כ סיור לילי ו 2 דיווחים - סקס אדיר

סיור לילי ו 2 דיווחים

1
שבוע שעבר בפורים לאחר מסיבה נחמדה חיפשתי משהו זול וזמין וניגשתי לסעדיה גאון 13.
המקום עמוס באנשים ובבנות ממש שוק בשר אבל זה טוב למי שרוצה סקס כאן ועכשיו ולא מתבייש מאנשים אחרים.
נכנסתי עם מישל בת 24-5 בלונדינית עם שיער קארה רזה פנים נאות אבל משהו בפנים שלה מוזר קצת.
נשלחתי להתקלח והיא חיכתה על המיטה והחלה למצוץ לי ומיד הלבישה קונדום.קצת התבאסתי אז ביקשתי לעבור לסקס.רכבה עליי קצת עד שהתעייפה ואז עברנו לדוגי שהיא נותנת קונטרות טובות עד לגמירה שלי.מיד קמה ויצאה מהחדר...
סך הכל בחורה נאה,מחיר טוב (280) אבל קצר ומהיר מידי..טוב למי שרוצה לגמור וזהו .מקום יפה הרבה מבחר של בנות אבל גם המון אנשים לא לאלה שמחפשים דיסקרטיות.
סעדיה גאון 13 03-6248877.

דיווח 2:
אתמול בערב צילצלתי לדירה ברמת גן שכבר הייתי בה בעבר וחפשתי את זואי שדיווחתי עליה בעבר.זואי כבר לא עובדת אבל הפקידה הבטיחה מישהי צעירה ונעימה ולפחות חצי שעה בחדר אז קבעתי לעשר בלילה.
פתחה לי את הדלת אליסה,בת 23-4 ,רוסייה גובה 1.6,שיער שטני עד הכתפיים די רזה עם ישבן שיש מה לתפוס כמו שאני אוהב.300 שקל החליפו ידיים ונשלחתי למקלחת (מקלחת קטנה ומוזרה),כשאליסה מסרבת למקלחת משותפת.
חיכתה לי על הספה,ניכר שהיא חדשה בתחום קצת ביישנית ולא מדברת הרבה,התפשטה,גוף יפה ועור מתוח,חזה בינוני מריחה היטב,התחילה במציצה טובה,יודעת למצוץ טוב אבל לא ממש לוקחת לעומק,די זרמה איתי בתנוחות ועשתה קולות רקע נחמדים,מאוד חמודה או שזה בגלל שהיא חדשה בתחום או שבגלל שהיא פשוט בחורה נחמדה...
לאחר כמה דקות של סקס רציתי לגמור אז הפכתי אותה לדוגי האהוב עליי,ישבן מעט גדול ויפה,חדרתי אליה כשאני אוחז במותניים שלה והיא נותנת קונטרות טובות עד שהשפרצתי....
סיכום:
בחורה צעירה,חדשה בתחום נראה לי,נחמדה ומריחה טוב,מחיר סביר (300-הורידו מחיר היה 350 !)די זורמת וחצי שעה בסך הכל.

UMA2014-03-19 11:49:20
אם כבר אז את הטוב ביותר!

סיור לילי ו 2 דיווחים

3

אני יתחיל מהשורה התחתונה: חבל על הכסף. לא ממליץ!

לא יודע מה הסטנדרטים של כבודו אבל הייתי אצל הבחורה המדוברת (אליסה) ומאוד התאכזבתי,מדובר בבחורה אוקראינית בגיל 30 + אחרי כמה לידות.. החזה נפול, פנים סבירות ומטה, מציצה עם קונדום ועוד... בקיצור, חבל על הזמן והכסף. כל טוב
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”