כ פעם גן עדן והיום גיהנום - סקס אדיר

פעם גן עדן והיום גיהנום

1
שלום לכל החברים , לא דיווחתי המון זמן בעיקר בגלל סוג של גמילה שעשיתי לעצמי .
לא אשקר ויספר לכם סיפורים על כך שלא ביקרתי באזורים של הבנות העובדות כמה פעמים , אבל לצערי פעם אחת לא היה משהו ראוי לדיווח .
בואו נתמצת את זה , ביקרתי אולי עשר פעמים בחצי שנה האחרונה ואולי פעמיים זכיתי למציצה סה טו .....

לפני 12 שנים כשהייתי בן שבע עשרה האיזור של תמ"י היה חלומו הרטוב של כל נער חולה מין קריצה .
אני זוכר שהיו תקופות שהייתי חורש את האזור ברגל עד שהייתי מוצא מישהי שתסכים לעבוד מאחורי איזה בניין .

את הלילות המטורפים שהייתי מגיע עם הרכב ומרוב הצע לא ידעתי את מי להעלות לרכב , בסוף הייתי מעלה שתיים או שלשוש בנות בלילה אחד ולפעמים שתיים ביחד .
בבורסה בכלל הייתה תקופה עם מלא פצצות רוסיות שהיו עושות השלמה מלבד לדירות שבהן עבדו או כאלו שנשרו מאי אלו סיבות מדירות יוקרה לרחוב ...

אין ספור סיפורים וחוויות עברנו באזורים האלה ....
והיום מה נשאר ?
רק המיץ של הזבל , נרקומניות גמורות מלאות בפצעים וחלחלה שבמקום לחרמן אותך הן גורמות לבטן להתהפך ..
הרבה פעמים אני מדבר לעצמי : " אני עד כדי חרמן ? " שווה לקחת סיכון " וכו' ..
לשמחתי אני רוב הזמן מתגבר על היצרים שלי ובוחר לא להעלות אף אחת , ותשמעו לי כדאי לכם מאוד לעשות כמוני .

זו סכנת נפשות לא מספיק הסמים שהן צורכות היום רוב הלקוחות שלהן זה הסודנים המגעילים האלה שמתקלחים פעם בחודש עם בכלל
ובדיוק כמונו גם הם יודעים להוסיף עוד חמישים שקל וזוכים למציצה או זיון בלי קונדום , אתם רוצים להיות הבאים בתור אחרי אחד כזה ?
תנתקטו בשמנה זהירות ואל תתפתו להעלות כל אחת לרכב ובטח לא כמו שחלק מהחברים כאן מנסים לרדת להן , לנשק או ללקק את הפטמות .

מה אתם חושבים ההצע הולך להשתפר בסיום החורף ? או שזה לא בגלל החורף ולילות הציד של פעם לא יחזרו יותר ?
פעם עוד הייתה לך תקווה עוד סיבוב ועוד סיבוב ועוד סיבוב ובסוף היית מוצא משהו , אבל היום אתה היחיד שמקבל זין וחוזר הביתה עם כאבי ביצים ופחות טנק דלק ...

לאלה שכותבים על הדתיה בבורסה , זה גבר נקודה !!!
בדוק וחתום ! ( 1000 שקל למי שמוכיח אחרת )

מתחם הבורסה גם כן גמור , כל מה שיש שם זה שוטרים משועממים על ג'יפים של 200 אלף שאנחנו ממנים .
באים להציק לאנשים כמונו במקום לעשות בדק בית בארגון שלהם או לטפל בעבריינים האמיתיים .

תל ברוך ירד מהפרק צבחינתי לפחות גם כן בגלל השוטרים ובגלל העובדה שתשעים אחוז זה קוקסינלים .

