אין ספק שלממבה יש פוטנציאל פרסום לספקי מין בתשלום. עם זאת, התרשמתי שמפעיליו מזהים ומעיפים במהירות את המשרדים למיניהם, יותר סבלנים כלפי בנות מתאגידים (דוגמת התאגיד הבת-ימי) וככלל לא מפריעים לעצמאיות, כל עוד הן לא בולטות מדי.
כמו חברים אחרים, גם אני זיהיתי את הפוטנציאל למציאת בנות, אך אי-ידעת רוסית מקשה עלי, ולאחר כמה מפגשים שלא צלחו ואשר לר ראוים לדיווח, פגשתי את אליונושקה. ילדה יפה, כותבת שהיא בת 23 וזה כנראה קרוב לאמת. גוף נהדר – לא רזה ולא שמן , וחזה טבעי מ פ ו א ר . אני מעריך את גובהה בסביבות 175, ולמפגש נעלה נעלי עקב אשר הביאו אותה לגובה של דוגמנית-על. ממוצא אוקראיני, הגיעה ארצה לדבריה לפני כשבועיים, כנראה בשביל להרוויח קצת כסף מהמקצוע העתיק בעולם. מדברת כמה מילים באנגלית (אם כי בממבה נעזרתי גם בתרגום גוגל). מהשיחה הקצרה ומהתמונות באתר אשר לא מחמיאות לה, אני מקיש שמדובר בבחורה עצמאית, אך אינני בטוח בכך.
קבענו, הגיעה למלונית בזמן, תיאום ציפיות, תשלום, מקלחת ומתחילים בפעילות. לבקשתה הסכמתי שלא יהיו נשיקות על השפתיים, לא אנאלי והמציצה תהיה מכוסה.
במשחק המקדים גולת הכותרת לדידי היתה הטיפול שלי בחזה המפואר שלה. בהמשך, התברר לי גם שהבחורה אוהבת כאשר יורדים לה, מוציאה קולות ונהיית רטובה כהוגן. המציצה הייתה טובה, אם כי כאמור מקונדמת, ואחריה עברנו לעיקר הפעילות. אז התברר שהבחורה גם כשרונית וגם אוהבת להזדיין, אם כי אין לה הרבה נסיון. תכונות אלו, בצירוף הגוף והפנים היפות, גרמו לי לגמור חזק ובהנאה רבתי. מקלחת נוספת, נשיקה ונפרדנו (לא קיבלה טיפ).
לסיכום, מדובר כאמור בבחורה צעירה ויפה, כאשר הפגם הפיזי היחידי הוא השיניים הלא ישרות, מזדיינת טוב ובהתלהבות, GFE חלש - לא מתנשקת, המציצה מקונדמת ואין אנאלי. המחיר - 600 ש"ח. כיוון שמופיעה רק באתר ממבה (Alyonushka 23Y), לא אציין כאן את פרטי התקשורת. למי שלא יצליח למצוא אותה בממבה, אוכל להעביר את הטלפון בה"פ, אך אעשה זאת במשורה.
אליונושקה בת ה- 23 ממבה
3אלמוני תסלח לנו אחינו פצצה אמיתית זה מובן, אבל בעבור 600 ₪ לא כולל מלונית, ולקבל בסוף שירות כזה, שאני קורא לו שירות עם פוזות, שכולל מציצה
מקונדמת, בלי נשיקות, gfe חלש, זה נפילה כי בתמורה למחיר הזה השירות צריך
להיות סופר מעולה, אז בשבילי זו נקודה מאוד רעה לחובתה.
נ.ב הדיווח כשלעצמו מהטובים שקראתי ועל זה אתה תותח על.
מקונדמת, בלי נשיקות, gfe חלש, זה נפילה כי בתמורה למחיר הזה השירות צריך
להיות סופר מעולה, אז בשבילי זו נקודה מאוד רעה לחובתה.
נ.ב הדיווח כשלעצמו מהטובים שקראתי ועל זה אתה תותח על.
העם דורש מחיר שפוי
אליונושקה בת ה- 23 ממבה
4אני לא מרבה לדווח אבל הפעם הייתי חייב ,
גם אני דיברתי איתה ונפגשנו לפני שבוע ואצלי זה היה הרבה יותר מוצלח .
תמיד לנסות להוריד אותם במחיר זה בדר"כ עובד , אצלי זה היה ב 500 פחות מזה היא לא הסכימה .
אליונושקה בת ה- 23 ממבה
5יש לה לפחות 3 כרטיסים בממבה, שוחחתי עימה לפני שבועיים רצתה 600 שעה + עלות מלונית.
800 שעה בלי אנאלי ומציצה מקונדמת לא מתאים לי בעלות תועלת.
NeverNotEnough 2014-02-07 18:35:56
800 שעה בלי אנאלי ומציצה מקונדמת לא מתאים לי בעלות תועלת.
מי שמאונן לא מזיין
אליונושקה בת ה- 23 ממבה
6רזה עם חזה בינוני נחמד תחת מדהים והיא מדברת קצת אנגלית
מי שמעוניין שידבר איתה באתר כמו שאמר NEVERNOT יש לה שם 3 כרטיסים
אליונושקה בת ה- 23 ממבה
10[QUOTE=Dudydu]נרשמתי לאתר אבל איך מחפשים אותה שם ?[/QUOTE]בצע חיפש (Search) אחר בחורה (Girl), חסם גיל עליון 23, תחתון 23, ומקום תל-אביב (ישראל), ובשדה אחרון (מילת חיפוש) רשום סקס (Sex). הצלחת?