כ אילנה גרון עמוק ביהוד - דף 3 - סקס אדיר

אילנה גרון עמוק ביהוד

21
RC יקר,
לא ייתכן שבחורה רושמת שהיא טראנסית כי היא אוהבת סוג מוזיקה מסויימת אחרת היא מזיקה באופן ישיר לפוטנציאל הלקוחות שלה במידה והיא אישה אמיתית (למרות סימני הלידה שדנידין הבחין בהם).
אגב דנידין סימני ניתוח בבטן לא בהכרח מעיד על הריון! זה יכול להיות כתמי לידה, פנדציט או אם היא אכן מסטולה יכולה להיות שהיא קישקשה עם טוש את האזורים האלו.
אגב גם אני חוויתי מעין סצנה שיכולה הייתה להתפרש בשיר של שלום חנוך "תפסתי ראש על הבר" כאמת מכוערת, הבחורה הייתה עם סימני לידה ועם חזה שקשה היה להבחין בפטמות מכמות הסיליקון, היא כיבתה את האור וירדה לי, התכוונתי לרדת לכיוונה ואז נשמע בראשי "זה לא גברת זה אדון!!" ברחתי בצרחות מהחדר עירום וחודש שלם לא נגעתי באישה מההלם.
אני מזיין, משמע אני קיים!

אילנה גרון עמוק ביהוד

22
RC צודק, מוזיקת טראנס ניגנה ברקע כל הזמן וכמו שכתבתי בהתחלה היא מדברת ללא הפסקה על מסיבות טבע ...
בכלל אנשים, למה להשמיץ ???
מישהו הכריח אתכם ללכת ?
בא בחור חדש ומתחיל לדווח וישר הופכים אותו ליחצ"ן.
כנראה שחלקכם פרנואידים ברמות !
ולעצם העניין, זיינתי גם את הכוס.

יום טוב ל כ ו ל ם.

אילנה גרון עמוק ביהוד

24
שלום חבריי הנכבדים,

היה שרשור שסיקרן אותי רבות ובהודעתי האחרונה התחייבתי להרים את הכפפה לבדוק את העניין.

השרשור הנ"ל :

http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=29474

[בוצע איחוד שרשורים, הלינק יפנה לשרשור הנוכחי]
שהעלה המשתמש Danidin803, בנושא גרון עמוק.

(דיר באלק אדמין אם אתה משלב בין השרשורים הדיווחים שלי מושקעים וראויים להיות ראשונים)

אחרי שהעלבתם את הבחורה שם ורשמתם שהיא טראנס סקסואלית היא נעלבה קלות.

ופנתה אל RC לעזרה .

היא שלחה לי ה"פ בפורום וביקשה שהגיעה אליה כדי לוודאות שהיא באמת לא טראנס סקסואלית, ולרשום את זה בפורום ,

ושהכינוי שלה : "טראנסי" נובע עקב אהבתה ואהדתה למוזיקת טראנס .

הגברת הבטיחה לי שאקבל פינוק שלא קיבלתי אצל אף אחת אחר...

ובאה לקראתי במחיר... (לא אפרט כמה אך תהיו בטוחים שלא בתעריף הרגיל שהוא 500 ש"ח)

בקיצור היו כמה ביטולים אחרונים מהצד שלי לכן זה לקח קצת זמן,

אך לבסוף נפגשתי איתה בחמישי האחרון.

מכוונת לאזור יהוד. ליחידת דיור נוספת שמסופחת לבית (מן מקלטמרתף כזה) תהיו בטוחים שהדיסקרטיות מצוינת

החיסרון היחיד שיש בדירה הזו היא שהמקלחת היא ליד הדירה( הדלת שסמוכה לה)

בדירה עצמה היא דירת חדר שיש קיר גבס באמצע שחוצץ בין חדר המיטה לסלון,

בסלון ניתן לראות טלוויזה, ספה, שטיח, ספת יחיד, ורמקול גדול של קריוקי (יהיה לו חלק נירחב בהמשך), וכמובן מזגן על חום.

אם רוצים להיתקלח צריך לצאת חצי קלא'ץ החוצה ולהיכנס למקלחת.

(קשה להסביר את זה פה מי שיהיה שם יבין) .

דפיקה בדלת והנה פותחת את הדלת אילנה :

-בחורה בגיל 38 . נראית טוב לגילה. (גרושה)*

פנים שנראות בסדר לטעמי בהתחלה שפתחה את הדלת נראתה פצצה אח"כ שמתרגלים זה הופך להיות לבסדר. (שוב אל תצפו למלכת יופי אלא מישהי שנראית כמו בת 38).

גוף: די רזה עם כרס ממש בקטנה.

חזה : בינוני נפול קצת (אחרי ילדים זה המצב)

מידה C בידיוק אין מצב שאני טועה פה !

תחת בינוני לא ראיתי צלוליטיס עליו.

השבלול היה מגולח חוץ משערות בודדות שהיו מעליו .

