כ רח החשמל חיפה - דף 5 - סקס אדיר

רח החשמל חיפה

41
שלום

בקרתי גם אני אצל מיכל וזה הדיווח שלי.

הבחורה מכוונת לבית ברח' החשמל. יש לעלות במעלית לקומה אחרונה, לא ממש דיסקרטי. שילמתי לה 300 ש"ח על חצי שעה.

קודם כל הגוף של מיכל לא מתאים לגיל 22, השדיים רכים מדי כמו לאישה בגיל 50, לא נעימים למגע, גם התחת לא מוצק ולא יפה. הפות שלה רחב ולא יוצר חיכוך, כמו לזיין דלי של מים.

שנית כל יחס אלי היה קר ומנוקר, היא לא מעוררת רצון לסקס ולא מתמאצת לעשות נעים, לא מנשקת ולא מלטפת ולא מחבקת. שום חיוך ושום חיבה לא היה אצלה, מה שכן היא שקטה, עושה בשקט הכל :) כל 5 דקות מסתכלת בפלאפון כמה זמן נשאר וגם מעדכנת אותי. ))

אני לא מצאתי שום יתרון אצל מיכל,אני מעדיף את ויקי מקרית אתא שמבוגרת ממנה ב 20 שנה אבל יש לה גוף פי 10 יותר טוב ויחס כמו חברה.

לסיכום מיכל לא שווה את הכסף שהיא מבקשת, היא יכולה לבקש בדיוק חצי ז.א. 150 לחצי שעה וזה הגג.

לבקר את מיכל פעם ראשונה זאת טעות, ופעם שנייה זו טיפשות !
UMA2014-02-14 10:30:10

רח החשמל חיפה

43
גם אני הייתי אצל מיכל אתמול.
בחורה קטנה, שחומה, לא יפה ולא מכוערת.
רזה למדי, יכול להיות שהייתה שמנה יותר פעם. שדיים חמודים בעיניי, תחת קצת בולט ורך
מיכל חמודה וידידותית, ממש חיבבתי אותה, אבל יש כאן בעייה של חוסר התאמה של המחיר לתמורה.
היא לוקחת יותר מאחרות אבל לא נראית טוב מהן. בניגוד למתחרות היא אינה מתנשקת. המציצה שלה מקונדמת ולא טובה. הזיון בסדר גמור ולא יותר (אני חשבתי שהכוס די צר. אולי היית מיד אחרי ולכן הייתה רחבה ורטובה? . )

לסיכום: חוויה בינונית. ב200₪ הייתי ממליץ. ב300 לא אחזור.
מים שקטים חודרים עמוק עמוק

רח החשמל חיפה

45
לא מובן לי כל העניין הזה?! 300 ש"ח ?? מה נסגר אתכם?? למה להיות פראיירים? אלה אם כן הבחורה ממש שווה את זה..עם כל הכבוד לך מיכל אין בחורה עובדת שגובה מחירים כאלו,ואני מדבר על פרטיות ולא על תקתוקיות,ברוב המקרים הן גובות 200 ביום,ואף ניתן להתמקח ולהשיג מחיר של 100-150 ל20 דקות. אז שלא יעבדו עליכםםםםם..
דיווח מהימן בהחלט!

רח החשמל חיפה

46
מיכל,
כמו שכתבת - על טעם וריח אין מה להתווכח..
לכן כל אחד מחברי הפורום שאי לכתוב כאן את דעתו על השירות שניתן ( במקרה הזה על ידך) וכמובן גם שאת דעתו על היחס בין המחיר לשירות..
שכל אחד כאן ( כולל את) יחשוב האם זה מתאים לו או לא..

מי שלא מנסה עוד ביד יעשה...

רח החשמל חיפה

47
הייתי איתה ,
הייתה נחמדה משתפת פעולה בתנוחות לא מתנשקת והכל מוגן גם במציצה .
אישת שיחה זורמת ומשתדלת לפנק ,נהנתי איתה, בדירה פרטית נראת צעירה ונקיה מאד.

המחירים נכונים ,
henosh

רח החשמל חיפה

49
הולך בטל... לכל אחד יש ציפיות. אתה לא הלכת אלייה בכוונה להתחתן איתה , אולי גם לך יש מגרעות ואתה לא יודע להשתמש במה שאתה מתכוון אליו . אם לא היה מתאים לך למה הלכת אלייה?

רח החשמל חיפה

50
יש לי לא מעט נסיון. הייתי אצל בחורות במחירים מ150 ועד 800 שח.

מיכל נחמדה, נראית בסדר ולכן נכנסתי איתה. אני לא מצטער שנכנסתי, אבל השירות שהיא נותנת מאד מוגבל. היא לא מתנשקת, מוצצת עם, הפגישה איתה מקוטעת ולא זורמת, ובאופן כללי כישורי המיטה שלה (לדעתי) לא מספיק מפותחים.

עבורי השירות שמיכל נותנת לא מצדיק את המחיר ולא אחזור אליה. לטעמי יש בחורות טובות יותר במחירים זולים יותר לכן דיווחתי על זה. כל אחד יכול לקרוא את דעתי ודעתם של אחרים ולהחליט אם מתאים לו או לא.
מים שקטים חודרים עמוק עמוק

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”