כ סוניה - צעירה פרטית שאוהבת סקס - סקס אדיר

סוניה - צעירה פרטית שאוהבת סקס

1
לא מדובר בעוד נותנת שרותי מין בתשלום, אלא בבבחורה אשר עובדת למחייתה בעבודה מסודרת ועושה קצת כסף מהצד תוך עיסוק במקצוע העתיק ביותר. עושה זאת ללא שום רגשי אשמה מכל סוג שהוא, ותוך כדי התלהבות והנאה ממה שהיא עושה - וזה משהו נדיר.

התרשמתי שתעשה עם לקוח בדיוק מה שהייתה עושה עם חבר, או במילים GFE 100% - תכונה עוד יותר נדירה. מגבלות כמעט ואין, אבל מה שלא תאוהב, כלל לא בטוח שתעשה. נשיקות - חושפי (לפחות איתי). הקצפה - שום בעיה; אם בא לה, תבלע. אם לא, אז לא. אנאלי - היא אוהבת! רק שזה לא יכאב, מה שיכול להוות מגבלה לבעלי איבר עבה (רק סיפרה לי - לא בדיוק הקטע שלי). ביזאר קל גם הולך, כל עוד היא נהנית מכך ולא כואב (שוב, רק סיפרה לי), אבל רימינג היא לא אוהבת ולא תעשה. יש לה לא מעט נסיון בסקס וכל הפעילות נעשית לא רק בכיף אלא בהתלהבות, על גבול הפראי. שום נסיון תיקתוק, כאילו היא לא יודעת מה זה.

ובאשר לתאור הפיזי, הבחורה כוסית וגילה אי-שם בין 25 ל- 30. ממוצא מזרח אירופאי, מדברת אנגלית שוטפת כמו אמריקאי ממוצע, דהיינו באוצר מילים מוגבל משהו, בטח בהשואה לבריטי - ובמבטא קל מאוד. בנוסף, מדברת כמה שפות אירופיות. עברית היא יודעת קצת (רק סיפרה לי - לא דיברתי איתה בעברית). פנים נאות וסקסיות, מבלי להיות גסות. גוף טוב עם חזה טבעי לא רע - בינוני קטן, ותחת יפה ועם נוכחות. יש לה פירסינג בלשון ובפטמות, וקעקוע על הגב.

אין לה מיקום. ביקשה (וקיבלה) 700 שקל, ולדעתי נתנה תמורה הולמת לכסף. עובדה - זה לא המפגש הראשון שלי איתה. סוף-סוף, הסכימה שאפרסם את המייל שלה: [email protected]
שימו לב, היא לא בדיוק מתאימה לכל אחד, אלא יותר לאוהבי הז'אנר. אם יש שאלות, אשמת לענות ככל שניתן, הן בפורום והן בה"פ.

סוניה - צעירה פרטית שאוהבת סקס

6
אם זו אכן היא בתמונה אז מן הסתם המחיר מוצדק (700 בלי מיקום).

הבעיה

התכתבתי איתה במייל כבר מספר ימים וזה לא מתקדם לאף מקום, היא ביקשה תמונה וכתבתי לה שאני לא שולח תמונות מפאת רצוני לדיסקרטיות (אגב גם אני לא ביקשתי תמונה).

כשביקשתי פון היא כתבה שנותנת רק אחרי שמאד בטוחה שאני רציני, וזה אחרי התכתבות של מספר ימים, אני לא בנוי לסקס בתשלום שדורש השקעה של ימים ואימיילים למכביר לכן פרשתי מהמירוץ, אולי הפסדתי כי לפי הדיווח והתמונה באתר היא נראית שווה אבל אין לי סבלנות לזה.

מי שמאונן לא מזיין
שלח תגובה

חזור אל “פורום בנות פרטיות ועצמאיות / בנות דרך צ'אטים / הכרות-מפגשים ותמיכה”