רגליים רזות חלקות ולא יודע למה הרגליים שלה חירמנו אותי. הם היו חטובות כאלה אולי בגלל זה.

לפני שהגעתי אליה ביקשתי ממנה לצבוע את הציפורניים שלה הן ברגליים והן בידיים בלק, (אצלי זה מוסיף הרבה נקודות לבחורה) וכך עשתה .

בקיצור היא 100% אישה .

אילנה לא התקלחה לפני אך הריחה טוב, ואני הגעתי די נקי אליה אז ויתרתי על מקלחת .

נכנסתי לדירה הציעה לי לשתות, היה XL אז למה לא, שתינו .

דיברנו קצת התחלתי להיתפשט, אילנה שמה מוזיקה (כצפוי טראנס ברמקול הענק) והתחלנו לירקוד, מיזמוזים פה ושם נשיקות עם לשון.

אילנה הכינה איזה חומר (לדברייה "שיפתח הגרון" חחח אהבתי את זה)

(כניראה ירוק או חום אני לא בטוח)

מה שבטוח הבחורה יודעת איך לנצל כל רגע בחיים שלה ולהנות ממנו.

תוך כדי שהיא מעשנת ממשיכה להיתנשק איתי, הציעה גם לי אבל ויתרתי

(אני לא נוגע בחרא הזה!)

אחרי שתפסה ראש ושנינו היינו ערומים לגמריי התיישבה על הספה והחלה במציצה חשופה חלומית,

כשהיא מוצצת בידיוק לפי המוזיקה ! אכן מחזה מרהיב !!! , למעט בחורה אחת כל שאר הבנות לעולם לא הצליחו להכניס את כל הזין שלי לפה שלהן

אך הנה הפתעה כמו שהמשתמש Danidin803 רשם, זה הגרון העמוק ביותר שקיבלתי אי פעם. עם ואקום נכון ומציצה שגורמת לך להרגיש זרמים בגוף.

(אין דרך אחרת לתאר את ההרגשה)

רוב המפגש אולי במיצטבר 30 דקות היא רק מצצה לי הבחורה כמו שמציגה את עצמה חולת זין !!! ברמה מטורפת .

למי שיש גמירה מהירה יגמור אצלה מהמציצה מהר מאוד .

אח"כ עברנו למיטה התחלנו שביקשה שארד לה, ראתה שאני לא בעניין והפסיקה אותי( לא זכור לי שהיה ריח פשוט זה עקרוני אצלי)

היא המשיכה למצוץ, הלבישה קונדום שהקפדתי להביא עימי.

ועלתה עליי לרכיבה והחלה לרכוב לפי קצב המוזיקה, שוב יאמר לזכותה שהבחורה יודעת להיזדיין ממש אבל ממש טוב.

הרגשתי מנוצל מינית במיטה שלה . אחרי רכיבה פרעית מצידה.

הורידה את הקונדום ושוב התחילה למצוץ, ואז אמרה לי שהיא חולת תחת

על רימיניג משובח אף פעם לא ויתרתי הורתה לי לעמוד על 4 ולהתכופף עם הגוף כלפי מטה, (דוגי שלי חחח ;)

החלה ללקק לי מאחורה עם וואקום מטורף, ועבודת לשון מטורפת ורימינג חודרני ועמוק, (מי שחובב רימינג מושבע חייב לעבור אצלה)

יותר משל מרינה מראש"לצ ויתר משל ניקול שמלקקת הכל .

אחרי ההרגשה המטורפת הזו עברנו למינסיונרית עם קונטרות מעולות מהצד שלה, אף פעם לא יצא לי פרטנרית שיכולה לעמוד בקצב שלי,

הופתעתי, שוב הורגשתי מנוצל אצלה מינית, אם אני לא טועה היא השפריצה מעט,

(לכל אלו שלא מבינים איך לא גמרתי עד עכשיו גם אני לא מבין החיכוך היה די בסדר.

עברנו לדוגי ואחרי מספר דקות עברנו לאנאלי, החור שלה מענג מאוד.

אחרי מספר דקות שאני מפמפם אותה באנאלי ראתה שאני לא גומר הורידה את הקונדום והחלה שוב למצוץ.

השעה כבר הייתה מאוחרת והיא שאלה איך אני רוצה לגמור,

אמרתי לה שאני יעשה ביד לעצמי תוך כדי שהיא מלטפת אותי וכך גמרתי, לא ביקשתי גמירה בפה אולי יש או אולי אין,

שוב לא רציתי מקלחת וגם היא לא התקלחה אחרי (אין מה לדאוג בקטע הזה היא מקבלת 1-2 גברים ביום לפני ואחריי לא היה אף אחד)

אמרה שתיתקלח בבית וגם אני אמרתי שאתקלח בבית מהסיבה הפשוטה, (שתהיו שם תבינו למה)

אני לא אומר שיש בעיה עם המקלחת יש בעיה עם מיקומה בדירה.

ניגבתי את עצמי עם מגבונים ושטפתי את פניי בכיור עם מים.

