כ אווה בהוד השרון -מציאה - דף 3 - סקס אדיר

אווה בהוד השרון -מציאה

22
היום ביקרתי אצל אווה

לא ענתה בשעת היעד, חזרה אלי לאחר 5 דקות אמרה שכרגע סיימה ועוד כמה דקות אני יכול לעלות.
מצית סיגריה, ובינתיים יושב לי בפארק ונהנה מהשקט. כעבור 5 דקות היא מתקשרת, מכווינה בשביל לבניין, נותנץ קוד לאינטרקום, עולה במעלית ויש כבר דלת פתוחה מחכה לי בקומה שלה.
נכנס פנימה
התרשמות ראשונית :
גובהה כ 1.60
בלונדינית צבוע
עיניים כחולות
שפתיים מסולקנות ( נראה לי )
באזור אמצע גיל ב 30 להערכתי
גוף של ילדה בת 20
רזה, עור מתוח, חזה קטן אבל מושלם
כוסית !!!!מוחא כפייה
באמת סקסית בטירוף, כאילו הסקספיל ממש נוזל ממנה
נכנסים לחדר, מציעה משהו לשתות והכסף מחליף ידיים, 250 ל 40 דקות ויש אפשרות להעריך לשעה ב 350
מתפשטים ( הגעתי נקי ומקולח מהבית )
נשכב על הבטן ואווה מתחילה בעיסוי, אמעיט בפרטים, אבל עיסויי מצויין, היא משקיעה הרבה מאוד כוח
בשלב מסויים היא מעסה את הכתפיים כשהעכוז שלה ממש קרוב אליך, אפשר לגעת אבל לא להכניס פנימה, ממשיכה לגב התחתון, הישבן הרגליים, עבודה יסודית מאוד....
לאחר עיסויי הרגליים והשוקיים היא תופסת תא מר חבר ( כאשני עוד על הבטן ), ומתחילה עיסויי משלו, עוברת לבודי, מרגישים את העוד המתוח שלה על הגב ואת החזה המושלם. מבקשת שאסתובב ( ממש בסקסיות )
עמשמנת היטב אותי ואותה ועולה עלי על בודי נהדר, היא מסתכלת בעיניים תוך כדי חיכוך האזור שלה במר חבר שלי , מעולהמוחא כפייה
היא מסתובבת קח שהיא עם הגב עליך וכל כולה נחשף בפני, לא יכולתי לעמוד בפיתויי והעברתי ליקוק, מריח נהדר וטעים להפליא, המשכתי עם זה עוד כמה שניות עד שעצרה אותי.
המשיכה בעבודה ידנית, איטית, בלי שום תחושת תיקתוק, עם הרבה תחושת אכפתיות ודאגה לנוחיותי..
הגיעה הגמירה, היא המשיכה עוד כמה שניות
כמה מעלי וניקתה אותי היטב עם מפיות לחות ( שאפו מוחא כפייהמוחא כפייה)
מקלחת, מתלבש, נשיקה והביתה
לסיכום :

מראה - 9
דיסקרטיות - 7 - סטודיו משותף בדירה מחולקת
יחס - 10
GFE - אין ( לא ידעה מזה בכלל.... )

מומלץ בחום, הגעתי מרחוק ושווה את הנסיעה
בטוח אחזור

אווה בהוד השרון -מציאה

23
היי לינק,

כתבת 'היא מסתכלת בעיניים תוך כדי חיכוך האזור שלה במר חבר שלי'
האם יש מגע בין השפתיים התחתונות שלה לחבר ללא קונדום? (ללא הגנה)

אני קצת דואג בקטעים האלה,

אם תוכל להסביר בבקשה

באט3

אווה בהוד השרון -מציאה

28
רק בשביל לאזן את התמונה ולתת חוות דעת מעט שונה: אני מכיר את הבחורה ממקומות שבהם עבדה לפני שנהייתה פרטית.
אין ויכוח על זה שהיא יפה וסקסית, אבל לדעתי השירותיות שלה לוקה בחסר והיו אצלה עליות וירידות באיכות הטיפול, לכן לא חזרתי אליה הרבה.
אבל שכל אחד יעשה מה מתאים לו.
מחפש את הדבר האמיתי!

אווה בהוד השרון -מציאה

29
אני הכרתי את אוה רק כשהייתי אצלה בהוד השרון.

לטעמי היא סקסית (אבל זה עניין של טעם ולא כל אחד ירגיש כנראה אותו דבר)

קיבלתי ממנה מסג טוב וחזק (הבחורה חזקה מאד) ובודי מעולה.

הקטע היחיד שקצת מפריע הוא החפירות שלה במקרה שאתה לא תאום של בראד פיט, אז היא יורדת עליך בחצי שעה הראשונה של הטיפול ואח"כ מסבירה כמה היא מצטערת שהיא לא שולטת בפה שלה חחח
מי שמאונן לא מזיין

אווה בהוד השרון -מציאה

30
ביקרתי את אווה , אכן מדובר בבחורה סקסית אם כי הפנים לא יפות לטעמי בגלל השפתיים. הדירה עצמה דיסקרטית אך משותפת לעוד חברה צעירים לטענתה סטודנטית ערביה נוצריה ופועלים רומנים עם פינת אוכל משותפת הנמצאת בכניסה. השירות היה מצוין וסבלני במלוא הזמן עבורו נסגר. הטיפול הוא 250 ש"ח ל 40 דקות , 350 ש"ח לשעה (מי שמעונין בשעה צריך לסגור זאת מראש) . לטענתה ניתן להשיגה ב בסביבות 8 בבוקר על מנת לתאם

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”