למתעניינים - קריסטינה נחמדה מאוד, וישנה תמונה אמיתית שלה באתר ישן sex-adir com
ליסה צעירה כמעט בעשור מאחותה, ואולי מכאן הבדלי התימחור הדקים. בכל אופן,שתיהן נעימות ומספקות GFE, ופחות מתאימות לתאור "כוסית אש".
האחיות ליסה וכריסטינה
312[QUOTE=On18]יש בעייה קשה ממוצאי שבת ליסה לא זמינה בכלל , ביום שלישי הייתה זמינה אבל לא היה מענה גם ב SMS [/QUOTE]
ממש שטויות. אני מבלה עם ליסה המון שעות (כמובן רובן לא במיטה) וגם משוחח המון בטלפון. רק בזמן הזה ליסה נותנת פרטים לעשרות מתקשרים. קל לחשב לכמה היא עונה במשך השבוע. כמו כן רוב הלקוחות שלה הם חדשים.
כמובן שליסה וכריסטינה כמו רובן שתחום לא עונות לחסוי.
אז עם קצת סבלנות והתמדה בטוח שתשיגו מענה.
האחיות ליסה וכריסטינה
313[QUOTE=כוסמין]אם ליסה לא מורידה מחיר זה אומר שקריסטינה פחות אטרקטיבית?[/QUOTE]
ערבה אנושית 2014-02-20 21:26:18
ידידי לומברוזו כבר ענה ובטוח יותר טוב ממה שאני מסוגל לענות, שגם כריסטינה מאוד נחמדה. נכון שיושבים איתן בבית קפה ליסה מרשימה הרבה יותר ביופיה. אבל לרוב חברי הפורום מענין מה קורה במיטה ולא בבית קפה. אז עם מחיר שווה של 480 במשך שנתים העדפתי את כריסטינה על ליסה. גם בתקופה שלקחתי אותן לסרוגין או בחפיפה, ההוויאה מינית עם כריסטינה הייתה יותר עוצמתית. (מסיבות אישיות בשנה אחרונה אני מעדיף את ליסה)
הורדת מחיר ע"י כריסטנה נובע מצרכים כלכליים שלה כי כמו שהיא אמרה לי: עדיף 6 ב300 מ3 ב400. (יש הבדל פסיכולוגי במחיר). ליסה מעדיפה 3 ב400 ( המספרי לקוחות להדגמה בלבד ולא לפרק זמן מוגדר).
האחיות ליסה וכריסטינה
314[QUOTE=dark prince]ליסה נראית הרבה יותר טוב מכריסטינה[/QUOTE]
נכון, כי ליסה יפיפיה. אבל גם כריסטינה מאוד חננית ומאוד נשית. על מיניותה עוצמתית כתבתי בהודעה קודמת
האחיות ליסה וכריסטינה
316[QUOTE=BBWLover]קריסטינה יותר נשית ויותר סקסית . נקודה . סימן קריאה !
[/QUOTE]

האחיות ליסה וכריסטינה
317[QUOTE=ערבה אנושית]
[QUOTE=On18]יש בעייה קשה ממוצאי שבת ליסה לא זמינה בכלל , ביום שלישי הייתה זמינה אבל לא היה מענה גם ב SMS [/QUOTE]
ממש שטויות. אני מבלה עם ליסה המון שעות (כמובן רובן לא במיטה) וגם משוחח המון בטלפון. רק בזמן הזה ליסה נותנת פרטים לעשרות מתקשרים. קל לחשב לכמה היא עונה במשך השבוע. כמו כן רוב הלקוחות שלה הם חדשים.
כמובן שליסה וכריסטינה כמו רובן שתחום לא עונות לחסוי.
אז עם קצת סבלנות והתמדה בטוח שתשיגו מענה.
אני מנסה בכל כמה שעות להתקשר אל ליסה מאז מוצאי שבת , גם בפעמים שהקו זמין אין מענה וגם כאשר אני משאיר הודעה SMS היא לא חוזרת אליי , התקשרתי לא קצת אליה , כצופה מהצד זה חוסר רצינות מוחלט , גם לאחר 8 בערב אני מנסה ואין כלום כל הזמן תל קולי , רוב הזמן הקו על תא קולי שעות בודדות שהקו נפתח וגם בהם אין מענה ולא משנה מתיי וכמה תתקשר !
ושוב אני מזכיר לך שאני מנסה שוב ושוב ושוב , נותנת פרטים לעשרות ?82 שעות לתפוס אותן ואתה אומר לי סבלנות
האחיות ליסה וכריסטינה
318אולי לא בא לה לענות לך ,או שהיא חולה או שנסעה לנפוש או במחזור ... מה זה משנה ? אני לא מבין למה אתה כל כך עצבני עליה.
המקצוע הזה הוא משהו לא מחייב ולא כבול בשום תנאים של קבלת קהל לפי שעות.
אם היא היתה קובעת איתך ונעלמת ...זה לא מקובל ! אבל סתם לא עונה - SO WHAT ?
יש מספיק בנות לספק את החרמנות שלך ולפעמים עודף להיטות יכול להפחיד בנות עובדות.
ולסיום - אם אתה בעצם לא עצבני אלא רק דואג לשלומה - תנסה את קריסטינה - היא בטח יודעת מה קורה

האחיות ליסה וכריסטינה
319[QUOTE=BBWLover]
[/QUOTE]
אולי לא בא לה לענות לך ,או שהיא חולה או שנסעה לנפוש או במחזור ... מה זה משנה ? אני לא מבין למה אתה כל כך עצבני עליה.
המקצוע הזה הוא משהו לא מחייב ולא כבול בשום תנאים של קבלת קהל לפי שעות.
אם היא היתה קובעת איתך ונעלמת ...זה לא מקובל ! אבל סתם לא עונה - SO WHAT ?
יש מספיק בנות לספק את החרמנות שלך ולפעמים עודף להיטות יכול להפחיד בנות עובדות.
ולסיום - אם אתה בעצם לא עצבני אלא רק דואג לשלומה - תנסה את קריסטינה - היא בטח יודעת מה קורה

[/QUOTE]
BBWLover ענית יותר טוב מי מה שיכולתי לענות.
הן לא עובדות בשבת ורק לפעמים בשישי. גם לא עובדות אחרי 7 בערב.
במקרה של ליסה שתים מניחושים של BBWLover היו נכונים.
כול אחד יכול להיות לא מרוצה שלא עונים לו, אבל למה לערב את כולנו?
וOn18 אם כול כך חשוב לך להיפגש עם ליסה - נדבר בהו"פ