כ ליה וקורין מגבעון - סקס אדיר

ליה וקורין מגבעון

1
היי חברים,
כבר חיויתי את דעתי על ליה מגבעון, לאחר דיווחו האוהד של מומו אדיר עליה.
גם אני התרשמתי מאד לטובה מהבחורה, וכבר הספקתי מאז לבוא אליה עוד מספר פעמים, ואיזה כיף! כי בכל פעם שאני בא אליה, הטיפול משתפר, אני נפתח אליה והיא אלי. הבחורה בעיני סקסית ברמות!!!
בנוסף אליה, יש שם בחורה רוסיה בשם ליאן, שאתה עוד לא הייתי, אבל היא עושה רושם טוב. אולי מישהו מכם יכול לספר עליה, כי היא כבר עובדת שם מזה תקופה.
כמו כן, הייתי בטיפול עם בחורה חדשה ישראלית בשם קורין, שבעיני היא גם כן שווה. מעט ביישנית, בגלל שהיא חדשה בתחום, היא לא מורידה תחתונים, אבל עם זאת אני ממליץ עליה למי שמחפש בחורה חדשה ומעניינת לדגום.
תעשו חיים, שבת שלום וולנטיין שמח!!!
לשאלת אורניקו: הם גובים 220 ₪ לחצי שעה או 250 ₪ ל- 40 דקות.אבשלום2014-02-14 18:18:05
מחפש את הדבר האמיתי!

ליה וקורין מגבעון

5
איפה הימים לפני 12-15 שנה שהיה אפשר לזיין ב 150-200 שח כוסיות רוסיות באיזור המסגר והבורסה . היום בשביל כמה ליטופים מאיזה מישהי בינונית אנחנו משלמים 220-270

oreniko2014-02-14 22:49:08
החיים הם מה שאתה עושה מהם

ליה וקורין מגבעון

6
אורניקו, תמיד אפשר לבכות על מה היה פעם ומה היום. עזוב, הזמנים השתנו וזה מה יש כרגע. אני יכול להגיד שמה שמחזיק אותי בגבעון, וגם את הלקוחות שעדיין באים לשם היא הרמה הגבוהה יחסית של המעסות ( לא כולן כמובן! ), וכשהמחיר הוא עוד 20 ₪ בין 200 ₪ לחצי שעה בשאר המקומות ל- 220 שם, אני מוכן לספוג את ההפרש. נכון שאני בא לשם פחות מפעם, החרם בלי ספק השפיע עליהם, ועובדה שלא מעט מעסות עזבו. כיום אין מצב שאני מנסה לקבוע למעסה מסוימת ויש אליה תור של שעתיים-שלוש כמו שהיה פעם. לגבי הערתו של WOW על מחיר ל- 40 דקות, הוא צודק. התבלבלתי בגלל שאני בא תמיד לחצי שעה, וגם כי המחיר במסגר הוא 250 ל- 45 דקות. אז בהקשר הזה, הערה לבעלת הבית: כמו שעשית בסוף צעד קטן לטובת הלקוחות ( וגם לטובת עבודה לבנות שלך...) והכנסת לגבעון חצי שעה ב- 220, למה שלא תלכי עוד צעד ותורידי מחיר בגבעון ל- 40 דקות ב- 250 כמו במסגר?? עזבי אותך מכל השטויות על הבדלים בין הלקוחות של גבעון ללקוחות של המסגר, אני בטוח שהורדת המחיר תביא לגבעון יותר עבודה, גם הבנות וגם הלקוחות יודו לך!!!אבשלום2014-02-15 09:59:15
מחפש את הדבר האמיתי!

ליה וקורין מגבעון

7
[QUOTE=אבשלום] למה שלא תלכי עוד צעד ותורידי מחיר בגבעון ל- 40 דקות ב- 250 כמו במסגר?? עזבי אותך מכל השטויות על הבדלים בין הלקוחות של גבעון ללקוחות של המסגר, אני בטוח שהורדת המחיר תביא לגבעון יותר עבודה, גם הבנות וגם הלקוחות יודו לך!!![/QUOTE]

נכון מאד, זה יותר פסיכולוגי, כל ההבדל 20 ש"ח ובחלוקה 10 ש"ח לבחורה 10 למקום, אבל פסיכולוגית זה יגרום להרבה יותר אנשים להגיע.

מי שמאונן לא מזיין

ליה וקורין מגבעון

9
[QUOTE=dark prince] חבל על הזמן שלך אבשלום מדובר ברודפת בצע תראה את הטריק של מסאז קצף שהיא הכניסה עם מחיר מופקע. היא לא מבינה שבסיס לקוחות נאמן וטוב זה הדבר הכי חשוב[/QUOTE]

dark prince כל עסק קיים כדי להרוויח ולכן רצונה של בעלת המקום למקסם רווחים לגיטימי.
כל אחד יעשה את השיקול שלו אם מתאים לו ללכת ברמת מחיר זו או אחרת.

בסה"כ אנחנו רוצים למצות את החיים, להנות ולחיות את הרגע.

Carpe Diem לכולם.

מי שמאונן לא מזיין
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”