לא אשקר ויספר לכם סיפורים על כך שלא ביקרתי באזורים של הבנות העובדות כמה פעמים , אבל לצערי פעם אחת לא היה משהו ראוי לדיווח .
בואו נתמצת את זה , ביקרתי אולי עשר פעמים בחצי שנה האחרונה ואולי פעמיים זכיתי למציצה סה טו .....
לפני 12 שנים כשהייתי בן שבע עשרה האיזור של תמ"י היה חלומו הרטוב של כל נער חולה מין

אני זוכר שהיו תקופות שהייתי חורש את האזור ברגל עד שהייתי מוצא מישהי שתסכים לעבוד מאחורי איזה בניין .
את הלילות המטורפים שהייתי מגיע עם הרכב ומרוב הצע לא ידעתי את מי להעלות לרכב , בסוף הייתי מעלה שתיים או שלשוש בנות בלילה אחד ולפעמים שתיים ביחד .
בבורסה בכלל הייתה תקופה עם מלא פצצות רוסיות שהיו עושות השלמה מלבד לדירות שבהן עבדו או כאלו שנשרו מאי אלו סיבות מדירות יוקרה לרחוב ...
אין ספור סיפורים וחוויות עברנו באזורים האלה ....
והיום מה נשאר ?
רק המיץ של הזבל , נרקומניות גמורות מלאות בפצעים וחלחלה שבמקום לחרמן אותך הן גורמות לבטן להתהפך ..
הרבה פעמים אני מדבר לעצמי : " אני עד כדי חרמן ? " שווה לקחת סיכון " וכו' ..
לשמחתי אני רוב הזמן מתגבר על היצרים שלי ובוחר לא להעלות אף אחת , ותשמעו לי כדאי לכם מאוד לעשות כמוני .
זו סכנת נפשות לא מספיק הסמים שהן צורכות היום רוב הלקוחות שלהן זה הסודנים המגעילים האלה שמתקלחים פעם בחודש עם בכלל
ובדיוק כמונו גם הם יודעים להוסיף עוד חמישים שקל וזוכים למציצה או זיון בלי קונדום , אתם רוצים להיות הבאים בתור אחרי אחד כזה ?
תנתקטו בשמנה זהירות ואל תתפתו להעלות כל אחת לרכב ובטח לא כמו שחלק מהחברים כאן מנסים לרדת להן , לנשק או ללקק את הפטמות .
מה אתם חושבים ההצע הולך להשתפר בסיום החורף ? או שזה לא בגלל החורף ולילות הציד של פעם לא יחזרו יותר ?
פעם עוד הייתה לך תקווה עוד סיבוב ועוד סיבוב ועוד סיבוב ובסוף היית מוצא משהו , אבל היום אתה היחיד שמקבל זין וחוזר הביתה עם כאבי ביצים ופחות טנק דלק ...
לאלה שכותבים על הדתיה בבורסה , זה גבר נקודה !!!
בדוק וחתום ! ( 1000 שקל למי שמוכיח אחרת )
מתחם הבורסה גם כן גמור , כל מה שיש שם זה שוטרים משועממים על ג'יפים של 200 אלף שאנחנו ממנים .
באים להציק לאנשים כמונו במקום לעשות בדק בית בארגון שלהם או לטפל בעבריינים האמיתיים .
תל ברוך ירד מהפרק צבחינתי לפחות גם כן בגלל השוטרים ובגלל העובדה שתשעים אחוז זה קוקסינלים .
אחרי כל הזיוני שכל נעבור לעיקר .
למה אף אחד לא מדווח על הילדונת הרוסיה בת18-19 שנוהגת לשבת בתחנת אוטובוס מול בנק לאומי ?
יש לה מנגנון סינון מאוד לא ברור , הסיכוי שהיא עולה עם מישהו זה בערך אחד לעשר .
גם אותי סיננה , היא גורמת לפעמים לעשר רכבים לעמוד בתור ונדיר שבסוף מחליטה להעלות עם מישהו .
יש עוד רוסיה בער בת 35 , מטר שבעים , בלונדית עם שער ארוך וחלק .
תמיד לובשת מכנס מחוייט וג'קט , פעמיים ראיתי אותה בהר ציון בצד שמול הכספומט בקטע שבין קיבוץ גלויות לשלמה .
פעם אחת עצרתי לשאול כמה היא רוצה בעבור מציצה וביקשה 100 ש"ח , לא העלתי אותה כי היה עלי רק שטר של חמישים ולא רציתי
לעצור למשוך כסף ... מישהו דגם ?
הרוסיה השמנה עם הפלולה בפנים שלפעמים בבורסה ולפעמים בהר ציון הייתה עובדת פעם באחד הפיפשואוים בבורסה ,
בחורה נחמדה עם מי שנחמד אליה והיא מאוד מאוד מאוד נקיה !!
חזה גדול ושרות לגמרי סביר לעומת שאר הבנות בשוק .
רג'ינה הפכה לצל בנוף של תמ"י ואני לא מבין איך הגוף שלה לא קורס עם כל הרזון והסמים שהיא צורכת .
חבל הייתה אחת המציאות הגדולות באיזור בין עם זה במראה ובין בליקוקי הביצים המטורפים שלה , על הכוס הצר שלה אני כבר בכלל לא מדבר ...
באיזור רכבת ההגנה אכן יש לפעמים מציאות אבל גם זה הפך לנדיר .
בקצב הזה או שנעבור רק לדירות או למרות כל הסלידה שלי מקוקסינליות נתחיל להעלות אותן ,
זה מטורף הן נראות יותר טוב מבנות רגילות שאתה פוגש ביום יום , לא יודע למה אבל משהו בראש מונע מונע ממני לקחת אחת כזאת אפילו למציצה , תקראו לי הומופוב אבל המחשבה של לקבל מציצה מישהי עם שמוליק בתחתונים לא עושה לי טוב .
סליחה על החפירה ועל כך שלא תרמתי מידע חדש