כ ניקול מהתאגיד הבת ימי - התרשמות - דף 5 - סקס אדיר

ניקול מהתאגיד הבת ימי - התרשמות

43
ביקרתי את ניקי החדשה/ישנה, מבחינת המראה אין הרבה מה להוסיף אכן נראית טוב נחמדה וחייכנית כיף לדבר איתה צוחקת ונותת הרגשה כיפית. מקלחת קצרה והיא כבר מחכה לי במיטה, מעט ליטופים ומייד החלה במציצה קצרה של מספר דקות והופ נשכבה על הגב לחדירה מיסיונרית והחלתי במגוון תנוחות כשהיא גונחת ומזייפת והרגשתי שהיא רוצה לתקתק אותי ואכן לאחר אקט של 20 דקות לערך שיחררתי מטען כבד לחליפה, ושוב מקלחת קצרה והיא כבר בסלון בוהה בטלוויזיה. הרגשתי לא נוח והחלטתי לסיים את החוויה ופרשתי. היה נחמד אך בהחלט לא אחזור. נראה לי שאם זה הביקור השני שלה כאן אז בקצב הזה הוא לא ימשך זמן רבדוקטור חרמן2014-01-25 11:26:44

44
ביקרתי את ניקי והאמת היא שלא התרשמתי יותר מדי. אומנם אני לא הכי וותיק בעניין אבל זאת הפעם הראשונה שלא הציאו לי מקלחת אלה ישר לקחו אותי לחדר שינה (למרות שבאתי מקולח) אחרי שנמסר הממון – 400 שח.

http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=7524

לדעתי היא בגיל 30+, יש לה גוף נחמד, טיפונת מלאה אבל לא יותר מדי, שאר בלונדיני עד המותניים ופנים סבירות אך לא לטעמי (המון איפור).

התחלנו קצת בנשיקות וליטופים הדדים והיא עברה למציצה לא רעה אבל מאוד קצרה ולאחר מהרה לשים קונדום, 69 היא לא רצתה, טענה שלא אוהבת ועברנו לסקס במסיונרית, החלפנו כמה תנוחות (גם להיות למעלה היא לא רוצה) ואחרי כ- 15 דקות גמרתי. המקלחת שלנו נעשתה עם מגבונים לחים ושכבנו על המיטה כ 10 דקות ודיברנו (שיחה סתמית אבל יש לה מה להגיד). לאחר מכן חזרנו על אותו הנוהל שוב פעם, בקשתי מגבת ופניתי למקלחת.

התקלחתי, התלבשתי ואמרתי יפה שלום.

לטענתה הגיעה לארץ להרבה זמן, לא דייקה לכמה.

לסיכום: הכל היה סביר ביותר, מציצה לא רעה, סקס די מכני, קצת גניחות מזויפות. לא נותנת הרגשה שהכל נעשה בכיף אבל גם לא מתקתקת.

לא נראה לי שאחזור בקרוב.

UMA2014-01-26 08:43:10
Be the best you can be

47
שלום ידידי רוצה לדוח על נפילה מגעילה
לפני כמה ימים הייתי באזור וחרמנות תקף אותי חיפשתי במודעות ובמקרה פעם ראשונה נתקלתי במודעה שלה התקשרתי הפקידה נתנה לי פרטים 400ש לשעה ואחרי 10דקות הייתי אצלה פתחה לי דלת נכנסתי בחורה קומפקטית 1.60 בלונדינית טונה של חומצה עד הטחת פנים של בובה בבושקה (עגול וגדול) משהו לא לטעמי בכלל לובשת חלוק שחור כשה מעל חלוק רואים ציצים מפוארים אמרתי עם אני כבר כן נשחק עם הציצים ו נתן לה הזדמנות אולי אולי זה הגמר יפה קיצר נכנסתי מקלחת יצאתי היא שכבה על המיטה עירומה עליתי גם על המיטה היא כצד הרימה רגלים ואז ראיתי שיש לה רגלים ממש קצרות (כמו של גמדה) התחלתי לגעת בחזה ופה מתחיל הבעיה : תעזוב אתה מכיב לי אז נתתי לה למצוץ אחרי דקה של מציצה חשופה עם זה נחשב מציצה לא הבנתי מה היא עושה שם בכלל היא אמרה שזה מעייף לה את הלסת היא שמה לי קונדום היא לא מוכנה לעלות ולא לעשות דוגי רק מיסיונרי בקיצור הלך לי החשק ונפל לי הזין הורדתי את הקונדום ונתתי לא להבי לי ביד אחרי דקה שפשוף מטופש ומשיחה בזין כמו זנב של כלב אמרה שכוב לה יד נתתי לה לנוח 2דקות והמשיחה לגרד עצמתי עיניים הרצתי את כל הדברים הטובים ש היו לי בחיים וגמרתי הזרע לא יצאה עד הסוף כי היא עזבה אותו ברגע שהבינה שאני גומר בקיצור סיפור של 15 דקות כולל מקלחת פשוט חבל חבל
שלא בדקתי בפורום על הדיווחים שלחם שיהיה לכם יום טוב ורק הצלחות בכל תחום בחיים

50
אז ביקרתי את ניקול לראשונה לפני שבוע. לאחר הביקור החלטתי שלא לדווח בכוונה על מנת שלא להקפיץ את השרשור ולתת לה חשיפה מחודשת, כידוע אין פרסום רע.

בקצרה: בת 30. לא היית מגדיר אותה יפה בשום צורה. הזיון עצמו דווקא בסדר אבל המציצה חלשה של אולי 3 דקות (בלי הגזמה).
לטעמי בחורה שלא משקיעה במציצה אז או שתקתקנית או ששחוקה. לשכב על הגב עם רגליים פסוקות הרבה יותר קל.

הפקידה מבטיחה בטלפון גמירה על הפנים ונשיקות צרפתיות. בפועל: על הגמירה אמרה בצחקוק ״crazy" ושזה יהרוס לה את האיפור. כששאלתי אותה למה לא התנשקה עם לשון, אמרה שהייתי צריך לבקש... זה שניסיתי לדחוף לה את הלשון עד הגרון לא היה מספיק מרמז. בקיצור אל תפלו בפח.

לסיכום, הבחורה שחוקה ואין לי ספק שמצבה לא ישתפר. אם עוד לא ביקרת אצלה ואתה חושב שאולי איתך זה יהיה שונה אז קרוב לוודאי שלא. יש אלטרנטיבות טובות יותר.

ג'יימס דין2014-03-22 22:11:26

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”