כ הזמנה לגנג-בנג\בוקקי - דף 5 - סקס אדיר

הזמנה לגנג-בנג\בוקקי

41
[QUOTE=arshavin]זה לא נראה לכם קצת לא מוסרי לעשות דבר כזה ?
רק שתדעו שזה סוג של אונס ואתם יכולים להסתבך עם החוק.
[/QUOTE]

על איזה אונס אתה מדבר? בחורה שמגיעה מרצונה החופשי למועדון חילופי זוגות וגם שם אין לאף אחד זכות לנגוע בה בלי שהיא מסכימה במפורש (אלו הם הכללים בכל מועדון חילופי זוגות ומי שנוגע בבחורה בלי הסכמתה אפילו ביד מעיפים אותו מיידית) איך זה בדיוק אונס?

אני מדגיש לכל מי שנמצא בעולם הזה של חילופי זוגות ומועדונים ידוע וברור שאסור לגעת בבחורה בלי לבקש את רשותה לפני ואם היא לא מסכימה גם בערב גנג בנג אסור לגעת בה.

היא גם יכולה להסכים לאחד ולא להסכים לאחר הכל רק מרצון חופשי אז איך אונס?

מי שמאונן לא מזיין

הזמנה לגנג-בנג\בוקקי

44
[QUOTE=Pinto] לא נעים לי לגנוב את הצגה עם כול הכבוד , עשיתי דבר דומה עם שלושה ילדות בנות 17 בגרמניה שנה שעברה .
וכן זה חוקי ( אני בן 19) ודברים כאלה קטנים עלי.
[/QUOTE]
באיזה מועדון בדיוק בגרמניה הצלחת לעשות את זה ? באיזה עיר או שזה התארגנות פרטית ?

הזמנה לגנג-בנג\בוקקי

45
[QUOTE=arshavin] מהסיבה הפשוטה שאסור למספר רב של גברים לזיין בחורה אחת זהו אונס כמו שאסור על פי החוק לקיים יחסי מין בין הפקידה למנהל.. (ראה מקרה קצב)
מה גם שאתה לא יודע אם זה באמת בהסכמה לך תדע אם היא מקבלת סם אונס או משהו כי לא נראה לי הגיוני שבחורה תרצה להזדיין עם כל כך הרבה גברים בבת אחת וגם אם לא זה עדין לא חוקי.[/QUOTE]
ידידי היקר ברוך בואך לעולם הסטיות והמין שאותו אל תנסה להבין.לכל אחד יש פטיש למשהו וגם לבחורות. יש שאוהבות אורגיות אחרות כושי אים זין ענק יש שאוהבות השתנות וביזארי כולל קשירות והשפלות.כל עוד זה בהסכמה זה חוקי.אני לא אלך להשתתף במשהו שאני אפילו אחשוד שיש משהו לא חוקי כמו סם אונס וכמובן גם באירוע עצמו לא משפילים את הבחורה כמו בהמות.
שלח תגובה

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”