אחרי כל הזיוני שכל נעבור לעיקר .
למה אף אחד לא מדווח על הילדונת הרוסיה בת18-19 שנוהגת לשבת בתחנת אוטובוס מול בנק לאומי ?
יש לה מנגנון סינון מאוד לא ברור , הסיכוי שהיא עולה עם מישהו זה בערך אחד לעשר .
גם אותי סיננה , היא גורמת לפעמים לעשר רכבים לעמוד בתור ונדיר שבסוף מחליטה להעלות עם מישהו .

יש עוד רוסיה בער בת 35 , מטר שבעים , בלונדית עם שער ארוך וחלק .
תמיד לובשת מכנס מחוייט וג'קט , פעמיים ראיתי אותה בהר ציון בצד שמול הכספומט בקטע שבין קיבוץ גלויות לשלמה .
פעם אחת עצרתי לשאול כמה היא רוצה בעבור מציצה וביקשה 100 ש"ח , לא העלתי אותה כי היה עלי רק שטר של חמישים ולא רציתי
לעצור למשוך כסף ... מישהו דגם ?

הרוסיה השמנה עם הפלולה בפנים שלפעמים בבורסה ולפעמים בהר ציון הייתה עובדת פעם באחד הפיפשואוים בבורסה ,
בחורה נחמדה עם מי שנחמד אליה והיא מאוד מאוד מאוד נקיה !!
חזה גדול ושרות לגמרי סביר לעומת שאר הבנות בשוק .

רג'ינה הפכה לצל בנוף של תמ"י ואני לא מבין איך הגוף שלה לא קורס עם כל הרזון והסמים שהיא צורכת .
חבל הייתה אחת המציאות הגדולות באיזור בין עם זה במראה ובין בליקוקי הביצים המטורפים שלה , על הכוס הצר שלה אני כבר בכלל לא מדבר ...

באיזור רכבת ההגנה אכן יש לפעמים מציאות אבל גם זה הפך לנדיר .

בקצב הזה או שנעבור רק לדירות או למרות כל הסלידה שלי מקוקסינליות נתחיל להעלות אותן ,
זה מטורף הן נראות יותר טוב מבנות רגילות שאתה פוגש ביום יום , לא יודע למה אבל משהו בראש מונע מונע ממני לקחת אחת כזאת אפילו למציצה , תקראו לי הומופוב אבל המחשבה של לקבל מציצה מישהי עם שמוליק בתחתונים לא עושה לי טוב .

סליחה על החפירה ועל כך שלא תרמתי מידע חדש
Living on the wild side of life

פעם גן עדן והיום גיהנום

2
אחלה דיווח באד בוי 25, אז ככה לא יודע מי זאת הילדונת בת ה 19 שאתה מתכוון ,אם כבר אתה משתף תוכל לתת פרטים מראה

חיצוני שעות וכ"ו

לגבי הרוסייה השמנה אתה מתכוון להיא שעומדת פעם בבנק לאומי ופעם בבורסה(ברחוב היצירה איפה שסגרו את החניון),שמנסה

לשכנע שכדאי לך לעלות אותי אני מוצצת מצוין ב 100

וכן פעם אי שם בבורסה בין השנים 97 עד 2005 היה פשוט תענוג ים של כוסיות רוסיות שזה לא להאמין הן היו נלחמות בניהן על כל

לקוח

היה בזמנו גם את 'התנור' המקורי עם המשולש ברוטב פיצה הטעים והפריך והמון גבינה ולא מה שהיום

טרופיקנה,ברדלס(פיפ שואו איכותי) למי שזוכר אחח פשוט עצוב

היית יכול לזיין ב 150 פצצות על (40 דקות מלאות) במתחם התחנה הישנה וגם בשונצינו ובמכון 101 ומכון הכוכב האגדי לעומת

היום

superman19792014-03-03 23:39:37
מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

