כ נשקנית מדהימה בנהריה - סקס אדיר

נשקנית מדהימה בנהריה

1
היי

הייתי אצל נשקנית מדהימה שמפרסמת בואאלה .
היא מכווינה לנהריה מוסרת טלפון , חיפוש בגוגל מראה שפעם הציעה עצמה לזוג .

מתארת את עצמה : קסית חזה גדול רזה שפתיים חושניות מתה על נשיקות צרפתיות רטובות מציצה ללא קנדום אקט אחד 300 שקל ללא הגבלת זמן אני ממוקמת בנהריה הפנטזיה שתחשוק בי ותשים 300 על השולחן, לילך ומספר פון.
אחרי שביקשתי תמונה , שלחה תמונת גוף אמיתית.

התקשרתי נסעתי אליה , נשמעת חמודה בפון , כשהגעתי אמרה תלך לכניסה לבית תרים יד ( הכתובת ליד , מישהו רואה אותך לםני ) , ומתחילה להשתנות הגישה , תקשיב הכל עם גומי חוץ , ואתה לא יורד לי .

טוב הייתי כבר חרמן למרות הגישה המגעילה שהתחילה בה , אמרתי לעצמי ננסה , אמרה לי תלך עוד 4 בניינים ותעלה לקומה X .

עליתי אליה שמתי את הכסף על השולחן, יש לה גוף יפה לטעמי , חזה גדול , לא שמנה ולא מקל לא גבוהה , נראת צעירה , פנים עם עיניים מאיימות בהירות ( מחרמן משהו ).
בחדר מיטה זוגית גדולה וארון , נראת דירת מגורים , אך אמרה שהיא מחיפה ולא גרה כאן ושלא אחשוב לחזור לכאן , יש שומרים ומצלמות ואני מצולם , ולא לחשוב לעשות שטויות כי הם עם נשק .
טוב הכסף כבר אצלה , מתפשטים , מציצה חשופה ואומרת כשתרצה גומי תגיד , מציצה חלשה גוף חלק נעים , חזה טעים , מריחה טוב , אך יחס גועל , ביקשתי שתסתובב לדחוף לה אצבעות , הסתובבה , ואיך שנגעתי בה אחרי כמה שניות הסתובבה אליי והתחילה לאיים שוב שתקרא להם לזרוק אותי החוצה ושלא אתעסק איתה , למרות שלא עשיתי דבר מעבר למוסכם .
טוב ביקשתי שתשים גומי ונתחיל באקט , הביאה לי אמרה לי תשים אתה ( מעצבנת )

שמתתי רכבה עליי , יודעת לרכב טוב , מסתכלת עם עיניים מאיימות ( מצחיקה קצת ) ואני מנסה להעביר לאווירה יותר נעימה .. עוברת לדוגי , דופק אותה חזק נותנת קונטרות , לפני שגומר הפכתי אותה למנסיונרית , כמה פמפומים וגומר בתוך הגומי בפנים .
אין קולות ולא עושה הרבבה דברים לחרמן , הגוף שלה רק חירמן אותי .

התלבשתי אמרה לי אתה רוצה עצה , אמרתיי לה בבקשה - אמרה אל תחזור לכאן .

טוב לקחתי את עצמי והלכתי , היה מישהו בחדר ליד אמרה לו הלקוח יוצא .

אחזור ? לא , אם תהיה לבד ובלי השומר והמצלמות אז הסיפור אחר , אני לא אוהב לבקר במכונים ומקומות כאלה . רק פרטיות .

לא ראיתי בחורות נוספות בדירה.
henosh

נשקנית מדהימה בנהריה

5
היי אז ראיתי את הביקורת מה שתפס את עיני שכותב הפוסט אמר תמונה אמיתית והתיאור שלו רזה עם חזה גדול בחורה שמתנשקת נשיקות צרפתיות איתרתי את הבחורה בצט של וואלה קיבלתי ממנה פרטים ופון וקבענו לשעה 16-30
הגעתי לכתובת הבנתי שהיא רואה אותי וכיווונה אותי לבלוק ליד האמת בהתחלה התלבטתי בגלל שפותח הפוסט כתב משהו על שומר
ואז אמרתי לעצמי גם אם יש שומר הוא מועד למי שעושה באלגאן ואני לא כזה אהבתי שהיא מאוד דיסקרטית וחשוב לה לדעת מי מגיע
פתחה לי אישה כבת 35 עיניים מהפנטות שפתיים חושניות לבושה בלבוש מאוד סקסי שנראה יקר מאוד וחזה מפואר
ניכנסנו לחדר גדול ריחני וישר הצמידה את שפתיה לשלי בנשיקה ארוכה הייתי בשוק ותוך כמה שניות שיתפתי פעולה הפשטתי אותה וגיליתי חזה גדול ועומד ולא סיליקון התממזמזנו אמרה לי שמתי שארגיש שאני רוצה קנדום שאבקש מציצה חשופה גרון עמוק(אני לא מאוד מצויד) היא דומיננטית מאוד החליפה תנוחות שאלה אם יש תנוחה שאני אוהב,הרגשתי נח והיה כיף לי להרגיש שהיא נירטבת ממני גירגרה כמו מנוע של פורשה הרגשתי ממש כמו עם חברה
דיסקרטיות -10 מראה-9 מציצה -9 זיון - 10 שווה לשלם קצת יותר ולהרגיש שבאמת רוצים אותך אני עוד אחזור

[מדובר בנסיון התחזות, הבחורה עצמה כתבה את ההודעה]
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”