כ עיסוי אירוטי בפואבלו אספניול - מריה/מריאנה - דף 26 - סקס אדיר

עיסוי אירוטי בפואבלו אספניול - מריה/מריאנה

251
התקשרתי אליה, הייתה נחמדה אך חשדנית,
- "מאיפה יש לך את המספר?״ שאלה, אמרתי ״מחבר״,
- ״איזה חבר?״ הקשתה,
התחלתי לגמגם, לא ידעתי אם לספר לה על הפורום, בסוף נשברתי,
- ״אני חבר בפורום כזה, את מבינה..״
- ״אהה מהפורום!״ קטעה אותי
- ״למה לא אמרת מההתחלה, אני בד״כ לא מקבלת חדשים, אבל מהפורום זה כמו משפחה״ אמרה וחיממה לי את הלב.
ניסינו למצוא זמן לטיפול, לא הצלחנו, או שהיא כבר תפוסה או שאני תפוס בעבודה.
בהחלט השאירה עלי רושם חיובי בטלפון ולאור הדיווחים המפרגנים זה בלתי נמנע שניפגש בקרוב.
מעדיפה שיתקשרו אליה בשעות הבוקר לתיאום פגישה.
אני בהחלט מבטיח לחזור עם דיווח ולסיים את מה שהתחלתי :-)
I don't pay Hookers for Sex

I pay them to leave (:

- Charlie Sheen

255
היי לכולם ...
אחרי פסק זמן ביקרתי השבוע את הגברת מפאבלו .... לאחר שחזרה מחופשת הלידה .
כמבקר ותיק של כרגיל קבלתי יחס מיוחד .... אכן לגברת גדלו השדיים בצורה מטורפת ומשגעת אך גופה חזר למבניה היפה רזה וקומפקטי ... כרגיל כייף של עיסוי ובונוסים ....

256
לפני כמה ימים ולכבוד היומולדת החלטתי לשפוך את מיטב זרעי וכספי אצל מריאנה. מתנה קטנה לעצמי :). התקשרתי יום קודם, תיאמתי להיות האחרון, היא תמיד מבטיחה לי שאם אני יגיע אחרון היא תפנק אותי בעוד זמן. הגעתי כמה דקות קודם, מסטול מוות יש לציין, והנה ההוכחה שסמים דופקים את הבן אדם... הייתי אצלה כבר כמה וכמה פעמים בעבר והפעם כשהגעתי אליה הלכתי פאקינג לאיבוד! הסתובבתי איזה 20 דקות מסביב לבלוק ובשכונה ולא הצלחתי לזהות את הבית. אז כל הזין לי כי הזמן הזה ירד רק ממני :(
הגעתי, נכנסתי, קולחתי, כל השטיק הרגיל ותוך כדי אני מרגיש שזה לא זה, אני לא שם, אפילו במציצה במקלחת לא עמד לי. אולי זה קרה סוף סוף? התרגלתי? זה קורה לי כמעט עם כל אחת בחיים, אני מכיר מישהי (לא נערה עובדת), הכל מגניב בהתחלה, מזדיינים, יש תשוקה, ומהר מאוד מתחיל לשעמם לי.
בכל מקרה, נשכב על המיטת עיסויים, היא מתחילה לעסות, לשם שינוי היא שותקת שזה ממש טוב ומתאים. העיסוי לא משהו, האנרגיה שלי לא משהו, נראה לי שנגמר, שזהו, הגיע הזמן לעבור הלאה (מי מכיר מישהי כזאת?) לעיתים העיסוי טוב, לרוב הוא לא. ואז מתחיל השלב הארוטי. אין מה להוסיף כאן יותר מדי על כל מה שנכתב, היה מדהים, מפעם לפעם איתה היא נפתחת יותר ואני משיג יותר. לא סקס, לשם אני לא מנסה אפילו, אבל כן אווו כל כך כן!!!

מריאנה אהובתי, את מדהימה ואני מאחל אותך לכל גבר עם גב תפוס ולחץ בבייצים. אבל נראה לי שאני לוקח הפסקה לכמה חודשים. זה לא את, זה אני. אני רוצה שהקסם יחזור
מה ההבדל בין זונה לשרמוטה? זונה מזדיינת עם כולם, שרמוטה מזדיינת עם כולם חוץ ממך

257
ביקרתי אותה השבוע בפעם הראשונה מאז הלידה ומה אומר ידידי רק משתבחת עם הזמן, מרבע הכניסה ועד היציאה הרגשתי בעננים ואני לא זוכר שהרגשתי כך אצל ישהי אחרת ועברתי לא מעט, המציצה המושקעת והמקלחת המשותפת ומשם למיטה לעיסוי טוב ומשחרר והפינוק הסופי של חגיגת שאיבות ובודי של כ30 דקות שהחזירה אותי קצת לבודי התאילנדי, מריה אין עלייך מספר 1!!!

259
[QUOTE=לומברוזו]

אכן ישנה בעייה להשיג ולתאם פגישה עם מריאנה.
כאשר מריאנה מתפנה היא לעיתים מתקשרת לפונה, אך לא מדובר בשיחה ממש אלא בצינתוק (צלצול וניתוק). אם הפונה פנוי, הוא אמור להתקשר אליה מיד, ואם לא - לא. כמובן שכדאי לרשום את הטלפון שלה לא תחת הכותרת "מריאנה מסג' ארוטי" אלא תחת "מוריס שרותי מוסך".
[/QUOTE]

החלטתי לקרוא את כל הפוסט שוב מהתחלה
חחחחחחחחחחח קרעת אותי לומברוזו חחחחחח מוריס שירותי מוסך
כבר 4 שנים שאני מנסה להגיע למוריס הזה, אולי היום זה יקרה

בגדול... תחשוב גדול, בקטן תיהיה לעניין !

חזור אל “ריכוז הודעות ספאמר”