כ ג'סיקה מרחוב לבנדה - דף 7 - סקס אדיר

ג'סיקה מרחוב לבנדה

65
[QUOTE=herkule]היה לי גם קטע מאוד מוזר איתה. הגעתי אליה , שילמתי, דיברנו כמה דקות הכל היה בסדר ואז עברתי איתה לרוסית והיא שאלה אותי " למה לא אמרת שאתה דובר רוסית- אני לא עובדת עם רוסים". לקחתי את הכסף והלכתי עצבני :) [/QUOTE]
נחמד מצדך לא להזהיר את חברי הפורום..כנראה אתה מאלה שרק קוראים מאשר כותבים.

לגבי תיירת או לא, הן סוג של תיירות שבאות לעשות כסף מהיר..הן לא ממש עובדות בזה בבית ולכן לחלק מהן יש פחד שמישהו שהוא דובר רוסית יכיר,יפגוש מכרים שלה,משפחה או כל סטואציה אחרת שיכולה לחשוף את העובדה שהיא קיבל זין בכמיות עבור סקס.

המקום שבו היא נמצאת לא ממש דיסקרטי היות וזה סוג של אכסנייה שמשכיר חדרים לתקופה ארוכה...יש שם סטודנטים וסתם אנשים רגילים ותיירים כמו הבחורה הזו וכנראה שאר הירקות.

.You so need a Daddy, little girl

ג'סיקה מרחוב לבנדה

67
[QUOTE=bigdady]
נחמד מצדך לא להזהיר את חברי הפורום..כנראה אתה מאלה שרק קוראים מאשר כותבים.

לגבי תיירת או לא, הן סוג של תיירות שבאות לעשות כסף מהיר..הן לא ממש עובדות בזה בבית ולכן לחלק מהן יש פחד שמישהו שהוא דובר רוסית יכיר,יפגוש מכרים שלה,משפחה או כל סטואציה אחרת שיכולה לחשוף את העובדה שהיא קיבל זין בכמיות עבור סקס.

המקום שבו היא נמצאת לא ממש דיסקרטי היות וזה סוג של אכסנייה שמשכיר חדרים לתקופה ארוכה...יש שם סטודנטים וסתם אנשים רגילים ותיירים כמו הבחורה הזו וכנראה שאר הירקות.
[/QUOTE]

אולי לא היה לי נעים להודות :) שהיא ככה ניפנפה אותי . אבל אחרי זה שכנעתי את עצמי שזה לא קשור אליי על ידי אותו טיעון כמו שלך.

דרך אגב עד כמה שהבנתי את הבעלים של המקום יש עוד בנות באותה אכסניה אבל לא יודע מי בדיוק.

ג'סיקה מרחוב לבנדה

68
יש שם ואני לא רוצה לפרסם כי היא נפילה עוד יותר גדולה מהבחורה הזו...
בפורום אם אתה מזכיר שם אז רוצים ללכת למרות שהיא נפילה..
באופן כללי בחורה גם צעירה אך די מכוערת בפנים ועם בטן כמו הריונית, החזה גדול אבל מכוסה בחצ'קונים, ותחת קטן ודי שטוח.
השירות שלה מזכיר מייצג במוזיאון..לא לגעת כאן (ראש,כוס, תשכחו מלרדת לה לכל אוהבי ה69...), זה אסור כאן אסור, כל פעולה נוספת עולה כסף או שהיא לא עושה (לא עושה אנאלי,רימינג)..קיצר נפילה יקרה ולא נעימה.

אין מגבות להתנגב והיה לה רק קונדום אחד..בסוף נגמר בעבודה עצמית ואכזבה..ועוד היה לה החוצפה לשאול אם אני מרוצה...מטומטמת.

bigdady2014-02-08 05:25:08

.You so need a Daddy, little girl

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”