כ סוניה - תאגיד בת ימי 2 - סקס אדיר

סוניה - תאגיד בת ימי 2

1
חברים נכבדים
מספר ימים שאני מנסה לתאם עם הגברת הנכבדה.
בכולם עסוקה עד השעות המאוחרות ולצערי טרם הצלחתי.
מאחר וכך אני מניח שלא מעט דגמו.
נשמח לחוות דכתכם המלומדת

UMA2014-02-05 18:51:20
כי חיים רק פעם אחת

סוניה - תאגיד בת ימי 2

2
אז ככה...

סוניה באמת נראית בגיליאי ה-20 המוקדמים שלה (דעתי כ-26) ונראית מעולה!
הכוונה קלילה לכתובת המוכרת בן גוריון 81, עולה במעלית ונפתחת הדלת.
וואו מוחא כפייה ברונטית, בלבוש סופר סקסי עם ביריות ובגד ורוד-שחור על עקבים,
נראית ממש טוב, חייכנית מאוד, נחמדה וקלילה.
מעביר את השטרות לגברת ( 500 ) ונכנס למקלחת, שואלת אם מפריע לי שהיא תעשן, אמרתי שלא כי גם אני מעשן, יוצא מהמקלחת ועוברים לחדר הפעולה.
נכנסים למיטה, קצת נשיקות על הצוואר, ליטופים מחרמנים (היא לגמרי לוקחת את השליטה) ומתחילה במציצה חשופה ורטובה כמו שאני אוהב, תוך כדי אני מפשיט אותה שלב אחר שלב, החזה טיפ'לה נפול (אחרי לידה??) רזה וחטובה, בטן שטוחה אך לא מדי ותחת עסיסי ורך למגע!
כשהפכתי אותה והתחלתי לרדת דרומה, היא אמרה שהיא רק כמה ימים אחרי מחזור אז היא מעדיפה שאני לא אמשיך (ביאס אותי קצת ) מלבישה את הקונדום, קצת פמפומים במסיונרית ולאחר מכן הופך אותה לדוגי , קצת ספאנקים על התחת העסיסי עד לגמירה המיוחלת.
במהלך כל האקט היא גונחת ( אותי זה די מחרמן) ומשחקת את המשחק נפלא, נראה שנהנית באמת (האמנם?!) , במהלך כל הביקור היא נמנעת מנשיקות צרפתיות ( זה מבאס קצת )
מקלחת קלילה, מעשנים סיגריה, מדברים קצת וצוחקים ועוברים לסיבוב מס' 2
אני מעדיף בד"כ בפעם השניה רק מציצה טובה ועבודת יד וזה מספיק לי, כך היה ושוב מקלחת, סיגריה והביתה.

בסה"כ מדובר בבחורה צעירה, סקסית ומקסימה, אם אחזור? לא נראה לי, בתמורה למחיר הגבוה יש אופציות יותר טובות, אבל תמיד מנסים דברים חדשים Tongue

סיכום :
דיסקרטיות - 8
מקלחת - 8
גוף - 9
GFE - 7.5
מציצה - 8

תהנו חברים קריצה

קישור :

UMA2014-02-07 21:05:24

סוניה - תאגיד בת ימי 2

7
הייתי אצל הבחורה באמת יפה אין מה להגיד ליקוקים מיזמוזים הכול טוב התחלנו במסיונרית פתאום אני רואה שהיא קיבלה מחזור לא נעים ומבאס :( אמרתי הלו מה קורה בשביל זה נסעתי עד בת ים הלכה לשטוף את עצמה וגם אני טוב אם אני כבר שם אז המשכנו במציצה מצידה ועבודת יד לסיום
אם מישהוא מתכוון להגיע בימים הקרובים הייתי מציע לו לתת לה להתקרר קצת בסך הכול בחורה צריכה להכיר את הגוף שלה ולא לעבוד בזמן שהיא לא סיימה את המחזור

סוניה - תאגיד בת ימי 2

8
הייתי אצל הבחורה, נראית באזור 25-28 מדברת אנגלית טוב מאוד. היא מקבלת בבת ים ברחוב בלפור והמחיר 500
נכנסתי לדירה, הבחורה פתחה בבייבי דול סקסי וישר שלחה אותי להתקלח.
שיצאתי הורידה ממני את המגבת והתחילה ללטף את הגוף ולנשק, תוך כמה שניות כבר עברה למציצה דיי עמוקה.
הסקס נחמד אבל יש לה קטע שהיא דיי סוגרת את הרגליים כדי להקשות לחדור עמוק יותר.
אחרי אקט אחד דיברנו קצת פוליטיקה והשני היה בגדול אותו דבר.
היא מתקלחת בין אקט לאקט.
הציעה לשתות, החמיאה המון למראה שלי.
החסרון הגדול שלה הוא החזה שהוא ממש נפול, כל השאר אצלה נראה ממש טוב והעור נעים למגע והפנים יפות
לסיכום:
מציצה: 8
סקס:7
מראה: 8
בגדול לא חוויה רעה אבל ב500 נראה לי שאפשר למצוא משהו יותר טוב

סוניה - תאגיד בת ימי 2

9
הייתי אצלה. המציצה היתה בינונית , הסקס היה די טוב - היא השקיעה ונתנה קונטרות.
בין שני האקטים היא התעסקה בבישול האוכל!!! ולא דיברה איתי. אחרי 10 דקות שאני עישנתי וראיתי טלויזיה לבד היא שאלה אם אני רוצה להתקלח שוב ועוד פעם נעלמה. לא שכל כך רציתי לדבר איתה (ההיפך) אבל זה היה מוזר.
במהלך כל השעה שהייתי שם נאמרו פחות מ-10 מילים ששניים מתוכם זה הי ובי.

שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”