שלום לכולם
בהמשך לפרסום הקודם ששאלתי על מלון אביב בבאר שבע החלטתי לצאת למקום ולא לחזור בלי דיווח
המסקנה שהגעתי שבמקום פעילות ענפה של בחורות עובדות וכנראה יש תגלית בבאר שבע
הגעתי למקום והחניתי את האוטו בצד הכביש ליד הקיוסק ״פינוקיו״, בקיוסק כרגיל ישבה הבחורה הצעירה שדיברתי עליה פעם (לוקחת 250 פלוס 100 למלון ) אבל מה שתפס את עיניי זה בחורות עומדות במרפסות המלון ומדברות עם עוברים ושבים (בעיקר בערבית)
לאחר זמן מה הגיע לקיוסק בחורה ערבייה חסודה עם שמלה צנועה וכיסוי ראש (הדבר היחיד שגרם לי לחשוד זה העובדה שהיא עברה ליד המלון היא החליפה מספר מילים עם הבחורות במרפסות) היא הגיעה לקיוסק והתיישבה לאחר 2 דקות ראיתי שהיא מתקרבת לכיוון האוטו שלי אמרה לי שלום, עניתי לה שלום ושאלתי אם היא עובדת ענתה שכן וזה עולה 100 ש״ח ובנוסף 100 למלון (בקושי מדברת עיברית) סירבתי להצעה בטענה שזה יקר (ב200 שקל אפשר למצוא דירה נחמדה)
שאלתי אותה אם היא מעוניינת ברכב מציצה ב50 התלבטה קמתצת ואמרה שכן, עלתה לאוטו נסענו למקום שקט יש לציין שהבחורה מבוגרת ולא נראית טוב לדעתי אבל סף החרמנות והרצון לדווח גברו עליי.
הבחורה בהחלט יודעת את העבודה והחלטתי להוסיף לה 50 נוספים ולקבל זיון
עושה הכל כולל הכל מציצה כולל אנאלי לא נראית טוב אבל יודעת את העבודה
על פניו מלון אביב נראה לי כתגלית מעניינת מאוד בבאר שבע שעד עכשיו רק בדואים וסודנים הכירו
לדעתי יש עוד הרבה בחורות שעובדות שם במהלך כל שעות היום
מלון אביב בבאר שבע
2באר שבעי כל הכבוד על הגילוי והדווח 

שחכת לציין באיזה שעה בצעת את זממך בגברת יום / לילה / צהריים ?
מלון אביב בבאר שבע
3הגעתי לשם בערך ב2 וחצי בצהריים אבל לדעתי הן שם לאורך כל שעות היום
יש לציין שפעם שעברה שהייתי שם ראיתי בחורות ממש יפות נכנסות למלון
יש לציין שפעם שעברה שהייתי שם ראיתי בחורות ממש יפות נכנסות למלון
מלון אביב בבאר שבע
4שאפו אחיי שאפו ! אהבתי את הדיווח 
big-dick 2014-03-20 21:10:57

בהמשך למה שאלכסנדר כתב גם אני אשמח לדעת באיזה שעה היית שמה .
מלון אביב בבאר שבע
5עדכון מעכשיו שעה 16:30 בחורה צעירה ליד המלון לא שאלתי כמה הייתה עם לקוחות אחרים
מלון אביב בבאר שבע
6שלום חברים! רוזה לדווח לכם שליד מלון אביב ברחוב הפלמ"ח 58, אם אני לא טועה, יש מקום מסודר עם לפחות 5 בחורות שעושות מסאג'. הייתי שם ראיתי את החדרים ואת הבחורות, אבל בסוף לא דגמתי. רובם מבוגרות, חוץ מאחת ששמה אנג'לה, והיא נראית טוב יחסית ויותר צעירה.
מלון אביב בבאר שבע
7סטודנט ידוע לך אולי אם במקום יש רק מסאז או שיש גם אפשרויות לאקסטרות?באר שבעי 26 2014-03-24 11:29:35
מלון אביב בבאר שבע
8מדובר בפלמ"ח 51. מכון עיסוי ותיק מאוד עם מעסות מבוגרות. מידי פעם מפציע שם איזה פרח צעיר יותר.
מלון אביב בבאר שבע
10הייתי היום בין השעות 11-12 בצהריים באיזור מלון אביב לבדוק את השטח.
המקום אכן שורץ בזונות ערביות שמקבלות לקוחות לאור היום, למרות תנועה ערה של אנשים וסיורים של המשטרה.
פעם ראשונה שאני נתקל בנשים ערביות מופקרות כל כך , ממש קשה להבדיל מי עובדת ומי סתם שרלילה שאפשר להזרים.
מפלרטטות....יושבות על ברכיים של גברים....הכל בצהרי היום.
תכלס, בין הנשים שזיהיתי בודאות שעובדות, איך נגיד? לא משהו בכלל.
למרות הסקרנות לקבל מציצה מערבייה...רובן נראות סתם פצועות ועקומות, וגם מסתובבות בבגדים ארוכים(טרנינג, טייץ, סוודר, שמלה ארוכה שחורה...בין היתר) בחום של באר שבע....שזה סוג של נותן תמונת מצב לגבי ההגיינה.
