אני מבקר אצל אורטל כבר שנה בערך פעם בחודש,
הדיווחים עליה ועל שיטת הטיפול ה״מיוחדת״ שלה (שמסתכמת במילים
רוק וליקוק...) מדוייקים.
אחרי הפעם השניה שהייתי אצלה, לקראת סוף הטיפול-כשרציתי לגמור
ולא הלך בעל מיני ״תנוחות״ היא פתאום אמרה לי-
״אולי נעשה סקס וזהו״, אחרי שנחנקתי ועניתי בחיוב כמובן, היא פתחה
את הארון שליד המיטה, שלפה קונדום, ולעסק..
הזיון היה בסדר גמור ( לא משהו לכתוב עליו הביתה...) אבל הקטע
המוזר הוא שהיא לא ביקשה עוד כסף...
בפעם אחרי כן כשהגעתי עליה,הסקרנות גברה אז שאלתי אותה
והיא ענתה שאני קבוע שלה ושהיא לא משחקת עם המחיר של
ה״טיפול״ ( ככה היא קוראת לתהליך...) ושזה התאים גם לה
באותו זמן אז למה אני צריך לשלם יותר....
בכל מקרה בפעמים הבאות יצא לי בעיקר טיפול רגיל אצלה
ועוד זיון אחד או שניים (כשהתחשק לה)
היא קצת שרוטה בראש, והקטע עם הילד החירש בדירה
ליד עלול באמת קצת להלחיץ, אבל בתכלס- אחלה דרך
להעביר שעה!
בעיני שווה כל שקל!
.
חדשה ברג - אורטל
62כמה דברים אודות אורטל לא הובהרו במפורש. ואעשה זאת (נוסף לדיווח שיבוא).
לפני מס' חודשים היא עברה לקבל ברח' תובל. כבר אינה מקבלת בבגין (שם גרה עם ילדיה בלופט הסמוך)
לנרתעים, בכתובת בתובל אין מצלמה בכניסה!!!
[אם זה מעניין מישהו, לדבריה אין לה ילד חרש, המדווח רק שמע ילד דופק על הדלת בעוצמה וצועק]
---------------------------
ובנוגע לעניין לשמו התכנסנו:
אורטל בחורה לעניין. יפה בהחלט, ואחרי הדיאטה האחרונה בכלל...
טעמתי גם מהג'קוזי, ונהניתי כמה פעמים מיחס טוב וחברי מצידה.
סוג ה'טיפול' המיוחד שלה 'עושה לי את זה'. אצלי, מאות הליקוקים והנשיקות הקטנטנות מרגישים לי כמו GFE.
לגביי, הגמירה בפה שלה היא עונג גדול. כל ה'טיפול' מוביל לשם, וכשזה קורה...
הבחורה מפנקת באמת!!!!!!!!!!!!!!!
כמו שכתבו אחרים, היא 'מוזרה' באופן שלא ניתן לשים עליו את האצבע.
יש בהתנהגותה גם סתירות. מפריע לי שמשיחה ופינוק זורמים במיוחד, היא יכולה לשקוע בשיחת טלפון (פרטית שלה, או עם לקוח שמתקשר), ואתה מתלבש ויוצא עם יחס קר מאד, על גבול ההתעלמות.
הערה חשובה נוספת: אורטל מלקקת גברים רבים בכל הגוף, ליקוקים מסיביים מהקרסול ועד תנוך האוזן. בנוסף, כנראה רבים מהם גומרים לה בפה, מפני שזה הסיפוק המיני היחיד שהיא מאפשרת.
אשה כמותה חייבת לצחצח שיניים ולשטוף במי-פה לפני ואחרי כל לקוח!!!!!
מתוך התבוננות של מס' פעמים וגם אינדיקציות שונות, לצערי אורטל איננה מקפידה די על הגיינת פה. יש להעיר לה על כך, ועליה לקחת נושא זה לתשומת-לבה.
אורטל! אני יודע שאת קוראת בפורום, ואת יודעת שיש לי יותר מפינה חמה אלייך. את 'אחלה של בחורה', ואני מעריך מאד מאד את מאמצייך בהווה להצליח בתחומים נוספים.
חשוב היה לי לכתוב עלייך דיווח טוב, אך גם ההסתייגויות חשובות. אני דואג גם לבריאות שלך, בנוסף לזו של הציבור.
שוּגֶל ליידי 2013-08-11 19:18:20
לפני מס' חודשים היא עברה לקבל ברח' תובל. כבר אינה מקבלת בבגין (שם גרה עם ילדיה בלופט הסמוך)
לנרתעים, בכתובת בתובל אין מצלמה בכניסה!!!
