כ עליית מחירים בספא בראשון 220 חרם !!! - סקס אדיר

עליית מחירים בספא בראשון 220 חרם !!!

2
גם מחירי הגבינה הלבנה והבמבה עלו בשנה האחרונה אין מה לעשות . גם ככה לפי מה שאני רואה בשטח פחות אנשים באים למקומות האלה מאשר בעבר במיוחד בימי חול . אי אפשר להאשים את בעלי המקומות אלה שמשלמים ארנונה ושכירות גבוהה יותר מבעבר ואז מחליטים להעלות את המחיר ל 220 או 250 או ל 270 . חרם לא יעזור . כי גם ככה לא באים הרבה אנשים למקומות אלה כמו בעבר בגלל המצב הכלכלי המחורבן . במקרה שלי אני כבר לא הולך כל שבוע למקומות האלה . אולי פעם בשבועיים או שלוש . תאמת אם המקום נקי ומטופח ואם צוות מוצלח של בנות . לא איכפת לי לשלם 220 או 250 . במקרה של סחרוב 22 ופלטין אכן לא מקומות הכי מטופחים או אטרקטיביים ודווקא הייתי מחרים בגלל הצוות השחוק של הבנות שם והתיקתוק . גם ככה רובנו כאן בפורום לא מתקרבים לשם הרבה . אני מקווה שיפתחו עוד מקומות של מסאז בשנה הקרובה . ואולי המקומות הישנים והרקובים כמו פלטין 3 וסחרוב ישנו דווקא יותר גישה לאו דווקא במחירים אלא יותר בצוות הבנות שם .

oreniko2014-03-12 14:45:58
החיים הם מה שאתה עושה מהם

3
אורניקו צודק, נראה שהחרם לא ממש עוזר.
ממילא מי שמושפע מעליות המחירים הולך פחות ומי שלא משפיע עליו או שאוהב במיוחד בנות ספציפיות ממשיך ללכת לאותם מקומות גם כשמעלים מחירים.
אבל ב"הפוך על הפוך" תחשבו על זה שאם בזכות עליית המחירים אתם הולכים פחות, הרי בעצם עושים לכם טובה.
מחפש את הדבר האמיתי!

5
פילוני צודק, נראה שחרם ממש יעזור.

מכוני העיסוי מעלים מחירים לא בגלל שיש פחות ביקוש אלא דווקא בעודף ביקוש.

לאחר שהם רואים שהמקום מצליח והלקוחות הופכים לקבועים הם מנסים "בשיטת מצליח" לעלות מחירים כי הרי אף אחד לא יפסיק למעסה שאוהב בשביל 30 שקלים. "וירא כי טוב" ובמשך X זמן עדיין אנשים פוקדים את המקום מעלים שוב ושוב.

מכוני העיסוי צריכים אותנו יותר ממה שאנחנו צריכים אותם שהרי יש המון מכוני עיסוי.

צריך שהמכון יציע משהו שונה, זה יכול להיות בחורות יפות יותר, שרותיות יותר, מקום אסתטי ונקי ועוד...

אני בעד חרם לכל מקום שהעלה את מחיריו עד שיתחיל לשווק עצמו מחדש ולתת "אקסטרות" ללקוחותיו בכלל וללקוחותיו הקבועים בפרט.

8
ידידי אחים שלו, כמובן שיש ירידה בהכנסות, ופחות לקוחות. לא רק בקופנגן, אלא בכל מקום.
גם אני שותף לגישה שאם יורידו מחירים, יבואו יותר לקוחות. הבעיה היא שזאת לרוב לא גישת בעלי המקומות. הדרך הטבעית שלהם להילחם בירידה בהכנסות היא להעלות את המחיר ללקוחות. אלה החיים...
מחפש את הדבר האמיתי!

9
אני היתי מוסיף זמן ולא נוגע במחיר תוספת זמן הופכת את המקום לאיכותי מיקצועי ומשתלם ,הבנות עסוקות הלקוחות מרוצים יש רצף עבודה שעושה את המקום חיוני .
זאת הדרך ועכשיו רק נחכה למי שיוריד את הכפפה.
מעסה שעושה מעט כניסות נשחקת יותר מהר....
המאסטר למס"ז אירוטי

http://www.sexadir.co.il/forum/forum_posts.asp?TID=44037&PID=333990#333990

10
ועוד משהו- בעלי המקומות ברובם- גם אם תציעו להם זרימה של לקוחות 24/7- לא תמיד ירצו זאת.

אסביר,
מבחינת הרבה מקומות טוב להם שיש "רצף" של לקוחות, האווירה סבבה, הלקוחות משלמים טוב והמקום לא הופך לתיקתוקיה, מושך תשומת לב שלילית (לקוחות בעייתים, שכנים, רשויות החוק) ולכן אם למשל הם יכלו להביא (דוגמא) בחודש 1000 לקוחות שמשלמים 200 ש"ח = כלומר 200,000 ש"ח הכנסה- הם יעדיפו להעלות ל-270 ש"ח למשל ושיבואו רק 700 לקוחות- הרווח שלהם אותו רווח עם הרבה פחות כאב ראש.

ברור שאם הם היו יכולים הם היו רוצים שיבואו 1000 לקוחות וישלמו 270 ש"ח ואז בכלל הם ירוויחו טוב- אבל זה לא יקרה כי אין כל כך הרבה אנשים שישלמו את זה.

שורה תחתונה אחרי חפירות- תן להם פחות אנשים שמשלמים יותר כסף מאשר יותר אנשים שמשלמים פחות כסף (הרווח שלהם ב-2 המקרים הוא כמעט אותו דבר ויש להם הרבה פחות כאב ראש באופציה הראשונה).Sleepy

wow2014-03-14 11:10:03
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”