אבל אין לדעת....יכול מאוד להיות שאולי גם כמה מהבחורות הצעירות שראיתי שם בסביבה מתהלכות בין הגברים גם עובדות....וזה משפר בצורה ניכרת את המצב שם.
אני התביישתי לגשת ולשאול באור היום...גם בשל החשש מהסיורים המשטרתיים וגם מהחשש שמישהו מוכר או חבר ללימודים יקלוט אותי.
בכל אופן...מהאינטרקציה שכן הייתה שם:
1. בדיוק כשעברתי עם הרכב צצה איזו שמנמונת ערבייה עם סודני(שכנראה זיין אותה לפני דקות) מאיזו סמטה...
נראית די סבבה לאוהבי המלאות...שיער שחור חלק ותחת עסיסי...ניגשה אליי ומילמלה משהו בערבית ובין היתר אמרה 250 ...חייכתי והמשכתי לנסוע.
2. על המדרכה עמדה מישהו צעירה עם ג'ינס וחולצה(אחלה גיזרה) וכיסוי ראש...לרגע הסטתי את המבט והיא נעלמה...לא ראיתי אותה מאז.
3. עוד אחת ערבייה שמנה ומכוערת וצעקנית...לא שווה שנכתוב עליה אפילו.
וכאמור עוד כמה בחורות ערביות שהתהלכו שם באיזור שאולי גם חלקן עובדות.
אני באופן אישי באתי לשם רק מהסקרנות...לא במטרה להתערבב עם מישהי...
לא יודע, בחורות שמזדיינות בסמטאות עם בדואים וסודנים לא ממש מושכות אותי...לך תדע מה יעבירו לך....ולך תדע כמה הן נזהרות...
דרך אגב,
יצאתי מהרכב סתם לעשות שם סיבוב...ניגשה אליי בחורה צעירה(גם ערבייה) ליד קיוסק ,פינוקיו",
לא דיברה מחירים ולא דיברה על עסקים...
סתם עישנה סיגריה והתחילה לפלרטט....אמרה שמשעמם לה...ובא לה ללכת לטייל....שמזמן לא יצאה לבלות....
בקיצור, הסקתי מזה מסקנה שיש שם כמה שרלילות שאפשר להזרים גם סתם כך בשביל הכיף...
המקום אכן שורץ בזונות ערביות שמקבלות לקוחות לאור היום, למרות תנועה ערה של אנשים וסיורים של המשטרה.
פעם ראשונה שאני נתקל בנשים ערביות מופקרות כל כך , ממש קשה להבדיל מי עובדת ומי סתם שרלילה שאפשר להזרים.
מפלרטטות....יושבות על ברכיים של גברים....הכל בצהרי היום.
תכלס, בין הנשים שזיהיתי בודאות שעובדות, איך נגיד? לא משהו בכלל.
למרות הסקרנות לקבל מציצה מערבייה...רובן נראות סתם פצועות ועקומות, וגם מסתובבות בבגדים ארוכים(טרנינג, טייץ, סוודר, שמלה ארוכה שחורה...בין היתר) בחום של באר שבע....שזה סוג של נותן תמונת מצב לגבי ההגיינה.
אבל אין לדעת....יכול מאוד להיות שאולי גם כמה מהבחורות הצעירות שראיתי שם בסביבה מתהלכות בין הגברים גם עובדות....וזה משפר בצורה ניכרת את המצב שם.
אני התביישתי לגשת ולשאול באור היום...גם בשל החשש מהסיורים המשטרתיים וגם מהחשש שמישהו מוכר או חבר ללימודים יקלוט אותי.
בכל אופן...מהאינטרקציה שכן הייתה שם:
1. בדיוק כשעברתי עם הרכב צצה איזו שמנמונת ערבייה עם סודני(שכנראה זיין אותה לפני דקות) מאיזו סמטה...
נראית די סבבה לאוהבי המלאות...שיער שחור חלק ותחת עסיסי...ניגשה אליי ומילמלה משהו בערבית ובין היתר אמרה 250 ...חייכתי והמשכתי לנסוע.
2. על המדרכה עמדה מישהו צעירה עם ג'ינס וחולצה(אחלה גיזרה) וכיסוי ראש...לרגע הסטתי את המבט והיא נעלמה...לא ראיתי אותה מאז.
3. עוד אחת ערבייה שמנה ומכוערת וצעקנית...לא שווה שנכתוב עליה אפילו.
וכאמור עוד כמה בחורות ערביות שהתהלכו שם באיזור שאולי גם חלקן עובדות.
אני באופן אישי באתי לשם רק מהסקרנות...לא במטרה להתערבב עם מישהי...
לא יודע, בחורות שמזדיינות בסמטאות עם בדואים וסודנים לא ממש מושכות אותי...לך תדע מה יעבירו לך....ולך תדע כמה הן נזהרות...
דרך אגב,
יצאתי מהרכב סתם לעשות שם סיבוב...ניגשה אליי בחורה צעירה(גם ערבייה) ליד קיוסק ,פינוקיו",
לא דיברה מחירים ולא דיברה על עסקים...
סתם עישנה סיגריה והתחילה לפלרטט....אמרה שמשעמם לה...ובא לה ללכת לטייל....שמזמן לא יצאה לבלות....
בקיצור, הסקתי מזה מסקנה שיש שם כמה שרלילות שאפשר להזרים גם סתם כך בשביל הכיף...