[אם זה מעניין מישהו, לדבריה אין לה ילד חרש, המדווח רק שמע ילד דופק על הדלת בעוצמה וצועק]
---------------------------
ובנוגע לעניין לשמו התכנסנו:
אורטל בחורה לעניין. יפה בהחלט, ואחרי הדיאטה האחרונה בכלל...
טעמתי גם מהג'קוזי, ונהניתי כמה פעמים מיחס טוב וחברי מצידה.
סוג ה'טיפול' המיוחד שלה 'עושה לי את זה'. אצלי, מאות הליקוקים והנשיקות הקטנטנות מרגישים לי כמו GFE.
לגביי, הגמירה בפה שלה היא עונג גדול. כל ה'טיפול' מוביל לשם, וכשזה קורה...
הבחורה מפנקת באמת!!!!!!!!!!!!!!!
כמו שכתבו אחרים, היא 'מוזרה' באופן שלא ניתן לשים עליו את האצבע.
יש בהתנהגותה גם סתירות. מפריע לי שמשיחה ופינוק זורמים במיוחד, היא יכולה לשקוע בשיחת טלפון (פרטית שלה, או עם לקוח שמתקשר), ואתה מתלבש ויוצא עם יחס קר מאד, על גבול ההתעלמות.
הערה חשובה נוספת: אורטל מלקקת גברים רבים בכל הגוף, ליקוקים מסיביים מהקרסול ועד תנוך האוזן. בנוסף, כנראה רבים מהם גומרים לה בפה, מפני שזה הסיפוק המיני היחיד שהיא מאפשרת.
אשה כמותה חייבת לצחצח שיניים ולשטוף במי-פה לפני ואחרי כל לקוח!!!!!
מתוך התבוננות של מס' פעמים וגם אינדיקציות שונות, לצערי אורטל איננה מקפידה די על הגיינת פה. יש להעיר לה על כך, ועליה לקחת נושא זה לתשומת-לבה.
אורטל! אני יודע שאת קוראת בפורום, ואת יודעת שיש לי יותר מפינה חמה אלייך. את 'אחלה של בחורה', ואני מעריך מאד מאד את מאמצייך בהווה להצליח בתחומים נוספים.
חשוב היה לי לכתוב עלייך דיווח טוב, אך גם ההסתייגויות חשובות. אני דואג גם לבריאות שלך, בנוסף לזו של הציבור.
חדשה ברג - אורטל
63ביקרתי אותה לא מזמן.
בחורה ממש נחמדה, נראית טוב.
ישר הכניסה אותי למקלחת, וכשיצאתי אמרה לי לשכב על המיטה ונכנסה בעצמה להתקלח. עשתה מקלחת ממש זריזה, לא כמו שאר הבחורות שגורמות לך לחכות דקות ארוכות.
הוריד את המגבת, התיישבה לי על הגב ולחשה לי באוזן את המשפט שהיא אומרת לכולם "טיסה נעימה".
התחילה בנשיקות וליקוקים של הצוואר, הגב ומשם לכל הגוף.
ביקשה ממני לעמוד על ארבע והתחילה ברימינג ולשחק עם הביצים עם היד.
לאחר מכן ביקשה ממני להסתובב, עוד קצת נישוקים וליקוקים ומשם ל69.
בסוף גמרתי לה בפה - לא יודע עם בלעה או לא.
בגדול היה ממש טוב אבל היו קטעים שהיה נראה שרק בא לך לסיים ע זה וללכת לישון.
האם אחזור-לא בטוח....
חדשה ברג - אורטל
64אין לי מה להרחיב על הטיפול של אורטל כי הכל מפורט פה ואין מה לחדש.
רק אומר שהיא אשת שיחה למופת. שזו תחילתה של ידידות מופלאה ביננו.
שאני נהנתי כמו שלא נהנתי מעולם מאף נותנת שירות ושאפ היה עולה 200 ש"ח הייתי בא אחת לחודש
אריק?
חדשה ברג - אורטל
66סך הכל הפוסט על אורטל די ממצה ומתאר את החוויה. אנסה להוסיף זוויות חדשות.
התיאום היה קל ונוח והמיקום בהתאם למתואר לעיל. היא מסבירה בטלפון שהטיפול מאד אוראלי ומה הולך להיות, כך שאין הפתעות.
הרימינג מושקע עם הרבה עבודת לשון, אך היא לא עושה כמעט שימוש בידיים וזו בעיה גדולה לטעמי. המקום בו היא מקבלת עלוב למדי ונותן תחושה לא נעימה, אין אווירה בכלל ובמקום מוזיקה שומעים רכבים מהכביש. אציין גם שלמרות השימוש הרב בלשון והמונח "טנטרי" השגור בפיה, הרגישות שלה לסף הגירוי כמעט ולא קיימת והיא לא יודעת מתי להעלות הילוך ומתי להוריד. לזכותה יאמר שהיא עושה את מה שהיא מתבקשת, ולחובתה שהיא לא משקיעה מספיק במראה החיצוני (איפור, בגד וכד').
