כ סקס עם קוקסינלית ישראלית בשם הילה - SXS - דף 8 - סקס אדיר

סקס עם קוקסינלית ישראלית בשם הילה - SXS

71
הייתי אצלה לא מזמן.
אין לי מילה אחת רעה להגיד עליה, אבל אני לא אחזור.
מקבלת בדירה ממש נקיה ומסודרת.
ישר שראיתי אותה חשבתי לוותר, כי המראה שלה לא הדליק אותי, אבל היה לי לא נעים, והייתי לחוץ בזמן אז נכנסתי לחצי שעה [200 ש''ח]
בחורה ממש אינטלגטית, נקייה ומריחה טוב, השיער הוא שלה ולא פיאה , לא מלחיצה בכלל, יש לה גוף טוב. ואפילו נהנית מהסקס.
אבל
מבוגרת, ויש לה משהו בפניה, שאותי אישית ממש דחה, [ דיברנו אחרי האקט והיא אמרה שהיא מאוד מרוצה מאיך שהיא נראית, ושיש לה מלא מלא לקוחות, אז אני שמח בשבילהקריצהקריצה]
שוב זה טעם אישי ויש תמונות אמיתיות שלה, אז אתם יכולים לראות אם זה מתחשק לכם.
אחות 1 : אבא אני לסבית .

אחות 2 : אבא אני לסבית .

אבא : יש מישהו שאוהב בנים בבית הזה ?!?!?!

אח : אני .

72
הדייוח שלי על הילה/מיטלוש

היה זה ערב חמישי (לפני כשנתיים, כן?!) ערב של ים אלכוהול עישונים בחורות ומה לא...
את הילה/מיטלוש הכרתי מאטרף, התחברנו והתיידדנו, לדעתי זו הייתה תקופה שהיא לא ממש אירחה (היא יצאה עם מישהו וכו')
עשיתי לה הודעת "ערה" באיזה 3 לפנות בוקר, כמובן שהייתי חרמן בטירוף, ידעתי מה אני רוצה והיא ידעה לקראת מה אני בא, (לאחר שצברתי מעט ניסיון) כבר לא היו לי חששות...התשובה בהושעה הייתה "נו מתי אתה בא?"
הגעתי אלייה אחרי כמה דק', כולי חרמן בטירוף, נכנסתי לביתה, יושבים ומשוחחים על אה ודה, הזין שלי עומד בתוך המכנס הריץ-רץ עוד שנייה נקרע מרוב שרציתי לשים לה את הזין בפה, ואז התחלנו להתנשק ככה והיא אמרה "אני לא מתנשקת בדר"כ זה חריג מאד"
תוך שנייה הפשטתי אותה מהחלוק לילה השחור, תחרה סקסי..חוטיני שחור תואם...יש לה גוף לבן, ממש לא שזוף, הייתי חם אשששש!
אני משכיב אותה על המיטה, מנשק אותה בצוואר, ממשיך ויורד ללקק לה את החזה, שהיה מעט קשה אבל יפה, תוך שאני נושך לה ת'פטמות אני שולח יד לזין שלה, ויש לה זין יפה, עבה, לא ענק אבל כמו שצריך, הרגשתי שהיא מתחממת ובמהירות הבזק הכנתי לה את הזין שלה עמוק בפה שלי, משחק עם הלשון מלמעלה למטה, יש לה זין יפה, הוא עמד יפה לא הפסקתי למצוץ לה, כ"כ נהניתי,
רק מלהיזכר בסיטואציה אני כבר נהיה חרמן!
היא ביקשה שאזיין אותה באיזה תנוחה שארצה, הפכתי אותה אותה בדוגי (שמתי גומי) הכנסתי לה את הזיין עמוק, יש לה חור צר ונעים לזיון, אני נכנס עמוק ככול שאפשר, ההנאה הייתה נדירה, אחרי 10 דק' בתנוחה זו, חשתי כי אני עומד לגמור, הוצאתי החוצה "לנשום" הפכתי אותה על הגב, וחדרתי אליה בתנוחה מסיונרית, תוך כדי שאני מזיין אותה, אני מנשק אותה בצוואר ומשחק לה בפטמות, הטירוף בחדר רק גבר, אחרי 10 דק' בתנוחה זו, ישבתי, היא התיישבה עלייה עם הגב אליי, חדרתי עלייה כ"כ עמוק (היא גבוהה וכבדה יחסית כן...) תוך כדי שאני מלטף לה את השדיים עם 2 הידיים..הייתי על סף פיצוץ שאחרי 5 דק' בערך העפתי אותה על המיטה, היא עשתה לי ביד ותוך שניות השפרצתי לכל עבר! נשכבתי על המיטה, התחננתי שהיא תגמור, היא עשתה ביד תוך כדי שאני צופה ואחרי כמה דק' גמרה (לדבריה בדר"כ היא לא גומרת) וואייי זה היה טירוף, אחד הזיונים הכייפים!

