כ מודיעין נפילה קשה-טל המעסה - סקס אדיר

מודיעין נפילה קשה-טל המעסה

1

מפרסמת ביד 2 בימים ספציפים היא במודיעין בתמונה ניראת מעולה כשמגיעים סבירה לוקחת 300 שקל הכי מבוזבזים שהיו לי.

מתקתקת אותך אחרי 10 דקות מקשקשת שטויות לא נותת לגעת בשום מקום רק להסתכל בקיצור זרקתי 300 שקל וברחתי.

הציעה להיפגש פעם אחרת במלון להרפתקאה אחרת אחרי מה שהיה אמרתי לה שתחפש פרייאר אחר.

3
על הבוקר טלפון היסטרי מחבר ממודעין... "בת זונה... איך היא עקצה אותי... 350 שקל 20 דקות בלי מקלחת"

"רגע אחד" אני עונה לו... מנסה להעיף את קורי השינה מעיני "על מה לעזעזל אתה מדבר???"

החבר מתחיל להסביר "טל ממודעין מפרסמת ביד 2 300 טיפול,הדליקה אותי המחשבה ללכת למישהי ממודעין אולי אני מכיר אותה אולי יתפתח משהו... לקחתי מונית נסעתי אליה נסיעה קצרה למרות שקבענו שעה היא נתנה לי להתייבש בחוץ 30 דקות,בסוף כשנתנה לי לעלות דווקא הייתי מבסוט,דירה יפה מעוצבת בטוב טעם מאוד נקייה הבחורה עצמה צעירה על גבול המילפית כוסית חזה ממש גדול עומד בקיצור פצצה.
נתתי לה 300... היא אמרה שהמחיר הוא 350,בגלל שהיא הייתה נראת פצצה אמרתי אני אשלם עוד 50 בטוח היא תתגמל אותי.
התחילה מסאג' מעפן וחלש אבל לא היה איכפת לי רציתי שיהיה אקשן,אחרי 15 דקות של עיסוי סתמי הסתובבתי והיא התחילה בהרפייה חלשה ומכנית.
ניסיתי לשלוח ידיים אבל היא לא מסכימה שייגעו בה בכלל.בשום איבר בגוף.
לא יודע איך הצלחתי אחרי כמה דקות לגמור,זה בטוח בגלל שכמה ימים התאפקתי ולא בגלל נפלאות ההרפייה שלה.
ביקשתי מקלחת אמרה שאין כי היא שכחה להדליק את הדוד,שאלתי אותה למה כזה קצר למה היא אפשר לגעת בה?
התשובה הייתה זה מה יש, טוב לך תבוא לא טוב לך אל תבוא.
בקיצור 400 שקל עם מונית אני גר בסביבה חיכיתי למטה כמו כלב, 25 דקות כל המפגש מיקלחת אין אבל עצבים היא הביאה לי מכול הלב.
בגלל שהטונים קצת עלו על אופי העיסוי היא ביקשה ממני למחוק את הנייד ולא להתקשר בחיים".

זה היה סופו של המפגש... אני לא יודע איך אפשר להתחיל לעבוד ביום כזה אחרי מפח נפש כזה???

אני גם אשמח לדעת אם עוד אנשים ביקרו את העלמה.

שב"ש

זה הנייד שלה... 058-6274779

לא ללכת בשום אופן.

[הועבר לשרשור המתאים]

UMA2014-03-03 20:33:30
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

6
אדמין יקר...

אפשר לאחד את הפוסטים.... תודה Hug

http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=29986

[בוצע איחוד שרשורים, הלינק יפנה לשרשור הנוכחי]

UMA2014-03-03 20:34:52
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

7
שלום חברים,
הייתי השבוע באיזור מודיעין. הסתכלתי ביד 2 ומצאתי את טל. משום מה כשחיפשתי את הטלפון שלה בגוגל (058-6274779) קפץ לי רק הקישור של יד- 2. כועס .
התעצלתי לעשות חיפוש דרך האתר ועל טעויות משלמים. בכי
אומנם החוויה שלי הייתה פחות קיצונית ממה שתואר לפני ולא הייתי מרחיק לכת ולצעוק עקיצה אבל בהחלט מפגש שלא שווה לא את הכסף ולא את הזמן כך שאני לא ממליץ.

התמונות ביד 2 אמיתיות ובכלל היא נראית סביר. היא לא ענתה לטלפון וקיבלתי את כל הפרטים בסמס מכיוון שהיא טענה שהיא עסוקה. הגעתי למקום. לא הוצעה מקלחת אבל באתי מצוחצח מהבית אז ניחא. המסז' שלה חובבני והיא גם אמרה שהיא למדה מעיסויים שעשו לה ולא באופן מסודר. טנטרה לא היה שם ולהציע טנטרה כשאת אפילו מסז' לא יודעת - לא יפה כועס.
בתחילת המסז' היא ביקשה לעשות פיפי מכיוון שהיא שתתה הרבה. לדעתי היא ניצלה את הזמן לתזמן את הלקוח הבא כפי שעשתה לי אבל אני לא בטוח. בכל מקרה, בטלפון היא לא דיברה בזמן העיסוי.
כפי שכבר רמזתי, גם הקטע האירוטי היה על הפנים (בודי קצרצר והרפיה ידנית עם גניחות מפוברקות מצידה).
יאמר לזכותה שלאחר הפורקן היא לא שילחה אותי לשלום אלא שאלה עם אני רוצה עוד מסז' והמשיכה במסז' כמה דקות נוספות כך שהזמן נוצל בצורה סבירה.
היא לא הציעה מקלחת בסיום אבל כששאלתי אם אפשר להיקלח היא אמרה שאם אני מבקש - אין בעיה (באמת זה נראה לה מוזר שבן אדם שהיא מרחה אותו בשמן מכף רגל ועד ראש, רוצה ישר להתלבש ולא ללכלך את הבגדים שלא! אני יודע, אני מוזר צחוק).
מה שכן - היא נתנה לי להתנגב במגבת שעליה שכבתי, עם כל השמן - מאד מתחשב מצידהDead
היא גם לא התקלחה אלא ישר התלבשה כך שאני לא יודע אם היא מתקלחת בין לבין מבולבל.

לגבי שאר הפרטים תקראו מה אמרו קודמי.

לסיכום - לא הייתי אומר עקיצה אבל בהחלט לא שווה את ההשקעה. מסקנה נוספת - לא להתעצל ולחפש בפורום כיוון שאם לא היית מתעצל, היית חוסך לעצמי זמן וכסף.

8

התרעה היא החליפה את השם לשרון בפרסומת ביד 2

באזור בת ים היא כותבת למפגש במלון או בבית חברים אל תיפלו בפח הרמאית הזאת פשוט מחפשת לקחת לכם את הכסף במודיעין עדיין מקבלת בימים ספציפיפ לברוח כמו מאשששש.
יש תמונה אמיתית במודעות שלה ניראת טוב בהם
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”