התיאום היה קל ונוח והמיקום בהתאם למתואר לעיל. היא מסבירה בטלפון שהטיפול מאד אוראלי ומה הולך להיות, כך שאין הפתעות.
הרימינג מושקע עם הרבה עבודת לשון, אך היא לא עושה כמעט שימוש בידיים וזו בעיה גדולה לטעמי. המקום בו היא מקבלת עלוב למדי ונותן תחושה לא נעימה, אין אווירה בכלל ובמקום מוזיקה שומעים רכבים מהכביש. אציין גם שלמרות השימוש הרב בלשון והמונח "טנטרי" השגור בפיה, הרגישות שלה לסף הגירוי כמעט ולא קיימת והיא לא יודעת מתי להעלות הילוך ומתי להוריד. לזכותה יאמר שהיא עושה את מה שהיא מתבקשת, ולחובתה שהיא לא משקיעה מספיק במראה החיצוני (איפור, בגד וכד').
חדשה ברג - אורטל
67הייתי שוב אצל אורטל, ששינתה את שמה להילה מסיבות אישיות שלה.
מאד קשה לי להגדיר ולסכם את החוויה.
מצד אחד, היא בחורה ממש טובה כזו, ונעימה.
אך מצד שני, אין אצלה הרגשה של אירוטיות, או חום או משהו כזה.
יש לה את "הטכניקה" שלה של הליקוקים וזה נעים, אבל זה הרגיש לי
שהיא מנתקת את עצמה לגמרי מהסיטואציה (ואני ממש לא מבקר אותה על זה,
אפילו מבין ויודע שזה מאפיין מאד נשים שהגיעו לעיסוק הזה).
אז מה שהרגשתי היה שבעצם אני מבין אותה ברמה האנושית, אישית,
אבל בשבילי, כסוג של בילוי או חוויה מינית, זה היה לא מספק.
כמובן שגמרתי ולפרקים נהניתי, אבל זה לא זה, בשבילי.
אני בטוח שאפשר ליהנות איתה, ובפעם הקודמת היה לי טוב,
אבל הפעם, יצאתי בסוג של "לא סגור".
אולי בעתיד אנסה פעם נוספת.
מקווה שהדיווח יעזור, ואולי לא, אבל הרגשתי חובה לשתף.
שלכם,
אבוד
חדשה ברג - אורטל
68היי חברים
אז לאחר שבוע ללא "פעילות", החלטתי ללכת על עיסוי אירוטי וסיומת טובה...
בעקבות המלצות של החברים כאן, הרמתי טלפון לעלמה... שמקבלת באזור הבורסה בר"ג.
הציעה בטלפון עיסוי אירוטי ואוראלי 45 דק' ב 300 ש"ח.
הדירה ממש מוזנחת, ריח בכניסה (שבתוך החדר עצמו לא מורגש כמעט, אך אווירה לא נעימה..).
מכיון שלא היה כח להתחיל לחפש מישהי אחרת אז נכנסתי (וגם כדיי לעדכן את כולם).. הבחורה נראית באזור ה 35 (וכך גם אמרה..). גופה ממוצע (אגן קצת רחב), חזה בינוני- ופנים סבירות (לא יותר).
אז לסיכום, לאחר "טיסה נעימה" (אומרת לכולם), התחילה בליקוקים במשך כעשרים דק' וקצת נגיעות.. עיסוי - זה ממש לא.
אחרי זה ביקשה שאסותבב, והתחילה במציצה (ללא קונדום) דיי נחמדה... וזה החלק הכי נחמד בכל הסיפור הזה..
סיכום:
דירה ואוירה מסביב - 4
מראה: 6
עיסוי - 0
מציצה - 7-8
לחזור ?? מאמין שלא.. כבר עדיף עיסוי ובודי טוב גם אם זה ללא מציצה בסוף (לדעתי...)
חדשה ברג - אורטל
69הי,
הייתי, היה זוועה...ממש לא ממליץ...
לא נראית משהו בכלל, מאד מוזנחת באופן כללי
דירה גם כן מוזנחת ומלוכלכת....
התחיל סביר עד שהפנתה אליי את כפות הרגלים בזמן שירדה לי....
כפות הרגליים שלה מלאות בפטריות ועובשים שזה פשוט כלכך דחה אותי שלא יכולתי לגעת בה...
אז שילמתי וברחתי...
תחסכו ממכם...
יאמר לזכותה שנפגשת למטה בשביל לראות אם מתאים...רק חבל שלא הגיעה יחפה...
יום טוב