אציין שהיא נקייה ומריחה טוב, יש לה גוף טוב (פנים לא משהו)
והיא בנאדם גם עם ראש ויש על מה לדבר איתה - לא משעמם.
חזרתי ובגדול !!!

73
מצאתי את הילה@ת"א באתר אטרף
היא כתבה לי:

300 ש"ח לשעה מלאה
זורמת לכל מה שרשמתי בכרטיס
חזה סיליקון גדול וכלי 19 ס"מ
ליברלית סבלנית וזורמת, גם לחסרי ניסיון
גם גומרת
ממוקמת בדיזינגוף ז'בוטינסקי בת"א
בתיאום טלפוני של חצי שעה מראש
052-4106380 הילה
054-2392063

בעייה שבאף תמונה באינטרנת לא רואים את הפנים שלה.

מישהו היה, ראה? אולי היא מכוערת ?

UMA2013-08-22 19:03:16

74
הייתי אצלה כמה פעמים. שירותית, נעימה מאוד, אסטטית וזין גדול ועומד. הפנים לא משהו בכלל, כלומר היא לא ממש מכוערת אבל רחוקה מלהיות יפה. הגוף שלה די יפה והיא חלקה לגמרי.

סה"כ די מומלצת לדעתי בעיקר בגלל השירות שלה.

80
לכל מי שטרח לכתוב פה המלצות ומחמאות על המראה שלי, על השירות שלי ועל האישיות המיוחדת ויוצאת הדופן שלי רציתי להודות מקרב לב,

נהניתי לקרוא מה שכולם כתבו עליי , נאמרו פה דברים מאוד יפים

נכון שאת חלקם ניתן היה לפרש כפוגעניים אך אני מאמינה שזה לא נעשה בזדון ומתוך רצון לפגוע אלא מתוך רצון להיות אותנטיים,

אחרי הכל, לכל אחד מותר להביע את דעתו בצורה חופשית ודמוקרטית

בסך הכל מראה זה עניין של טעם ולטעמי האישי המראה שלי בהחלט משביע רצון

אני תמיד נקיה מריחה מצוין חלקה ומטופחת, הגיינה ואסתטיקה תמיד היו בראש מעיניי וזה חשוב לא פחות מניתוח כזה או אחר אצל מנתח פלסטי

אני סקס מעולה וגם זה חשוב למי שמגיע במטרה לקבל פורקן ודרור ליצריו

ושיהיה ברור, אין לי שום עניין להתגונן כי אני ממש אבל ממש לא מרגישה מותקפת, באמת שמאוד החמיא לי לקרוא את מה שכתבתם ואת דעתכם עליי

עשיתם את מלאכתכם נאמנה ותודה לכל אחד ואחד מכם, בסך הכל אתם אלה ששמתי לי את לחמי על השולחן וכפיות טובה מעולם לא היתה חלק מהאישיות שלי

אז שאו ברכה, תמשיכו לעשות עבודה נפלאה ומצויינת כפי שעשיתם עד כה,

ונתראה חיוך
UMA2014-03-10 13:37:22

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”