כ האחיות ליסה וכריסטינה - דף 30 - סקס אדיר

האחיות ליסה וכריסטינה

291
הייתי היום אצל ליסה! פשוט מדהימה, זה כמו להיות אצל מאהבת. היא אכן קטנה מאד וקומפקטית, אבל בחורה יפה ואינטלגנטית. זה התחיל לאט ומהוסס כי זו פעם ראשונה שאנחנו נפגשים. אבל אח"כ (הייתי שעה) זה זרם נפלא. בין לבין גם דיברנו, סיפרה קצת על עצמה, יעצתי לה על כיוונים שאני חושב שיכולים לעזור לה לעזוב את התחום (כן, גול עצמי אני יודע..) אבל היא באמת בחורה מקסימה, שהייתי שמח, אם הייתה מוצאת לעצמה כיוון אחר בחיים (היא ניסתה עסק פרטי אבל לא צלח, אמרתי לה מה לדעתי כן יכול להצליח). כמובן שכל זמן שהיא תמשיך לקבל , אני אמשיך להגיע, כי זה באמת כמו להגיע למאהבת, להינות ממין טוב עם בחורה יפה ושגם אפשר לדבר איתה.

האחיות ליסה וכריסטינה

292
[QUOTE=המשוטט האדום]

ישנה הסוגייה הבילתי נגמרת האם הן אחיות
הייתי אצל שתיהן ואין לי דעה בעניין
קשה לי להחליט אם כן או לא
[/QUOTE]

[QUOTE=jack]
עד כמה הן באמת זורמות בזוג ?
בהתחשב שהן אחיות אני מניח שזה די מפריע להן עדיין והן בטח זורמות יותר בקלות עם בנות אחרות שצויינו לפני כן
[/QUOTE]
הן עושות סקס ביחד כבר כמה שנים וזורמות נהדר. עשיתי היום והתלהבתי כמו בכול פעם. אין אבל לסביות במפגש.
ותפסיקו לחפור בקרבת משפחה. אדמין כבר כתב חד משמעית שהן אחיות. אני מכיר אותן אישית כולל הכול. אפילו תמונות מילדות שלהן.

ערבה אנושית2014-01-22 16:40:40

האחיות ליסה וכריסטינה

296
אני מסכים עם ערבה, אין להן ריח של עישון, בהפוגה שהייתה כשהייתי אצלה (ליסה), היא שאלה אם אני מעשן ועניתי שלא. היא שאלה אם יפריע לי אם היא תעשן, ואמרתי שאין לי בעיה. ברגע שהתחלנו סיבוב נוסף, היא מיד כיבתה את הסיגרינ.

האחיות ליסה וכריסטינה

297
לפני מספר ימים ביקרתי את קריסטינה, במודל החדש של 380 לשעה כול החדר.

קריסטינה היא מתוקה אמיתית. זורמת בשיחה ובסקס, ובסיכומו של דבר חוויה מוצלחת.

את הפגישה (שהיתה בסה"כ השניה שלנו) התחלתי כשאני מפשיט אותה, ואז היא אותי, בנינוחות ועם מגעים וליטופים.
השלב הבא היה מקלחת משותפת, עם סיבון וחירמון הדדי.

בשלב הבא קיבלתי מציצה מושקעת (בלי), נשיקות ובכלל GFE נעים.

בשלב החדירה מצאתי את קריסטינה צרה וסקסית כשאנו מזדיינים במספר תנוחות, שוב חזרתי למציצה, ובעזרת קונדום נוסף סיימתי כשהיא על הבטן ואני נכנס מאחורה (וגינלי), תנוחה שמעצימה אצלי את הגמירה.
את הזמן הנותר (אני לא גומר פעמיים בפגישה) ניצלנו למסג' קל ולפיטפוט.

כל המפגש היה נעים וידידותי, כשהמגבלות היו הדימיון והאון שלי (אין חדירה אנאלית וכמובן לא "הרחבה").
החדר עצמו נוח ונעים, מקלחת מסודרת, אין הפרעות סביבתיות.

לפני כתיבת הביקורת קראתי את ביקורתו של מוהר"ר הפרופסור על הפרטית מראשון. בסופו של דבר עשינו בערך את אותם הדברים וקיבלנו אותו היחס (הטוב). כמובן שתאורו של הפרופסור הוא יצירת אמנות, ושלי דומה יותר לדו"ח שמאי.

המלצה : הבאתי לפגישה מספר קונדומים איכותיים שלי, וכך אני יכול להנות ממוצר משובח ומתאים, בכמות הרצויה.

חזור אל “מרכז מיון וזבל - פורום מוסתר”