 עונה פקידה/סופרת לקוחות שלא מזדהה כפקידה אפשר לזרום עם זה...
מדובר באמת בשירות שבחיים לא נתקלתי...
מכירים את זה שבאמצע הבודי שהחבריקו תמיד רק כמעט ונכנס.. ובאותו רגע היית מוכן לתת הכל שהכמעט יהפוך ל...
היא רק 3 חודשים בתחום ...אני כבר חודש איתה כמעט כל יום ...
כיף שיש את הפורום לחלוק ולספר ...אי אפשר לספר על חוויות כאלה מסעירות עם החבר'ה.... מרגיש גאווה על המציאה ...וכן ..אני מחפש את "הטפיחה על השכם"
ולא ..אני לא גילתי את העולם... מאתמול.. לפחות 8-9 שנים ..פשוט יש דברים ש.."אין דברים כאלה"...
"אם גבר לא חושב על זיונים - הוא פשוט לא מרוכז...)