כ תמר 20 - סקס אדיר

תמר 20

2
היי שבתי אחרי היעדרות קצרה...

אני ממש לא מבין מה מרשים בתמונות שלה???
בעצם בקשים רואים ומה שאפשר לדמיין ממה שכן מצלחים, שמדובר בבחורה עם כמה ק"מ עודפים.....
או שאני טועה?

תמר 20

7
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=7709 כבר זמן מה שהיא הקבועה שלי החלה עוד מהאתר אטרף( מוזר איך לא היה לה דיווחים עד כה ... צעירה כוסית חזה גדול מלא משגע תחת תחת כמו שאחיכם אוהב .. פרגית צעירה ..מקבלת בחיוך וממש אוהבת את מה שעושה .. מקבלת בדירה חדשה נקיה ממש אוירה נעימה .. מתחילה במציצה מהסרטים אחת הטובות שהיו לי אם לא הטובה מכולם .. נשיקות חירמונים הדדים רק מלכתוב את זה אני מת לחזור אליה .. מקבלת זין כמו שצריך למרות גילה הצעיר כיף לתת לה בדוגי ולראות את התחת המדהים שלה מול הפנים( לאוהבי המלאות לא שמנות מ ל א ו ת איפה שצריך) מבחינת שעות גמישה קל לקבוע איתה . ממליץ בחום רב
UMA2014-02-19 03:34:47
Big booty כמה שיותר גדול

תמר 20

9
זה בדיוק משקף את המצב העגום פה בארץ, כל שמנה ומכוערת דורשת היום סכומים שפעם היינו משלמים לדוגמניות צמרת. וזה לא מפתיע, זה מקביל למצב בתחומים אחרים, כמו שוק הדירות להשכרה בתל אביב ששם על כל חורבה שלא ראוייה למגורי אדם דורשים אלפי שקלים לחודש ועוד. הבעייה בשני התחומים, שתמיד יהיו כאלה שמוכנים לשלם ולכן הם מרשות לעצמן לבקש סכומים כאלה.
הבעייה גם שקשה לארגן מרד צרכנים, במיוחד בתחום שלנו מכיוון שלא כל הצרכנים רשומים וקוראים בפורום ופרסום המרד באתרים אחרים הוא איך לומר, בעייתי משהו חיוך ובנוסף תמיד יהיו אנשים שמודעים לחרם אבל חרמנותם תגבר על שכלם והם בכל זאת ילכו לבחורות שדורשות סכומים מופרזים. לכן, כל אחד צריך לעשות את החרם הפרטי שלו ולחיות עם מה שיש. אני אישית הורדתי את צריכת המין בתשלום מלפחותפעם בשבוע לבקושי פעם בחודש. אין מה לעשות. עד שהמצב לא ישתפר אני לא מוכן לזרוק כסף סתם.
וגם עכשיו, לא מוכן לשלם יותר מ 200 ש"ח על עיסוי או 300 לזיון. וזה לא שאני לא יכול לשלם יותר, אני פשוט לא מוכן. אם אני עם מקצוע מכובד ומשכורת יפה, מרוויח בערך 100 ש"ח לשעת עבודה ברוטו אין סיבה שאני אשלם לבחורה יותר מפי שלוש לחצי מהזמן, אפילו אם היא נראית סוף הדרך ועושה דברים מדהימים.

איבר קטן לו לאדם, מרעיבו, שבע, משביעו רעב...

תמר 20

10
אם כבר משחקים לו הייתי אוליגרך, בתקווה צנועה שאינני מפריע, הייתי בוחר ב-

Kristinatoma Kristinatoma

ממבה, בת 25, תל אביב

800 ורדים זה התגמול בו היא מעריכה שעה מזמנה

גילוי נאות, אני מעדיף בילויים זולים מזה

ועוד משהו קטן, התמונות של "תמר" מאוד דומות בקומפוזיציה, בתאורה ובהעמדה לתמונות של "מלכה בתשלום" שמפרסמת באתר סקס מתל-אביב. אני מניח שזה הדמיון המופרע שלי שהוזה על "מלכה בתשלום" במחיר אחד ושירות מלא במחיר אחר.

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”