כ זונות - התעוררות באזור התעשייה של חולון - דף 50 - סקס אדיר

זונות - התעוררות באזור התעשייה של חולון

491
מי זאת עדן? עומדת בסוף המרכבה? בתחנת אוטובוס הכוונה או יותר לכיוון השופרסל? איך נראת ? גיל?
ולגבי ימים מומלצים אין כאלה לצערי זה כל פעם משתנה..לפני איזה שלושה שבועות הייתי בהלם ממש תענוג רביעי אחד מליון אופציות
שבוע לאחר מכן אותו רביעי אותה שעה שומם...
זה משתנה והלואי והיינו יודעים על ימים חזקים

492
עדן יושבת בתחנת האוטובוס ברחוב המרכבה בהתחלה שקרובה לצומת המלאכה ונמצאת בדרך כלל בין 8:30 -11 +-, בימי אמצע השבוע ואכן נותנת שירות מעולה ונחמדה מאוד ודרך אגב מגיעה מלוד ואמרה לי שלפעמים גם מקבלת בבית, אבל לא לקחתי ממנה טלפון למרות שהסכימה לתת ללא היסוס. בכללי איזור התעשיה בחולון די יבש וחוזר על עצמו ואפשר להגיד שאין משהו חדש או מיוחד והיחידות ששוות שם הן: עדן מאיה ונטלי. כל היתר שאם הן נמצאות הן די משעממות

497
עליתי עם מישהי במוצ"ש שעומדת ליד תחנת הדלק ברחוב הראשי (המרכבה?) ...הגברת רוסיה עם שיער/פאה בלונדי ארוך...לקחה אותי למקום שקט ברחובות המקבילים...סיכמנו על מאה מציצה וזיון...אחרי מציצה של כמה דקות ביקשתי לזיין ואמרה שכבר מצצה מספיק זמן ואני צריך לגמור ואין זיון...התעצבנתי אז מצצה עוד חצי דקה וכשלא גמרתי אמרה זהו...
חרא של עקיצה ...
אחרי כמה דקות נסעתי לרחוב שבו עומדות שלוש רוסיות (כשבאים מכביש 44 זה שמאלה ושמאלה מיד) ושם לקחתי מישהי שאני לוקח מדי פעם עם קוקו שחור ונראית לא משהו...
לא שואל שמות של זונות רחוב..
בקיצור הלכו עוד מאה ש"ח אבל שם הית המציצה סבבה וזיון נעים קצר..

אני מזיין משמע אני קיים

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”