כ ג'וליה מבת ים חדשה ונפלאה :) - דף 3 - סקס אדיר

ג'וליה מבת ים חדשה ונפלאה :)

21
כשאסקימו לימון כתב ניפלאה,חשבתי לעצמי כמה ניפלאה יכולה להיות בחורה עובדת.
קבעצי איתה היום,
תוך דקה הייתי בדירה פתחה לי את הדלת "תלמידת תיכון"חייכנית
עם שפת גוף שמשדרת נינוחות שמאוד רצויה במיפגשים מסוג זה.
את הפרטים הטכנים קיבלתם ממדווחי הקודמים.
אני אישית מאוד ממליץ.
אם לפני הסקס היא היתה עם פן ובסופו היא עם תלתלים, תדע שהיית סקס טוב.

22
[QUOTE=כוסמין]כשאסקימו לימון כתב ניפלאה,חשבתי לעצמי כמה ניפלאה יכולה להיות בחורה עובדת.
קבעצי איתה היום,
תוך דקה הייתי בדירה פתחה לי את הדלת "תלמידת תיכון"חייכנית
עם שפת גוף שמשדרת נינוחות שמאוד רצויה במיפגשים מסוג זה.
את הפרטים הטכנים קיבלתם ממדווחי הקודמים.
אני אישית מאוד ממליץ.
[/QUOTE]
מה עם הדיבורים על הדם?

29
נדגמה בהצלחה !
אחרי שני נסיונות לא מוצלחים עם הפקידה שגרמו לי להגיע פעמיים סתם לבת ים הצלחתי לפגוש את העלמה סוף סוף...
התמונות אמיתיות בהחלט, מדובר בבחורה אוקראינית בת 24, מלאה מאט אבל סקסית בעיניי..
חזה גדול ויפה, ישבן חביב, קצת בטן אבל לא מהגולשות המפריעות...
קיבלה אותי עם כותונת שקופה, מקלחת קצרה עצמאית, 400 ש"ח החליפו ידיים והופ לעבודה...
נותנת מציצה ללא מגבלה..משחקת עם החזה שלה במקביל..ואז לקחתי את העניינים לידיים והתחלתי לרדת לה...
לאחר כמה דקות של ליקוק מטורף הדדי הבחורה נכנסה לטירוף והתחלנו להשתולל במגוון תנוחות...
בגלל הכימיה המצוינת שהיתה שם (גופנית בלבד, הבחורה לא מדברת מילה עברית או אנגלית), הצלחנו להשתולל מבלי להחליף מילים , רק מיצים וחיוכים...
היא נתנה עבודת ליקוק כולל רימינג ללא הפסקה, החדרת אצעות וממש זרמה בכל מה שניסיתי לעשות (חוץ מאנאלי שם ביקשה שלא אחדור אז רק שיחקתי עם הזין בקטנה...אצבעות לפי הטבעת נתנה להכניס בזמן הירידה ואפילו אהבה..)
אז מה היה לנו שם:
סקס פראי, פליקים על הטוסיק הדדי, אוראלי טוב אבל לא מפיל, רימינג מצוין, ליקוקי ביצים טובים, דוגי מעולה, מסיונרי חזק וטוב עם רגליים לעפות לכל כיוון...שני אקטים ללא לחץ של זמן (שעה בגדול), המון שירותיות ונחמדות באוויר...ממש ההיפך מהפקידה...

חסרונות:
לא דוברת כלום פרט לרוסית
יש קצת ריח גוף של זיעה אחרי מאמץ קל (בכללי לא סגור על רמת ההשקעה שלה במקלחות אבל התקלחה אחרי כל אקט)

400 ש"ח משתלמים בסה"כ
תהנו, עוזבת במאי
אני מזיין משמע אני קיים
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”