כ שוב ירושלים - דף 4 - סקס אדיר

שוב ירושלים

31
עיסוי מן רציתי לומר לך תודה רבה ולחזק את ידך בעניין זה יפה מצדך שאתה לא מתייאש ומעדכן בכל הזדמנות שיש לך אפע"פ שהמצב יבש אתה מראה סימנים שאסור להתייאש חזק ואמץ
מים

שוב ירושלים

38
טוב, זה העיסוי הגרוע ביותר שהיה לי...
לפני שעה ביררתי על הבחורה, ואני כבר יושב מול המחשב ומדווח
מה שיכול ללמד אתכם על שתיים:
אחד, איזה שירות אני נותן לכם, אה?
שתיים, איזה שירות גרוע אני קיבלתי.

ביררתי על מירי, הבחור מאבו טור אמר לי שהיא לא נמצאת, יש בחורה אחרת, דנה שמה, צעירה, שיער ארוך, רזה.
האמת שהיא לא נראית רע, ממש לא יפה או נאה, אבל לא הייתם נגעלים ממנה (וכמה עצוב שיש קטגוריה כזאת).

אבל השירות היה כל כך גרוע שפשוט צחקתי במהלך חלקו.

קודם כול אין מקלחת, לא לפני לא אחרי, לא שלי ולא שלה.
העיסוי הוא לא עיסוי, גם כשניסיתי להכווין. זה היה ההשתדלות הכי רצינית לתת את העיסוי הכי גרוע שקיבלתי.
הבחורה לא מתפשטת, אבל גם לא ביקשתי, חששתי לגלות מה יש מתחת (ייתכן ונרקומנית לשעבר, הבחורה מאוד רזה).
ביקשתי שהעיסוי יהיה יותר לאט, התגובה היתה, כן גם אני מעדיפה יותר לאט (אני לעצמי- אז למה את עושה כל כך מהר).
לאחר מכן באה השאלה: אתה רוצה להסתובב (אני לעצמי- לא אני מעדיף לשכב על הבטן ותמשיכי לתת לי את העיסוי הגרוע הזה).
מסתובב, הבחורה שמה לי מגבון מעל קו המפשעה, כבר מוכן לספוג, אומרת לי שאני יכול לגעת בה מתחת לבגדים, יש כאלה שזה עוזר להם (אני לעצמי עוזר להם במה?). בהתחלה לא נגעתי, אחר כך אמרתי, טוב ננסה, שולח יד מתחת לחולצה, הבחורה עם חזיה, היא מרימה את החזייה, יש לה שדיים קטנים, עם פטמות לא יפות, היא אומרת לי אני אגע לך בפטמות זה עוזר, גם לבנים וגם לבנות.
ממשיכה להביא לי ביד ולגעת לי בפטמה, אני גומר והיא אומרת לי תוך כדי: "או יפה, רואה שזה עוזר, זה קטע כזה, נוגעים (בפטמה) וזה יוצא". אני לעצמי נגנב, גם מהמצב, גם מעצמי שהצלחתי בכלל לגמור במצב הזה, מה שמראה כמה נמוך אני יכול לרדת.

טוב מתלבש והולך. היא אומרת לי תודה מכל הלב.

בקיצור חברים, לא! ממש לא! אפילו אל תחשבו על זה! אין שום דבר לגלות! קחו את הכסף שלכם ותאוננו מול בחורה במצלמת סקס, זה הרבה יותר עדיף, מהנה וזול (כן זה 200 ש"ח לחצי שעה- אין סיכוי שתהיו שם יותר מ- 15 דקות כולל הכל).

הקטע העצוב הוא שכלל הפרסום שלילי עדיף על חוסר פרסום עובד גם בקרב חברי הפורום, אז אנא מכם, מי שמסוגל שימנע מעצמו את הסיפור הזה.

שוב ירושלים

39
היום ביקרתי בספא באבו טור.

מירי כבר לא שם כמה שבועות. החליפה אותה בחורה בשם דנה. יש שרשור עליה:

http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=29924&KW=%E9%F8%E5%F9%EC%E9%ED&PID=236633#236633

רציתי להוסיף...

נמוכה, רזה מאוד, פרחה עם דיבור של ערסית.

הגעתי, אמרה לי לעלות למעלה, שאלתי מה בתפריט ואמרה "משאז" קאלסי, עדין, שוודי, שאלתי על הרפיה והיא אמרה "כן זה משאז". ביקשה 200 ₪ וקיבלה.

הורתה לי להתפשט ולשכב על המיטה, לא מפסיקה לדבר שטויות.

עשתה לי עיסוי ללא שמן או יותר נכון סוג של ליטופים מאוד לא נעימים או מורגשים.

אחרי כעשר דקות אמרה לי להסתובב ומיד נגשה להרפיה תוך כדי שהיא מחמיאה לעצמה שהיא טובה בזה.

בקיצור אחרי רבע שעה הייתי בחוץ, מאוד מאוכזב ומתגעגע למירי.

היזהרו!

UMA2014-03-13 07:38:02

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”