כ שלי-חדשה בבת ים - דף 3 - סקס אדיר

שלי-חדשה בבת ים

22
כן ברור לי שזה זמני העומס בגלל הפורום והנושא שפתחתי אני יודע מה הולך אצלה אחי אל תשכח שהייתי שם!
כנראה היא מאוד מאוד מאוד חשדנית כי גם היא לא רוסה לקבל רוסים כמו שאמרת וגם אותי היא תחקרה ושאלה מאיפה אני ואיפה אני עובד...
לך תדע אולי הייתי מוכר לה מאיפשהו.........
בכל מקרה כמו שכבר אמרנו פה זה רק זיון נטו ומהיר מעבר לזה לא מקבלים כלום שם
אני גם בטוח שהחימום הזה שעובד שם נועד כדי להתיש אותנו ולרצות לברוח מהחדר

שלי-חדשה בבת ים

23
מסכים איתך בלאקו. גם בעניין החשדנות, גם בעניין החימום.

בכל אופן נראה לי שמכח הבחינות- עדיף להפסיק לכתוב פה עליה.

ככל שיהיה לה פיות פרסום- ככה העניין בה ייחזור לפרופורציות. זה רק יכול לשפר את השירות שם.

שלי-חדשה בבת ים

26
איזה באסה חברים שלי הפסיקה לעבוד בדירה................
אם למישהו יש מושג איפה היא ממש אודה לו ממש התבאסתי לשמוע את זה
לא חשבתי שאגיע למצב הזה שאני לא מוצא ומתבאס מזונה שהפסיקה לעבוד
אומנם השירות לא היה הכי להיט כמו שרשמתי אבל תמיד היה לי טוב לדעת שיש פצצת מין שאני יכול להביא תמורת 200 שח בלבד!
מבחינה זה אבידה קשה מאוד. זאת הדירה הראשונה שלי (לא מחשיב מסאגים) והיחידה והסיכוי שלי למצוא אותה קלוש
כל היודע משהו על מקום הימצאה שיגיד משהו!
סימני היכר מיוחדים גבוהה צרת מותניים חזה גדול מאוד רזה פנים יפות סיליקון בשפתיים שיער שחור
פירסינג בטבור ! והכי חשוב קעקוע של שדון על הבטן מקדימה.. אי אפשר לפספס דבר מדהים כזה!

מקווה למצוא אותה...
היום הלכתי למחליפה שלה בחורה בשם "אלין" ולצכרי המתנתי 20 דקות בחדר המתנה וכשנכנסתי קבלתי פרטים ויצאתי אחרי דקה כי אני לא אוהב שמנות) מי שאוהב מלאות מאוד עם חזה ענק שילך אליה.

שלי-חדשה בבת ים

29
שלי הזאת עובדת עכשיו ברמת גן במחיר של 350 שקל...היא אכן פצצה לא נורמלית אבל בהתאם לכל הבחורות היפות מאוד השירות שלה לא משהו.מתאים למי שרוצה לזיין בחורה מאוד יפה וכוסית פחות מתאים למי שרוצה יחס ממש של חברה וכאלה
אם כבר אז את הטוב ביותר!
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”