כ MARI - חדשה בדרום תל אביב - דף 5 - סקס אדיר

MARI - חדשה בדרום תל אביב

45
הייתי אצלה לפני שבועיים קבעתי לאחת בצהריים. הגעתי למקום הייתה עסוקה פתאום מגיע איזה גורילה עומד צמוד לדלת ודופק בלי הפסקה כנראה מהלחץ הלקוח שהיה בפנים פשוט פתח את הדלת וברח כמובן שהגורילה עקף אותי בתור ונכנס לפניי הריי אני לא הייתי מגיע לבית חולים אחרי שרבתי עם גורילה שגנבה לי את התור לזונה.ישבתי והמשכתי להמתין פתאום מגיע עוד בחור הפעם מבוגר עומד צמוד לדלת ולא זז או קיי אני מתחיל להבין שככה זה עובד אצלה הסברתי לבחור שאני ממתין לתורי חח..הוא היה קצת נבוך והלך אחורה כעבור 2 דקות הוא חוזר ושוב נצמד לדלת אני נעמד יחד איתו ואז היא פותחת את הדלת והבחור פשוט מזנק פנימה וסוגר עליהם את הדלת אני לא מוותר היא פותחת את הדלת נבוכה ממני אני אחד הקבועים שלה אני אומר לה שאני ממתין כבר שעה ושהמבוגר והגורילה עקפו אותי.הגורילה יוצא מאושר ואומר לה שאני הייתי קודם בהמתנה.המבוגר שוב סוגר עליהם את הדלת ויש ויכוח בתוך הדירה.דפקתי בדלת מארי פתחה אמרתי לה תודה רבה אני מאוד אוהב להיות אצלך אבל אני לא ישוב לדירה הזאת שוב.

46
חוויתי דברים דומים:
בפעם האחרונה שהייתי, בעת ההתלבשות שאחרי המקלחת, נשמעות דפיקות בדלת. מישהו הגיע בלי שום תיאום. היא סגרה את דלת החדר בו שהיתי, פתחה לו ואמרה "רק דקה" וסגרה הדלת. חזרה אלי ואמרה לי "תסיים ותעבור למטבח לדקה. עשיתי כך, והיא פתחה לבחור שבדלת, הכניסה אותו לחדר בו הייתי קודם, וסגרה את הדלת אחריו. ואז באה אלי ואמרה: "אתה יכול לצאת עכשיו"... ויצאתי.

אחרי זה הבנתי שאין טעם לתאם איתה. הגעתי, ובמרחק 2-3 בתים צלצלתי. לא היה מענה. עמדתי בקרבת מקום עם קו ראיה לדלת דירתה. חשבתי "אראה מתי יוצא המישהו שבפנים, ואז אתקשר". בעודי מתצפת, הגיע בחור, דפק בדלת ונכנס... עברה רבע שעה וראיתי אותו יוצא. מצלצל - אין תשובה. ראיתי אותה יוצאת החוצה, מסדרת משהו מחוץ לבית, ואז הגיע עוד בחור ונכנס איתה.

עובדת א'-ה' מ- 1 בבוקר בערך עד 2:30-3:00 אחה"צ.

המגביה עוף - ירחיק ראות

48

תיאור החוויה בכניסה נשמע כמו דוכן לאוכל בהודו, מי שנדחף ראשון וחזק אוכל.

לא מתאים למי שרוצה לבוא לפינוק דיסקרטי, גם הקטע ההזוי של התיאור של המאבק עם המבוגר על התור כשהוא סוגר את הדלת ומנסה למנוע תוך שהגורילה יוצא ומעיד שאתה היית בתור (לפניו אבל מה זה חשוב) לא נראה לי מקום לאנשים שמחפשים בילוי דיסקרטי.

הייתי אצל הבחורה לפני כארבע שנים כשקיבלה בקונגרס, חווית התיקתוק זהה אבל לפחות לא נאבקתי בכניסה עם גורילות...

מי שמאונן לא מזיין

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”