כ ויקה פת - לא מה שחשבתם... - סקס אדיר

ויקה פת - לא מה שחשבתם...

1
ויקה מפרסמת ביד 2 מודעה על עיסוי ב -150 שקל בפ"ת בשעות הערב בלבד... מבחינתי זה נהדר מוחא כפייה
הרבה זמן היא הייתה אצלי על הכוונת עד שיום בהיר אחד קיבלתי פרטית שאפשר להוציא ממנה זיון.
עושה לה טלפון זריז קובע לשעה מסויימת בערב,עולה על האופנוע קופסת סיגריות בכיס ימין קופסת קונדומים בכיס שמאל,
השמוליק מתחיל להראות סימני חיים ואני מרגיש מקדימה כמו הפנים של דמבו הפיל המעופף.
אמרה לי להגיע לרחוב מבצע קדש פתח תיקווה,איזור תעשיה ישן והזוי באמצע העיר... היא מכוונת לרחוב המקביל שאני לא זוכר את שמו
מגיע לביניין,יש צמוד לביניין שלה משחטה ענקית כי ראיתי עשרות חתולים עם שניצלים בפה.
היא אומרת לעלות לקומה שלישית ואחרונה והיא מתנצלת שאין מעלית...
התחלתי לדקלם משפטים מהצבא "קשה באימונים,קל בקרב" כנראה שזה עזר כי די מהר הגעתי לסוף,כנראה שלקבלן בקומה שלישית נגמרו הבלוקים והוא עבר לעץ המדרגות הקירות הרגשתי כמו בחג הסוכות.
הייתה לי דילמה מצד אחד הייתי בקומה 4 והיא אמרה 3 ומצד שני היא אמרה בקומה אחרונה.
עשיתי לה טלפון ושמעתי את הצלצול מלמטה,ירדתי קומה ומצאתי את הדירה...
איזה דירה... חבר'ה מדובר באחת הדירות שלא היו,שלא יהיו ושכדאי שלא יהיו.
סתם דירה חדר פשוטה עם מיטה זוגית גדולה מיטת עיסוי בצד מטבח צמוד למיטה,אתה יכול לזיין וביד השנייה לעשות חביתה.
ויקה בת 43 שמנמונת די גבוהה 175 נראת טוב נחמד מאוד בהתאם לגילה.פתחה לי ביבי דול אדום... יש אלוהים מוחא כפייה
נתתי לה 200 שקל הלכתי לעשות מקלחת קצרה... אחרי המקלחת היא חיכתה לי עם תחתון חוטיני שחור יש לה חזה קטן ועומד ואמרה לי לעלות על מיטת העיסוי.
אמרתי לה- "בסדר גמור,אבל קודם אני רוצה נשיקה..." התחלתי למזמז אותה בעמידה עם נשיקות על הפנים והצואר היה לה נעים כי היא רעדה לפרקים תוך כדי.
אחרי כמה דקות ארוכות ביקשתי ממנה לשכב על הבטן על המיטה הזוגית,עשיתי לה עיסוי היא דווקא אהבה את העיסוי והחמיאה לי.
(מי שרוצה את הנייד שלי אחר כך בפרטי)
כעבור זמן מה ביקשתי ממנה להסתובב,עשיתי לה עיסוי אירוטי על החזה קצת בכוס פישקתי את רגליה ונתתי לה ירידה.
נראה לי שהיא הייתה חרמנית כי לאחר 2-3 דקות היא גמרה בקול ששון וקול שימחה.
ישר היא אמרה לי שאין לה קונדום... אמרתי לה שלי יש קמתי למכנסים הוצאתי הלבשתי והחדרתי לה אותו במיסיונרית.
את הזיון עשינו לרוחב המיטה,כשעושים לאורך הרגלים מתנדנדות ואתה מרגיש שאתה הולך לקבל מחלת ים.
גם אני באתי חרמן פצצות, החיכוך היה טוב והבחורה מרימה רגלים כמו רקדנית בלט ולא עברו כמו דקות ויריתי צרור ארוך עם נותבים אדומים לתוך הקונדום.

עשיתי מקלחת קצרה נוספת נשיקה על הלחי לשלום והלכתי הבייתה!

לסיכום-
בת 43 רוסיה נראת טוב חזה קטן מלאה.
מקבלת בשעות הערב בפת תיקווה
קומה 3 קשה מאוד למעשנים.
200 שקל לזיון,אולי אפשר גם ב-150 כמו שהיא מפרסמת.
יש מקלחת עם מים חמים,מגבות נקיות.
מיזדיינת נחמד במיסיונרית ועושה קונטרות.

טיפ-
לבוא עם קונדום
אם עלית לקומה 4 בטעות עם סיגריה דולקת,לכבות אותה מהר הכול שם דליק.

אני עכשיו ארשום כאן את הנייד שלה בכתב סתרים ורק בעלי ההרשאות המתאימות יוכלו לראות.

052-4679504

לא לפרסם ולא להעביר הלאה.

שב"ש

הפרופסור2014-03-07 21:31:59
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

ויקה פת - לא מה שחשבתם...

8
תודה רבה על המחמאות... Hug הבחורה במדור עיסוי כי היא מעסה.

מה שעשיתי איתה נחשב אקסטרות,הייתה כימיה וזה זרם בפגישה הראשונה.

שב"ש

הפרופסור2014-03-08 15:37:59
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”