תיאום עם הפקידה נוח וקל
מפנה לרחוב כצנלסון שבבת ים, באותה דירה זיינתי את הגברת אולה לפני כמספר רב של חודשים.
הפקידה נשארה איתי בטלפון עד שמצאתי את כניסת הבניין ומשם עליתי ודפקתי בדלת ולינה חיכתה לבואי.
לינה ממוצע חבר העמים (לא רוסיה ולא אוקראינה אלא יותר לכיוון האוזבקי, טג'אקי, קווקזי)
קומפקטית קטנה ורזה מאוד בגוף, חזה קטן ותחת קטן בתחילת-אמצע גיל ה30,
פנים נאות יש לגברת והיא מתולתלת עם שיער מחומצן.
הדירה גדולה ומרווחת והמקלחת נחמדה מאוד ויש מקום.
חדר הפעולות חשוך עד מאוד, והיא הדליקה אור נרות לאווירה "רומנטית" לא רואים הרבה...
לגבי האקט עצמו: לינה מוצצת בלי קונדום מציצה עד הכובעון ואולי טיפ טיפה דרומה, מציצה נחמדה ולא יותר.
אחרי שמיצינו את המציצה הולבש הקונדום ונמרח קרם ועברנו למספר רב של תנוחות, הייתה לה קצת בעיה בדוגי
כאב לה הכוס ובטענה שאני גדול מדי, מלבד זאת היא מאוד שירותית ובחורה לבבית שהכל אצלה מלווה בחיוך.
לאחר זיון פראי עם לינה משהו בערך כמו 25 דק' של פימפום גמרתי ללינה על הטוסיק והגב.. (לא מאפשרת
גמירה בפה)
מקלחת זריזה שלי ושלה ועברנו לעשן סיגריה לשיחת סמול טוק וביקשתי עוד מספר וכאן היא שאלה האם אני יכול עוד גמירה

עד לגמירה, אמרתי לה שאני רוצה זיון (כמובן שהכל באווירה טובה ושאלה מאוד בנימוס, ולא עשתה שום פרצוף)
הפעם הייתי נחוש לזיין אותה בדוגי ומאוד התחרמנתי מהקעקוע שיש לה בגב התחתון, אחרי המניסיונרית
התהפכנו לדוגי ואני מנסה לזיין בעדינות ולא להכניס עד הסוף את החבר למטה כדי לא לפגוע בלינה העדינה והשברירית.
לאחר מס' דקות הגיעה שיחה מהפקידה ולינה אומרת שאצטרך לסיים ונשארו לנו 10 דק', אמרתי לה
לא לדאוג ושתיתן לי להמשיך בדוגי והגמירה לא איחרה לבוא.
מקלחת זריזה שלי ושל לינה, התלבשתי זריז, חיבוק ונשיקה ויצאתי מבסוט מהדירה

לגבי לינה כמה נק':
אין גמירה בפה, ואין אנאלי... הבחורה יודעת עברית, גרה פה כמה שנים.
באמת שנהנתי להעביר איתה את הזמן מאוד שירותית ונעימה. לאוהבי הקומפקטיות והרזות.
לגבי GFE לא ניסיתי (לא מת על הקונספט של להתנשק עם יציאניות) ולא ירדתי לה.
עלות המפגש 400 ש"ח לשעה.
ואני בהחלט אחזור!
קישור למודעה מס' 054-8793889
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=7750