פעם גן עדן והיום גיהנום

3
שמע אמנם לא תרמת מידע חדש אבל כל מילה שלך בסלע, תיארת בדיוק את המצב כיום לעומת מה שהיה לפני כמה שנים.
אגב זה לא רק ברחוב, גם בדירות המצב התדרדר והיום בשביל לזיין כוסית צעירה צריך לטוס לחול.
רק ב 2007 הייתי מגיע ללוינסקי 66 והיה לי לבחור בין 2 צבריות צעירות בנות 19 ( אבל באמת בנות 19): דיקלה ומאי תמורת 200 שקלים.
וזו רק דוגמא אחת מיני רבים. היום אפשר למצוא רק זקנות או מכוערות ממש ואחרי 3 לידות, ולא זו בלבד אלא שהעלו מחירים.

המדינה מתדרדרת חזק גם בעניין זה. חבל מאוד.

ego22014-03-04 00:25:33

פעם גן עדן והיום גיהנום

5
[QUOTE=ego2]
רק ב 2007 הייתי מגיע ללוינסקי 66 והיה לי לבחור בין 2 צבריות צעירות בנות 19 ( אבל באמת בנות 19): דיקלה ומאי תמורת 200 שקלים.

[/QUOTE]

סליחה על על זה שאני קטנוני, אבל ב2005-6 הייתי מזיין שם תמורת 150 שאח"כ על ל180, אבל זיון ברמה , כוסיות GFE , מה שאתה רוצה , אין תקתוק זיון מטורף, וממה שאתם כותבים פה, הבנתי שזו נהייתה מאורת סודנים ומשכנם של יצורי אופל אחרים...

פעם גן עדן והיום גיהנום

6
וותיק מה אתה בדיוק רוצה ?
להתגאות שזיינת בעשרים פחות ממנו ?

סופרמן אתה משהו מיוחד לא השתנת בכלל , המידע שיש לי עליהן כתוב לך בפוסט .

ולבחור השני היא מגיעה בחמישה לעשר והולכת בדקה לשלוש ............................... אחי

פעם גן עדן והיום גיהנום

7
באדבוי25 לא רשמת שום תיאור איך נראית הצעירה הילדונת ובאיזה ימים היא נמצאת(ועוד באת בטענות למה אף אחד לא מדווח

