כ דיווח על מנדי - סקס אדיר

דיווח על מנדי

1
המודעה http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=7369
סיפור שהיה כך היה.
למי שלא יודע אני אוהב לגוון וזה אחת מהבעיות אצלי שגם אם אני נופל על מישהי טובה היא משעממת אותי בפעם השניה
אז התחלתי להרים טלפונים וענתה לי מישהי שמקבלת ליד שדר' הר ציון בקיבוץ גלויות כשהגעתי פתחה לי מישהי שכבר הייתי אצלה כשאספתי מהר ציון ברחוב ולכן ביטלתי אותה. החלטתי לא לבחול באמצעים ועברתי על המודעות (שאני לא מכיר) עד שענתה לי מנדי. אמרה שמקבלת בשדר' יהודית ולא נתנה רחוב או משהו שזה היה מוזר אמרתי לה לאן להגיע והיא אמרה שדר' יהודית לא נתנה כתובת ולא כלום לא התווכחתי. אוסיף ואציין שהיא נשמעה מאוד נשית אבל גם מאוד אדישה,סקפטית לא יודע אם חסרת סבלנות אבל ההרגשה הכללית הייתה לא משהו סוג של VIBE שמקבלים. כשהגעתי הרמתי טלפון והיא הכווינה אותי לרחוב שכבר שכחתי את שמו. אחד הייתרונות באזור שם זה שיש חניה ואין חשש מגרר (חניתי שם הרבה פעמים כשביקרתי אחרות ולא היה בעיות) היא מקבלת בבית דירות דיי חדש שם. אני תמיד עומד בדלת למקרה שמשהו לא ייראה לי ואני אבטל אבל היא התחבאה מאחורי הדלת כמו שחלקן עושות ונכנסתי.
התרשמתי לחיוב מהמראה והחלטתי להיכנס היא הייתה מוכרת לי מאוד עד שהבנתי שזאת איילין רפאל (הייתי אצלה לפני שנים)
היא השתנתה מאוד. הפנים שלה איבדו כל סממן גברי והגוף שלה קיבל קימורים נשיים (לא יודע אם זה הורמונים או ניתוחים)
אבל היא נראית 100% אחוז אישה. בקיצור התמונות שבמודעה אמיתיות והתמונות שלה באתר מור ויטל לא כל כך משקפות הגוף שלה השתנה פלאים וגם הפנים. קצת מבאס היה החזה שלמרות היותו סיליקוני הרגיש ונראה כמו חזה טבעי וזה חיסרון לי כי אני דווקא אוהב סיליקון עומד קשה ולא טבעי נפול ורך. חוץ מזה לא הסכימה להימצץ ללא קונדום שזה דיי מבאס ואני מציע למי ששוקל ללכת לברר זאת לפני (האם עשתה לי קטע מקומי או שהיא פשוט מסרבת) אחד הדברים הנדירים הוא שהגוף שלה היה חלק לחלוטין ובתור אחד שהיה אצל המון זאת מבחינתי פעם ראשונה שאני נתקל בגוף חלק כמו משי ללא שערות פלומטיות או קוצים או שום דבר פשוט חלק לגמרי שזה דיי נדיר למצוא אצל קוקסינלית. האקט עצמו היה די מהיר לכן לא יכול לתת מענה מדויוק לגבי תיקתוק כי היא לא ניסתה לתקתק בזמן הקצר שהיינו אבל לא יודע מה היה קורה אם היה מתמשך מעבר. היא מאוד פסיבית ושקטה אדישה כזאת לא מדברת וזה יצר אצלי הרגשה מוזרה כאילו אם אתה מרגיש שהן סובלות זה הורס לך את ההנאה אבל לא יודע אם אפשר לפרש את השקט כסבל. בכל מקרה הביקור היה קצר ולא מיציתי אם אני אלך שוב אני אברר לפני זה אם היא מסכימה להימצץ כמו שצריך ואם לא אז זה כמו להיות עם בחורה כוסית ב300 כי אין לטעמי כל כך מה לעשות עם הזין אם אתה אקטיבי חוץ מזה. בקיצור אני לא יכול להמליץ כי לא הייתי מספיק זמן כדי לתת מסקנה גורפת אבל למי שהולך קחו בחשבון שהשיחה איתה תדליק נורות אדומות והן לאו דווקא נכונות.

052-3566781

UMA2014-03-16 11:51:14
סקס מוריד עול מלבך

דיווח על מנדי

5
הייתי אצלה לפני חצי שנה בערך. אכן מנדי זאת איילין רפאל. הייתה קרירה מאוד וזה הרס לי. יש לה גוף יפה והיא נשית. זין די גדול ועבה ועומד חזק...איתי היא גם גמרה. אבל לדעתי לא מומלצת כי היא אדישה וקרירה בטירוף?

דיווח על מנדי

9
גוני, זו בדיוק הבעיה - שהשירות הוא "בסדר".
בחייאת דינק, הבנאדם הולך ומשלם 300-400 שקל בשביל שירות מסוים. כל מה שיש להן להציע זה שירות גרוע עד "בסדר"?
מי נותן לך שירות בסדר במחיר כזה, באיזה שהוא תחום?
שישמרו את הבסדר שלהן לעצמן. מי שלא נאה לה שהיא במקצוע הזה ולא מסוגלת להפנים שאנשים משלמים ממיטב כספם ומשכורתם, והיא עושה את זה בחוסר חשק, לא הייתי מקדם אותה כאן וממליץ ללכת אליה.
בחרת לעבוד בזנות? תהיי זונה. ואני לא אומר את זה בקטע שלילי או מתוך רצון להעליב. כשאתה בא לזונה אתה רוצה לקבל זיון טוב, בניגוד למה שיש לך בבית, כמו לחלק מהחברים כאן. זה המקצוע שלה, היא אמורה לדעת לעשות את זה יותר טוב מאישה/ קוקסינלית שלא עובדת בזה.
לא יודע, לפחות זה מה שאני הייתי מצפה.. suck this2014-03-21 09:39:10
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”