וכך ניפרדנו.

לסיכום : בחורה שנראית בסדר שמיזדיינת כמו אישה אמיתית , אוהבת את החיים הטובים, להנות לעשן, סקס, מוזיקה טובה,

מסיבות טבע. וכ"ו .

למי שיש פנטזיות מניות יכול להגשים אותן אצלה,

אין לי שום אינטרס ליחצן אותה או משהו, אך אני יכול להגיד שזו החוויה המינית הכי טובה שהייתה לי בכל הזמנים.

היא באמת חולת מין כמו שמציגה את עצמה.

זו עבודה נוספת שלה כמשלימת הכנסה. לכן היא מקבלת רק 1-2 גברים ביום ולא יותר .

השעות לפי מה שהבנתי הן שעות מגוונות, יש ימים שאתם יכולים לתפוס אותה בבוקר ויש ימים אחה"צ .

סה"כ חוויה מדהימה , אני מיציתי אצלה.

מהסיבה הפשוטה שהמחיר קצתהרבה יקר .

וגם כי אני דוגל בלהעביר בכמה שיותר בחורות חוטר בכמה שפחות זמן.

בעבר פרסמה גם בסקס אדיר, אך הורידה את הפירסום, כעת מפרסמת רק בבננה,

אני לא חושב שזה במקום אם אני יביא את הקישור של שם בפורום הזה .

אני הגעתי קצת עייף אליה, ולכן לא ניצלתי ממנה 100%

תבוא חזקים תצאו מרוקנים .

סה"כ הייתי אצלה שעה ו-20 דקות בלי מקלחת לפני ואחרי ככה שזה נטו זמן.

בכללי היא לא מגבילה כל כך בזמן את המשא ומתן תעשו איתה ,

אך אותי היא הגבילה בזמן כי כבר הייתה שעת ערב מאוחרת

היא ציינה שאת מי שהיא נפגשת איתו בשעות הבוקר הצהריים

היא לא מסתכלת על השעון.

היא גם הבהירה לי שכל מי שאיתה מטרתה שיצא מרוצה עם חיוך .

שיהיה שבוע טוב ושקט.

נ.ב : אדמין לא מגיע לי איזה כוכב מסתובב קטן ?
"אל תאמין למראה עיניך, כל שהן מראות לך הוא גבול בלבד״

אילנה גרון עמוק ביהוד

28
סליחה שאני חוזר לדיון על אולמרט, אך יש לי תאוריה שמסבירה למה הדעות כל כך חלוקות לגביו:

פשוט מהסיבה שהכל יצא לו הפוך ממה שהוא התכוון!

לדעתי, גם אילו היה עושה רבע ממה שתכנן, זה כבר היה מספיק כדי להפוך את המדינה לגהינום.

אבל כמו שאומרים בצה״ל - ״כל תוכנית היא בסיס לשינויים״ - ואצלו יצא הכל הפוך.

ולכן הקדנציה שלו היתה מצוינת, אך הוא עצמו גרוע מאוד לדעתי, ולאו דווקא בגלל השחיתויות שבגללן הוא סובל מחקירות ומשפטים (לדעתי סתם התלבשו עליו ומנפחים כל מיני פרשיות שלא מצדיקות את מה שעושים לו, אבל אני עדיין חושב שהוא מסוכן ואני מקווה שהוא לא יבחר פעם נוספת, כי בפעם הנוספת אני חושש שהוא כבר יצליח ליישם את התוכניות שלו, וכולנו נסבול מזה).

אילנה גרון עמוק ביהוד

29
RC, התמונות שלה בבננה אמיתיות ?

ולגבי הדיון על הזונות הפוליטיות: מי שביקר את הכלכלה של אולמרט לא יודע על מה הוא מדבר. מבחינה כלכלית אולמרט הוא ראש הממשלה הכי טוב שהיה לישראל. הראשון בהיסטוריה של המדינה שהיה לו תקציב עם גרעון כמעט אפס. אבל אפשר להתווכח הרבה על מדיניות החוץ והבטחון שלו. מצד אחד, בוודאי בהשוואה לשרון וביבי היתה לו רוב הזמן יד קלה על ההדק. היא הביאה עלינו את לבנון #2. אבל בזכותו לאסד אין נשק גרעיני. מצד שני, מול מצבים שבהם היה הכרח לפעול כמו השתלטות החמאס על הרצועה, הירי המתמשך מהרצועה *אחרי* ההתנתקות, וחטיפת גלעד שליט - הוא הפגין אימפוטנציה. וכמובן לא נשכח לו את המפה שהוא הציע לאבו-מאזן כשכולם (כולל מחמוד) ידעו שהוא הולך לעוף מהכסא. רק דבר אחד אני לא מבין - למה אנחנו מדברים כאן כל פעם על הזונות הפוליטיות. הרי במקום שנזיין הם מזיינים אותנו. לא עדיף שנישאר בדיון על הזונות שנותנות לנו לזיין אותן ?

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”