עליה) ,כנראה שרק אתה הבחנת בה,ולכן נשמח לדיווח

שאלתי אותך לגבי הרוסייה השמנה ולא ענית ובחרת להתעלם

אז גם אתה לא השתנת

כלל

מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

פעם גן עדן והיום גיהנום

9
נו מה חדש? שאני התחלתי לזיין בתשלום התמונות באתרי המשרדים היו אמיתיות עם פנים והכל הרוסיות שעמדו בבורסה היו פשוט מטורפות ושהיית רואה מישהי כוסית עומדת ברחובות המוכרים ההנחה היא שהיא הייתה זונה, היום המצב הוא הפוך אם יש מישהי כוסית כנראה היא רק עוברת שם וממש לא זונה כי לא ייתכן שזונה תיראה טוב חחח . אין מה לעשות המצב חרבנה ולא ברור לי מי מרוויח מזה , הבנות העגלות והמבוגרות שזוכות בלקוחות כי אין ברירה או שמא אנחנו נמנעים לחלוטין ולא מזיינים בכלל ואז הן מפסידות. לגבי נושא הקוקסינליות אני אסביר לך את עמדתי בנושא.
הדבר הראשון שמשך אותי זה שהן היו פשוט יותר כוסיות מהבחורות העובדות הרגילות (לאחר הנפילה ברמה) יותר צעירות יותר מושקעות הציצי תמיד במקום בגלל סיליקון וידעו להתלבש באופן פרובוקטיבי ומגרה הרבה יותר מהזונות הרגילות.
הדבר הראשון שעלה במוחי זה הלו מה זה אני הומו אני סוטה גועל נפש משכב זכר ושאר בלה בלה.
אני חושב שמה שקובע בסופו של דבר זה הזין שלך. אם הזין רוצה סימן שאתה נמשך לזה ואתה לא יכול להכחיש
אתה צריך להבין שטרנסיות זה חלק מהאוכלוסיה יש גברים יש נשים יש טרנסיות יש גברים נשיים ונשים גבריות.
כמו שלא תלך לאישה ב'וצית כי היא נראית כמו גבר לא תלך לטרנסית גברית מאותה הסיבה ופה כבר אתה צריך להבחין מה נשי ומה גברי בעיניך אני לא חושב שיש פה אבחנה גמורה וברגע שתלך לקוקסינלית תיחשב הומו. הכל זה מה שאתה מרגיש וחושב לנכון.
היצר ההרפתקני שלי הביא אותי לנסות וזה לאחר שנה של התלבטויות. הפעם הראשונה הייתה הזויה ונעה בין מחרמן לדוחה מצד אחד התחרמנתי מצד שני הרגשתי שזה לא בסדר ולא הייתי שלם עם עצמי. אפשר לומר שזה טעם נרכש כמו בירה או סיגריה
אני בטוח שבפעמים הראשונות שעישנת או שתית לא אהבת את זה אבל עם הזמן למדת להנות מזה ולהנות מהייתרונות
אגב גם הפעמים הבאות לא היו משהו עד שלמדתי למצוא לזהות ולהגיע לשוות.
למה שאני אשלם פי2-3 על זונה שנראית פחות טוב מקוקסינלית עם כוס רחב (לעומת חור תחת).
אתה בכלל מדבר על קוויקים ומציצות באוטו גם ככה אתה לא רואה כלום. אנשים מעלים בכיף את טל שני ולא חושבים פעמיים קוקסינלית או לא נראה לי שאם הייתי מנסה היום הייתי מתחיל איתה.
חוץ מזה יש לך את עדן יוחנן שמארחת לסירוגין אמנם מנותחת אבל בוא תראה לי נקבה אפילו ב1000 שמשתווה אליה
אגב עוד ייתרון גדול זה מכיוון שיש קצת קוקסינליות את רובן אפשר למצוא ולהשיג תמונות אמיתיות ככה שאתה יודע לאן אתה הולך
בניגוד לחור השחור ומסך הערפל בזונות הרגילות.
תאמין לי שאם היו אלטרנטיבות במחיר שפוי שנראות טוב גם אני לא הייתי נכנס לתחום הזה.
לפעמים אני מנסה לחפש בחורות אפילו במחיר כפול רק בשביל הגיוון וזה פשוט מייגע וחסר טעם.
אני יכול לעבור על 20-30 בחורות ולא למצוא אחת בסטנדרטים שלי ממה שיש בהיצע היום פשוט מתסכל
אגב מה זה תמ"י? ואיפה הרוסיה בת ה19 עומדת לא הבנתי בנק לאומי איפה?

sunken3602014-03-04 12:45:44
סקס מוריד עול מלבך

פעם גן עדן והיום גיהנום

10
אני לא בא בטענות חמוד , אני רק מתעניין אם דגמו אותה כבר או לא .

אם היית חד מספיק היית מבחין שראיתי אותה כולה פעם או פעמיים , כתבתי לך שסיננה אותי .
דהיינו עצרתי שאלתי אם עובדת והיא אמרה לי : לואואוווו בלייאאאטטט .
אז מטבע הדברים לא יצאתי מהרכב עם צ'קליסט והתחלתי לשאול : בת כמה , מאיפה , באיזה שעות את עובדת .......

בכללי בערך מטר 65 , צעירה 18 19 , שער נדמה לי שאטני לכיוון ג'ינג'י כהה ( היה חושך לא בטוח ) אבל ארוך .
גוף טוב לא שמנה בכלל וגם לא רזה כמו רג'ינה , לבשה ג'ינס ומגפיים ...
ניראת בחורה רגילה לגמרי בקיצור

badboy252014-03-04 16:40:33
שלח תגובה

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”