כ פעם גן עדן והיום גיהנום - דף 3 - סקס אדיר

פעם גן עדן והיום גיהנום

21
איפה הימים האלה בערך 1995 שבאיזור הבורסה היו ים אבל ים בחורות במגרש חניה הגדול לפני שבנו את בית גיבור , אח"כ קצת לפני שנת 2000 שגרתי בבת ים הייתי יורד בתחנה המרכזית , עושה סיבוב ברגל בכל המכונים , עולה במדרגות , יורד במדרגות , פשוט מבחר ענק , הבחורות היו עומדות בחוץ כדי שתראה אותן ...אח פשוט מדהים מה שהיה אז והיום ? ללכת בתחנת מרכזית הישנה ? מטורף , לעצור שם לבחורות , כולן מחוקות , רק הקוקסינליות נראות מדהים אבל כל אחד והטעם שלו ,אני לא שולל כלום ... תל ברוך , פחחחחחח פשוט חבל על הזמן והכסף.

פעם גן עדן והיום גיהנום

22
מה שהיה פעם לא יחזור להיות,בבאר שבע שכמעט ולא שומעים דיווחים משם שלא נדבר על משהו נורמלי תחנת הרכבת שם הייתה מלאה היה פעם מועדון בשם הקלאסה היו עובדות 15 בנות במשמרת ומי שלא מספיק כוסית ולא קיבלה מספיק קליינטים דאגו לזרוק אותה משם, בתל אביב לא היו חסרות דירות פרטיות עם סחורה שווה היום מעל 1000 דולר במחיר של 100 דולר, אלה היו ימים שלא יחזרו נשאר רק זכרון, אני מאמין שהסמים שהבנות צורכות היום יש השפעה על מצבן

פעם גן עדן והיום גיהנום

23
פשוט עצוב היה גן עדן,בבן יהודה מכון קלאס 5000

מכון 'הכוכב' (בעליה) גם הבנות פעם היו יושבות בגלריה כך שמיד יכולת להחליט מה לבחור,ולא היו מיבשים אותך בחדר קטן,וכל פעם

בחורה אחרת היתה נכנסת מכון 101 ביצחק שדה(היה מפואר מאוד) באלנבי 138 המכון הוותיק ביותר בעל ה 3 קומות(זה עם

הסנוקר

וההימורים) אשר

היה מרשים בגודלו ויופיו ההיפית מרחוב אידלסון,בוגרשוב 7 פרישמן 7 דירת ('שלי') מכון בננה ,אלו ימים אשר היו כמו חלום

אם רק הסרסורים הגדולים כמו יבגני ואלכס והשמן ההוא אשר גר במושב והסתתר תחת הכינוי מגדל בננות

לא היו כולאים את הבחורות ואונסים אותן כמו חיות,ולא מכריחים אותן לעבוד גם כשהן במחזור וחולות

הכל יכול היה להיות אחרת והיינו עדיין יכולים להרגיש כמו בלס ווגאס ,היום לא נשאר כלום,וגם מה שעולה פי 3 בסביבות ה 500-600

לא שווה וגם לא מובטח לך שתקבל 40 דקות מלאות ורובן הפכו לתקתקניות ,מי שזכה להיות בתקופה ההיא 'הרוויח' ומי שלא

הפסיד,יאללה כמה שאני מתגעגע..שתפו גם אתם
בכיעצוב

מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

פעם גן עדן והיום גיהנום

24
שנות ה- 90... הצחקתם אותי...

בתחילת שנות השבעים אבא שלי היה עובד בבר 51 ברחוב הירקון 51 (איזה צירוף מיקרים) תל אביב.

תמורת שני כוסיות משקה (עלות של 2 פחיות קולה כיום) אבא שלי היה לוקח בחורה מרוקאית כוסית לכל הלילה מה שאנחנו קוראים LONG TIME.

איזה ימים היו פעם...

שב"ש
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

פעם גן עדן והיום גיהנום

29
סופרמן זה בשבילך.

http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=27578

חברים שלי שטסו לשם הזמינו רומניה ב 150 יורו לחדר במלון לשעה הראו לי תמונה זה דומה למשהו שבקלות הייתה משלם עליו 1000 שקל בארץ

ישנה גם אפשרות לטוס לאירופה בדילים האלה של 99 דולר, בלי מלון בלי מזוודה גדולה, כלומר לקחת תיק גב קטן שצמוד אליך גם בטיסה, 3-4 שעות טיסה אתה מגיעה ליעד יש מספר מדינות באירופה שיש מעדנים לסקס, כמו ה FFK שקראתי פה בפורום בגרמניה אתה משלם עבור כניסה וזה כולל אוכל ושתיה חופשית.

UMA2014-03-08 10:45:53
שלח תגובה

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”