כ ליה וקורין מגבעון - דף 2 - סקס אדיר

ליה וקורין מגבעון

11
נסיך ו- Never , אני מזדהה ומקבל את הדברים של שניכם.
לדעתי, הגברת בעלת הבית מלכתחילה לא התייחסה במיוחד לחרם ולאיומים בפורום, כי היא הניחה בטעות שיש לה בסיס רחב של לקוחות נאמנים שמוכנים ויכולים לשלם יותר, וברור שיש כאלה, אבל אלה פחות ממה שחשבה, וגם הם מושפעים מעליית המחירים או מהדברים שכותבים כאן. אני מדבר על אלה שלוקחים טיפול של שעה או יותר, לפעמים 4 ידיים עם שתי בנות, במסגר יש גם אפשרות של טיפול בג'קוזי לשעה, לא יודע כמה זה עולה כי אף פעם לא היה רלוונטי עבורי...
במשך הזמן היא הבינה שהחישובים שלה לא היו נכונים, כי הרווחים הצטמצמו וגם הבנות התחילו לקטר ולעזוב... אבל האגו שלה לא הותיר לה להוריד בחזרה את המחיר... אז המקסימום פשרה בשבילה היה לאפשר את הטיפול של חצי שעה בגבעון. בקיצור, שתחליט מה שתחליט. הכל בידיים שלה...
מחפש את הדבר האמיתי!

ליה וקורין מגבעון

12
משיחה שניהלתי עם קרן שעבדה שם, הבנתי שהעזיבה של הבנות היתה בעיקר בגלל שבעלת הבית רצתה לגלגל עליהם את כל נושא המס, כלומר, להפכן למעין פרי לאנסריות שפועלות אצלה במתקן, כשהאחריות היא על המעסה.

אני לא מאמין שהיא אכן הלכה בכיוון הזה, אך זאת היתה כוונתה, וכוונה זו די היה בה להבריח כמה בנות מוצלחות ביותר.
A one woman's man

ליה וקורין מגבעון

15
אני לא מאמין שאתם פורצים את החרם, אני מאז לא דרכתי במקום הזה, החלפתי אותו לטובת האורגים בחולון ופריימן בראשון לציון, אחלה שירות אחלה מחיר אחלה נקיון וסטייל. פשוט כיף.
אם אתם רואים שהחרם פועל את פעולתו - אז למה לא להמשיך עוד קצת?? בדיוק כמו כל הסיפור עם איראן שעד שהחרם נותן את אותותיו בא אובמה ומקל עליהם...

ליה וקורין מגבעון

16
[QUOTE=wow]יש במקום 2 מעסות חדשות.

נטע ומעיין. מישהו מכיר? (הן עובדות היום)
[/QUOTE]

הייתי אצל נטע. לא משהו מיוחד.

מסאז' טוב, אבל לא יודעת כל כך לעשות הרפיה (לדעתי חדשה בתחום) ולוחצת עליו יותר מדי, משל סחטה לימון לסלט.

יצאתי עם כאבים.Sleepy

אבל..יש פונטציאל.
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”